Header image
Såld 2:A HÖGST UPP I HUSET MED PRAKTISK PLANLÖSNING OCH INGLASAD BALKONG!

Trestegsgatan 91

Ektorp

2:A HÖGST UPP I HUSET MED PRAKTISK PLANLÖSNING OCH INGLASAD BALKONG!

Välkommen till denna 2:a högst upp i huset med inglasad balkong på Trestegsgatan 91! Bostaden är i genomgående fint skick med förbättrade ytskikt under årens gång. Här erbjuds en mycket rymlig hall med avhängningsmöjligheter, ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket som renoverades under 2014, ett helkaklat duschrum från 2014, sovrum med garderob samt en stor inglasad balkong som kan nås från både kök och sovrum. Balkongen blir en försträckning av lägenheten och kan nyttjas som ett extra utrymme med en mycket behaglig temperatur redan från tidig vår enda till sen höst. Bostaden är belägen på våning tre, högst upp i huset, vilket bidrar till en insynsskyddad tillvaro.

Här bor du i ett lugnt område med cykelavstånd till stadskärnan. I närheten finner du även kommunikationer med vidare förbindelser, förskola, skola samt matbutiker. Dessutom är bostaden en del av Brf Ektorpshöjden som är en välförvaltad HSB förening med god ekonomi.

Fakta

Adress:
Trestegsgatan 91
Område:
Ektorp, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
274  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.2219%
Andelstal avgift:
0.2219%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1965-1968
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV och bredband: Tv anslutning via ComHem ingår i månadsavgiften (grundutbud). Bredbandsanslutning via Telenor ingår i månadsavgiften 250Mbit/s.
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, kabel-tv, bredband (Telenor 250 mb/s), bostadsrättstillägg samt abonnemangskostnaden för el (den egna förbrukningen tillkommer).
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
118 920 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Siffran är baserad på uppgifter från årsredovisningen för 2021/2022.
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2021-12-22
D
100 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 351 kr/år
3 751 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Säljarens förbrukning av hushållsel under 2022 var 1044kWh.

Förening

BRF Ektorpshöjden
725000-3659
Ja
Nej

Förening

Föreningen innehar med tomträtt fastigheterna Målet 1,3 och 5 samt äger fastigheten Målet 6. Byggnaderna är uppförda 1965-1968 och dess adresser är Spjutgatan 2-40, 41-55 samt Trestegsgatan 45-125. Totalt omfattar föreningen 392 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler. Sedan årsskiftet 2020 har HSB tagit över föreningens förvaltning. Tidigare förvaltades den av Riksbyggen.

Hemförsäkringen bekostas av medlemmarna själva medan bostadsrättstillägget ingår i årsavgiften.

Parkering:

Föreningen har 175 garageplatser, 194 P-platser
samt 52 Carport-platser. Mc-garage finns också.
Till samtliga platser tillämpas separat kösystem.

I övrigt gäller boendeparkering via Norrköpings kommun på gatorna i området (250kr/30dagar).

Gemensamma utrymmen:

Föreningen har sex tvättstugor - två på varje gård. På Trestegsgatan 119 finns även en grovtvättstuga.

Gemensamma cykelförråd finns också på varje gård.

Dessutom finns en övernattningslägenhet att hyra för gäster. Denna återfinns på Trestegsgatan 83 och är tillgänglig att hyra för alla medlemmar i föreningen. Lägenheten har totalt 4 sängplatser och WC/dusch samt ett pentry med micro, kyl, kaffebryggare, vattenkokare, porslin och bestick. Kostnad per natt är 250:-.

Det finns ett extra förråd att hyra gemensamt för exempelvis barnvagnar eller sparkcyklar och dylikt. Varje port har sitt eget sådant förråd. 

Gårdsplats/innergård:

Fina och välskötta innergårdar med lekplatser och sittplatser.

Genomförda renoveringar (mer information finns i föreningens årsredovisning) 
2018/2019: Byte och komplettering av eluttag på parkering, mark- & asfalteringsarbeten på gårdar och parkering, upprustning av gårdar, anläggning av miljöhus samt lagning av fasad/puts pelare.
2015/2016: Elcentraler byggs om för gemensam el med individuell elmätning. Byte av belysning i gemensamma utrymmen samt utomhus till LED. Uppfräschning av gårdar.
2014/2015: Fasadtvätt. Mark och plantering samt inköp av lekutrustning. Utökat antalet parkeringsplatser.
2013/2014: Gårdar, lekplatser och grönanläggningar, utomhusbelysning.
2012/2013: Stambyten i hela föreningen då badrum helrenoverats.
2006: Ombyggnad av ekorrens förskola till lägenheter.
2002-2004: Nybyggnation carport och garage.
1996/1997: Inglasning balkonger.

Läs gärna mer om föreningen på dess föreningens hemsida: www.brfektorpshojden.se

Spekulanter uppmanas att själv kontrollera all information som berör föreningen och fastigheten, framförallt om något är av väsentlig betydelse för dig som köpare. Föreningsinformationen är inhämtad via årsredovisning, stadgar och kontakt med styrelsen.

Beskrivning

Interiör

Hall: En välkomnande hall med tapetserade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns tillgång till en garderob vilket bidrar till bra avhängningsmöjligheter. En bardisk fördelar hallen mot matplatsen och i denna finns totalt tre skåp att nyttja till förvaring av diverse. 

Vardagsrum: Vardagsrummet är öppet och luftigt och de stora fönsterpartierna bidrar med gediget ljusinsläpp. Här ryms större soffmöblemang samt andra större inredningsdetaljer. Utrymmet har beiga väggar och laminatgolv.

Kök: Förbi vardagsrummet finns en matplats där ett större matbord kan placeras. Dessutom finns även yta vid bardisken att nyttja. Köket renoverades under 2014 och har vita luckor. Utrustat med kombinerad kyl och frys, inbyggd micro och ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och köksfläkt. Från köket nås den inglasade balkongen. 

Inglasad balkong: Lägenheten har en inglasad balkong som rymmer större balkongmöblemang. Denna går att avnjuta redan från tidig vår enda till sen höst med behaglig och trivsam temperatur. Balkongen har kaklade väggar och golv.

Duschrum: Duschrum från 2014 utrustat med bekvämligheter som WC, handfat i kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin och handdukstork. Utrymmet har vitkaklade väggar och beiget klinkergolv.

Sovrum: Sovrummet har lila väggar och en grå heltäckningsmatta på golvet. Här finns plats för en dubbelsäng och andra möblemang om så önskas. Sovrummet har även en garderob.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare

Bilder