Properties & Partners

Norr - Norrköping


Bergslagsgatan 57


Såld

Bergslagsgatan 57

Norr

Öppen 2:a med stor balkong i bästa söderläge!

Nu ges tillfälle att förvärva denna kvalitativa 2:a med öppen planlösning och stor möblerbar balkong.

Bostaden är belägen på våning två och karakteriseras av de ljusa moderna interiörerna och ett stort ljusinsläpp som fyller de rymliga sociala ytorna med naturligt ljus! Här umgås gärna och enkelt långa dagar på balkongen som inreds efter tycke och smak, såklart i bäst söderläge!

Mycket stabil bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och både bredband och el inkluderat i den redan låga månadsavgiften.

I Beckershov bor du med direkt tillgång till aktivitetsfyllda Folkparken samt spårvagn in till stadens puls! Tillgång till parkeringsplatser med elbilsladdare, får användas 4h per tillfälle.

Välkommen till ett hem med en stående inbjudan för umgänge med nära och kära.

Fakta

Adress:
Bergslagsgatan 57
Område:
Norr, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
14  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.5305%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband (fiber), tv och IP-telefoni via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, hushållsel, bredband och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-01-24
D
110 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 500 kr/år
1 500 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB Brf Bergslaget i Norrköping
725000-1315
Ja

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar fastigheten kv Beckershov 5 med adress Bergslagsgatan 55-65. Husen färdigställdes år 1956 och innehåller 54 bostäder, 12 garageplatser och 21 parkeringsplatser (varav 15 med el-stolpe). 

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen. 

Inom föreningen finns cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga med torkrum, föreningslokal, gym (mot kostnad) och bastu (mot kostnad) att tillgå. 

Reparationer och underhåll 
1986-87 utfördes en genomgripande yttre fastighetsrenovering som omfattade tak, fönster, balkonger, tilläggsisolering och uppsättning av fasadtegel samt så iordningställdes utemiljön. 
1995 gjordes utbyte av stamledningar med därtill hörande ventilbyten och renovering av samtliga badrum/WC med undantag av stamledningar i lägenhet 3 och 10. 
2014 installerades solceller på taket.
2017-18 genomfördes stora underhåll- och reparationsarbeten. Montering av fågelskydd, reparation av dagvattenstammar, grävning och upprustning av lekplatsen, bytt stuprör och hängrännor samt satt upp gångbrygga och skyddsräcken på taket.
2018-19 utfördes byte av undercentral, byte av termostater för radiatorerna, byte av stamventiler i källargången, vinden tilläggsisolerades, reparation och relining av avloppstam i källaren åtgärdades samt renovering av badrum (även stamledningar och golvbrunnar) åtgärdades i lägenhet 3 och 10. 
2019-20 utfördes OVK-besiktning i fastigheten, nya fönsterbleck till samtliga fönster mot Bergslagsgatan åtgärdades, nya dörrar till källarna sattes in, målning i källaren utfördes, ny ytterbelysning med rörelsedetektorer till källargångarna sattes in, en utvändig lackning av entrédörrar/partier utfördes samt avtalet med Telia avseende bredband/TV och IP-telefoni omförhandlades. 

För mer information, vänligen läs den senaste årsredovisningen. 

Beskrivning

Entréhall
Väl inne i bostaden möts vi av en luftig och ljus entréhall med stor avlastningsyta samt plats för upphängning. Här finns både ett kapprum och praktiska skjutdörrsgarderober. Målade väggar i vitt samt ett vitoljat parkettgolv.

Badrum
Fräsch badrum med microcement på golv och kaklade väggar. Nyare och modernt möblemang samt tvättmaskin. Utrustning i form av wc, duschhörna med svängbara glasdörrar, handfat i kommod, spegelskåp, praktisk handdukstork och toppmatade tvättmaskin. Finns plats för större tvättmaskin vid behov. 

Sovrum
Ett ombonat sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Stort fönster mot föreningens innergård. Målade väggar i en varm grå ton och vitoljat parkettgolv. 

Kök
Öppet och socialt kök i modernt och kvalitativt utförande med god förvaring genom flertalet under- och överskåp i högblankt vitt. Mellan kök och vardagsrum placeras enkelt ett större köksbord. Köket fylls av naturligt ljus från flertalet fönster genom den öppna planlösningen. Spotlights i tak. Maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och micro, kyl/frys. induktionshäll, och köksfläkt. Arbetsbänk i laminat och rostfritt. 

Vardagsrum
Öppen planlösning mot köket och god plats för större soffgrupp. Här står balkongdörren gärna på glänt hela sommaren. Parkettgolv och ljust målade väggar. Flertalet fönster mot lugn baksida. 

Balkong
Möblerbar balkong i bästa söderläge med plats för långa soliga dagar med familj och vänner. Klickgolv. 

Planritning

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18