Header image
Såld 1 1/2 PLANS VILLA MED POOL PÅ LUGN ÅTERVÄNDSGATA!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Radargatan 31

Lindö

1 1/2 PLANS VILLA MED POOL PÅ LUGN ÅTERVÄNDSGATA!

Välkommen till denna välplanerade 1 1/2 plansvilla med pool belägen på lugn återvändsgata omgiven av lantlig miljö på populär gata i Lindö. Villan rymmer hela fem sovrum och erbjuder kök och duschrum från 2015, stort badrum för hela familjen med badkar och dusch på övervåningen från 2009 och stort poolområde på ombonad baksida. Så sent som under 2015 uppdaterades villan med isolerglasfönster och i samband med det så målades tegelfasaden. Här ges utrymme för dig och familjen att växa och trivas och från villan har du gångavstånd till naturen med vandringsleder, skola och kommunikationer in till city med buss. På den välkomnande framsidan ges gott om utrymme för trivsamma luncher och bjudningar i bästa solläge med plan och fin gräsmatta för lek och bus. Utomhusområdet innehåller en privat pool, perfekt för avkoppling och rekreation under varma sommardagar. Dessutom finns det gott om utrymme för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar med familj och vänner. Vid uppfarten står en stor redskapsbod med förvaring för bland annat trädgårdsmöbler och redskap.

Fakta

Adress:
Radargatan 31
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
RORKULTEN 14
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1971
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isoler 2-glas
Uppvärmning:
luft/luft VP och direktverkande el
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Tegel och trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
1 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 513 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
935 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 448 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 2 295 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1972
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2024-04-17
G
235 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
24 000 kr/år
12 000 kr/år
6 000 kr/år
6 000 kr/år
48 000 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Driftkostnader är inviduella och varierar över tid. Utöver driftkostnader tillkommer fastighetsavgiften om 9 525 kr/år.
9 525 kr/år

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Ljus och välkomnade entréhall med vitmålade väggar och mörkt laminat. Flertalet garderober med skjutdörrar för praktisk förvaring. God plats för avhängning av ytterkläder och skor. 

Duchrum
Stilrent badrum från 2015 med vitt kakel och svart klinker. Duschhörna med glasdörrar, wc och handfat. Fönster som bidrar med ett trevligt naturligt ljusinsläpp. 

Sovrum
Sovrum med fönster på gaveln ut mot poolområdet. Plats för större säng, skrivbord och övrig förvaring. Vitmålade väggar och ljust parkett på golv. 

Sovrum
Sovrum med fönster mot det ombonade poolområdet. Plats för säng, skrivnord och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och parkettgolv. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med tre stora fönster som vetter mot villans framsida med trädäck. Här ryms stor soffgrupp, tv-bänk och övrigt möblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar. Spotlight i tak. 

Kök 
Kvalitativt och stilrent kök från 2015 med gott om förvaring genom över- och underskåp i högvitt blankt utförande och stänkskydd i mosaik. Här ges god plats för köksbord för den stora familjen. Maskinell utrustning i form av stor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn micro och köksfläkt, samtliga i rostfritt utförande. Spotlights i tak. Utgång till trivsam framsida med trädäck och gräsytor. 

Tvättstuga 
Gott om förvaring och utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i trä. Här står även varmvattenberedaren. 

Övervåning 

Sovrum 
Sovrum med fönster mot poolområde. Plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. träpanel i tak och spotlights. 

Sovrum
Sovrum med fönster mot poolområde. Plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Träpanel i tak med spotlights. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Sovrum
Rymligt sovrum med egen klädkammare. Fönster mot lugn återvändsgata som fyller sovrummet med naturligt ljus. Plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Träpanel i tak och spotlights. 

Klädkammare
Praktsik walk-in closet med fönster och flertalet garderober och hyllor. 

Badrum
Stort helkaklat badrum renoverat omkring 2009. Badkar, dusch, wc och handfat. Fönster för ett naturligt ljusinsläpp.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare