Header image
Såld SMAKFULLT OCH EXKLUSIVT RADHUS MED FRIKÖPT TOMT!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Travbanevägen 98B

Lindö

SMAKFULLT OCH EXKLUSIVT RADHUS MED FRIKÖPT TOMT!

Exklusivt radhus med imponerande 214 kvm boyta, fördelat över två våningar. Friköpt tomt och unikt utbyggd, vilket gör det större än andra radhus i området. Den lättskötta tomten skapar en trivsam miljö, och de generösa sociala ytorna gör detta till det perfekta hemmet för hela familjen.

Under de senaste 10 åren har detta hem genomgått omfattande renoveringar som har satt en imponerande prägel på varje hörn. Ett stambyte har skapat en solid grund för huset, och varje rum strålar av exklusiva materialval. Bland annat har följande förbättringar genomförts: renoverade badrum, en omfattande invändig målning, ett praktiskt klädförvaringsrum och garage, en walk-in closet samt ett nyslipat golv på övervåningen. Omsorgsfullt utvalda förbättringar har skapat en inbjudande, modern och enhetlig miljö.

Säkerheten är prioriterad med Yale-dörrar och kodlås vid groventré, huvudentré och i garagedelen. Dessutom finns ett effektivt larmsystem för extra trygghet. Modern teknologi integrerad med praktisk design inkluderar en elbilsladdare, markiser för skuggad komfort och golvvärme i både köket och i badrummen. Baksidan är klädd i Pandatrall vilket är ett underhållsfritt kompositmaterial, vilket gör det till en praktisk och trivsam uteplats.

Detta är ett hem där varje detalj är noggrant övervägd och där högkvalitativa materialval, smarta lösningar och modern teknik skapar en exklusiv och funktionell boendemiljö.

Fakta

Adress:
Travbanevägen 98B
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
FÄRDEN 17
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luft/vatten VP
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Tegel
Tak:
Papp
Stomme:
Murad
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Krypgrund, platta på mark
Badrum:
2 st
Eldstad:
Öppen spis med kassett
TV- Internetutbud:
Viasat

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 654 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
872 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 526 000 kr
Bef. pantbrev:
3st om 1 885 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1971
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2023-11-16
E
148 kWh/m²/år
Eon

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
10 000 kr/år
32 000 kr/år
8 000 kr/år
2 700 kr/år
3 200 kr/år
5 300 kr/år
5 100 kr/år
66 300 kr/år
Elförbrukning 23 000 kWh/år enligt säljarnas information. Dessa siffror är individuella. Alla uppgifter enligt säljarens information.
9 287 kr/år

Beskrivning

Interiör

Entréplan 

Uteplats 
Vid entrén hälsas du välkommen av en uteplats med generöst utrymme för en stor loungegrupp. Den stenlagda entrén ger en elegant touch, och platsen är insynsskyddad med plank, vilket skapar en privat och avslappnad atmosfär.

Entré
När du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning med en rymlig och ljust upplyst entréhall, vars tåliga laminatgolv i grått skapar en modern och stilren atmosfär. Direkt intill finner du eleganta skjutdörrar med spegelglas.
Hallen fungerar som knytpunkt för alla rum på entréplanet. En central plats som sammanlänkar de olika delarna av hemmet.

Kök
Rymligt kök med imponerande köksö och rostfria vitvaror. Plats för matbord intill fönsterpartiet som vetter mot uteplatsen på framsidan. En stilfull kontrast mellan vitt övre- och underskåp, mörkare arbetsbänk. Lättstädat grått laminatgolv, vita väggar och spotlights skapar en praktisk och ljus atmosfär. Köket är komplett med integrerad ugn och mikrovågsugn, stor kyl och frys, diskmaskin, dubbla vinkylar, köksfläkt och diskho.

Tvättstuga
Tvättstugan är en viktig del i familjehemmet och här finns förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och praktiskt väggmonterat torkställ.

Klädförvaringsrum & förråd
Ett måste för en praktisk och välfungerande vardag. I klädförvaringsrummet möts du av ett stilrent Elfasystem och läcker platsbyggd skoförvaring. Ett välorganiserat utrymme för klädförvaring och skor, där varje detalj är noggrant planerad. Direkt från detta rum har du tillgång till förrådet med gott om platts för material och fritidsprylar. Välplanerade utrymmen för förvaring av kläder och prylar. 

Badrum
Helkaklat ljust badrum med dubbla dörrar för extra ljusinsläpp och komfort. Här finner du en välutrustad duschhörna, wc, tvättställ i kommod samt ett rymligt badrumsskåp med belysning.

Sovrum 1
Sovrummet på entréplanet är det perfekta föräldrarummet, medan barnen samlas på övervåningen. God plats för dubbelsäng och sängbord. Ett fönster riktat mot radhusets privata baksida skapar en trivsam atmosfär. Från sovrummet finns en läcker skjutdörr i glas om leder in till badrummet.

Walk in closet
Det nyligen renoverade rummet är en riktig dröm walk-in closet, de platsbyggda garderoberna imponerar med exklusiva detaljer som buster + punch-handtag och inbyggd belysning. En avlastningsbänk med smart förvaring och ett diskret inbyggt element ger extra komfort. Varje detalj är noggrant planerad för att skapa ett lyxigt och funktionellt utrymme.

Matsalsrum
Ljust matsalsrum med generöst plats för ett stort matsalsbord. Stora fönsterpartier vid baksidans utgång fyller rummet med naturligt ljus. Parkettgolv, beigea väggar och akustikpanel i taket skapar en behaglig atmosfär.

Uteplats
Från matsalsrummet leder dörren ut till baksidan, där underhållsfri Pandatrall i kompositmaterial klär både golv och väggar. Större delen av baksidan är försedd med ett tak och Infravärmare vilket skapar en skyddad och bekväm utomhusmiljö.

Övre plan 

Sovrum 2 

Bra plats för både säng och skrivbord. Inbyggd skjutdörrsgarderob med elfasystem, fönster mot framsidan, inbyggt element med akustikpanel och en elegant heltäckningsmatta i grått.

Gym / Sovrum 3
Enhetlig heltäckningsmatta och akustikpanel i ek sammanfogar sovrum och hall på övervåningen. Fönster mot baksidan ger naturligt ljus, och en hel vägg är utrustad med en inbyggd skjutdörrsgarderob med Elfasystem för praktisk förvaring.
Detta rum kan med enkelhet agera ett tredje sovrum.

Badrum
Helkaklat badrum i grått kakel. Vitt tak med integrerad stjärnhimmels-belysning. Utrustat med badkar, wc, tvättställ och en stor spegel. Ett rundat fönster mot trappan för naturligt ljus.

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum med platts för både soffmöblemang och loungegrupp. Öppen spis med kassett, vita väggar samt en vacker originalparkett som slipats och betsats för en modern touch. Ljusinsläppet från två vädersträck och stora öppna ytor definierar detta vardagsrum, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Balkong
En rymlig balkong sträcker sig mot sydväst, vilket ger generösa möjligheter att njuta av soliga dagar. En imponerande och stor svart markis, utrustad med motor kan enkelt köras ut för att få skugga.

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 654 000 kr
Mark, totalt värde: 872 000 kr ().
Summavärde: 3 526 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1967
Värdeår: 1971

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING FÄRDEN GA:1
GA1

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Bilder