Såld FANTASTISK ARKITEKTRITAD VILLA MED POOL I TREVLIGA ABBORREBERG

Abborrebergsvägen 6

Lindö

FANTASTISK ARKITEKTRITAD VILLA MED POOL I TREVLIGA ABBORREBERG

I härliga Abborreberg, Lindö ligger detta stilrena hus med putsad fasad och häftiga arkitektur. Här erbjuds ett hem som kombinerar modern design med praktisk funktionalitet, vilket gör det till den perfekta bostaden för dig som söker både stil och komfort. Huset är energieffektivt med bergvärme och 31 st solceller där förbrukningen endast är drygt 14 000 Kwh/år (efter avdrag av solcellerna som genererar drygt 12 000 kWh/år).
En av villans stora höjdpunkter är den fantastiska poolen om 8x4 meter, elegant klädd i mosaik. Här kan du svalka dig under varma sommardagar eller koppla av med en simtur efter en lång dag. Poolområdet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar, med gott om plats för solstolar och utemöbler.

Huset är väl disponerat innehållandes hela tre sovrum, två allrum, två badrum, bastu, kök med semi-öppen planlösning mot vardagsrum, tvättstuga samt garage med klinker. Huset har löpande genomgått renoveringar sedan år 1998 när huset byggdes, där det 2020 har satts in ett helt nytt kök från Ballingslöv.

Villan har även en ordentlig uppfart som leder till det inbyggda garaget, som passar väl in med husets design och smälter in med den övergripande arkitekturen.
På tomten står det även två förrådsbyggnader, en mindre bod på framsidan samt en förrådsbyggnad på baksidan.
Här bor du direkt beläget till trevliga Abborrebergsskogen med alla dess vandringsleder, café, elljusspår samt Bråviken.

Fakta

Adress:
Abborrebergsvägen 6
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SLIPEN 3
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Friliggande 2-plans hus i souteräng
Byggnadsår:
1998
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isoler 3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Puts
Tak:
Betongpannor ovan underlagsduk och läkt. Undertak av råspont.
Stomme:
Murverk, Trä
Grundläggning:
Souteräng
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 750 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 351 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 101 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 2 129 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1998
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-06-03
B
47 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
28 880 kr/år
7 773 kr/år
2 947 kr/år
5 914 kr/år
45 514 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Nuvarande ägare har en förbrukning av el om 14 272 kwh/år. I elkostnaden ingår både hushållsel och uppvärmning.
9 525 kr/år

Beskrivning

Om bostaden

ENTRÈPLAN

Hall/entré
Stor och ljus hall med stående "golv till tak" fönster. Gott om yta för möblering samt avhängning. Från entréhallen når man trapp upp till övre plan, allrum samt sovrum 3. 

Sovrum 3 
Här ligger ekparkett ich tapetserade väggar. Stort fönster samt en altandörr mot framsidan. Det finns dessutom en dubbelgarderob.

Allrum
Här ligger det ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Plats för soffgrupp. Från allrummet når man ett badrum samt tvättstugan.

Duschrum 
Modernt duschrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med golvvärme (el). Duschrummet är utrustat med 
kommod, spegel, wc samt betongglas som avgränsar till duschutrymmet.

Tvättstuga
Avlång tvättstuga med terracottafärgad klinkergolv med golvvärme (el). Här finns det gott om yta för att vika tvätt samt en zink. Här finns även bergvärmepannan samt poolutrustningen som göms smidigt och lättillgängligt inne i skåp. Tvättstugan har både torktumlare samt tvättmaskin.

Bastu 
Fräsch bastu som nås via tvättstugan. 

Garage
Enbilsgarage med klinker på golv. Garderober samt en extra frys.

ÖVRE PLAN

Allrum
Direkt från trappen bemöts du av det ljusa och trevliga allrummet. Allrummet är uppdelat där det finns gott om plats för matgrupp där du delvis får sjöutsikt samt även en "soffdel". Stort burspråk mot framsidan. Från allrummet når man dessutom de bägge möblerbara balkongerna. I övrigt ligger det ekparkett på golvet och väggarna är målade i grått. 

Kök 
Nytt kök från Ballingslöv år 2020. Stilrent grått kök med kvartskomposit som bänkskiva. Fullt utrustat med fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, fläkt och induktionsspis. På golvet ligger ekparkett som lades in i samband med renoveringen av köket. Här finns det gott om plats för matgrupp. Från köket finns det en altandörr som leder till poolområdet. 

Badrum 
Badrum från när huset byggdes. Badrummet har klinker på golvet och kakel på väggarna. Duschhörna samt badkar (ej fungerade med bubbelfunktionerna). Extra stor kommod och spegel med skåp ovanför. Golvvärme (el) finns. 
 

Sovrum 1
Rymligt sovrum beläget mot husets baksida. Altandörr samt fönster mot poolområdet. Här finns en skjutdörrsgarderob som slukar förvaring. Ekparkett på givet samt tapetserade väggar. 

Sovrum 2 (master bedroom)
Detta sovrum är beläget mot den östra balkongen med utsikt över husets framsida. Här får du plats med dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Ekparkett på golvet samt tapetserade väggar. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare