Header image
Properties & Partners FRITT BELÄGEN ENPLANSVILLA MED JORDVÄRME OCH BRA GARAGE!

Polkavägen 10

Åmynnet

FRITT BELÄGEN ENPLANSVILLA MED JORDVÄRME OCH BRA GARAGE!

Välkommen till Polkavägen 10! Här kan du njuta av en bekväm och praktisk boendelösning med allt på ett plan! Den rymliga och inbjudande hallen erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Det generösa köket är en perfekt plats för matlagning och samvaro, med utrymme för en stor matgrupp att samlas. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med en utgång till både en takad altan och en mysig uteplats som bjuder in till avkoppling och trevliga stunder utomhus, komplett med en praktisk grillring för härliga sommarkvällar.

Huset rymmer tre väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas. Dessutom finns ett praktiskt duschrum med duschkabin och en separat gästtoalett, vilket ger bekvämlighet och flexibilitet i vardagen.

Uppvärmningen sköts effektivt via jordvärme. Taket är av plåt och lades 2018. Ett mycket bra garage, uppfört 2017 - 2018, erbjuder gott om utrymme för förvaring till både saker och fordon.

Varmt välkommen till denna välkomnande och funktionella bostad, där bekvämlighet och trivsel går hand i hand!

Fakta

Adress:
Polkavägen 10
Område:
Åmynnet, Bjästa
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
BJÄSTA 2:158
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1983
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Jordvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt 2018
Grundläggning:
Torpargrund

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
764 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
137 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
901 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 1 042 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1983
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2022-09-22
D
99 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
27 325 kr/år
11 400 kr/år
4 500 kr/år
6 300 kr/år
49 525 kr/år
Elförbrukning 9964 kwh/år
6 758 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Välkommen in! Här möts du av en rymlig och inbjudande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Golvet har ett grått laminatgolvsom sträcker sig till kök och vardagsrum medan väggarna är tapetserade. I hallen finns en garderob för ytterkläder.

Direkt till höger från hallen når du köket som är rymligt och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter samt en stor matgrupp. Här finns spis med ugn, diskmaskin och kyl/frys. Från köket kommer du till tvättstugan, utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt gott om plats för både avhängning och förvaring. Härifrån når du även den takade altanen och garaget.

Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet, som badar i härligt ljus från fönstren. Rummet rymmer en större soffgrupp med tillhörande fåtöljer och byråer. Härifrån når du även den takade altanen, som erbjuder plats för både matbord och loungedel.

Vidare erbjuder huset tre sovrum, en gästtoalett och ett duschrum. Master bedroom är rymligt och har garderober längs ena väggen samt utgång till baksidan. Golvet är täckt med plastmatta och väggarna är tapetserade.
De två andra sovrummen är i bra storlek och det ena med fönstret ut mot framsidan har en garderob och det andra som har fönstret mot baksidan har två garderober. Båda rummen har plastmatta på golv samt tapetserade väggar.

Duschrummet är utrustat med duschkabin, wc och tvättställ med spegelskåp. Golvet är täckt med plastmatta och väggarna är klädda med våtrumstapet. Det finns också en separat gästtoalett med wc och tvättställ.

Garaget är tillbyggt på en gjuten platta och rymmer en bil. Här finns gott om plats för förvaring och du har direkt ingång till tvättstugan samt utgång till baksidan.

Allmänt

Denna enplansvilla har 3-glas fönster, ett plåttak från 2018 och träfasad som målades om under 2017/2018. Uppvärmning via vattenburen värme med jordvärmeinstallation. Trädgårdstomten är plan och välskött med huvudsakligen gräsmatta. På baksidan av huset finns en trevlig uteplats med grillring och vindskydd, samt en lekstuga som blir ett perfekt komplement till en lekvänlig trädgård.

Vidbyggt garage på ca 38 kvm med anslutning till groventré och tvättstuga. Garageplattan gjuten sedan tidigare men resten av garaget byggdes nytt 2017/2018 och det är en elstyrd garageport. Via garaget kommer man ner till torpargrunden. I samband med garagebygget så byggde man ny trall och räcke samt bytte tak. Infällda spotlight finns runt hela huset i takets takutsprång.

I Åmynnet bor man i ett barntätt och familjärt område mellan Bjästa och Köpmanholmen. I området finns badstrand med grill ring, vindskydd och brygga. En bit ut i vattnet finns även en förankrad flytbrygga med bänk och bord. Vintertid finns en populär pulkabacke med belysning och vindskydd med grillplats på toppen. Söker du fritidsaktiviteter så erbjuds fina elljusspår ca 2 km från bostaden med längder mellan 0,8-2,8 km som spåras för skidåkning vintertid.


I Bjästa och Köpmanholmen finns skola, förskola och mataffär. Närmaste vårdcentral, apotek och tandvård finns i Bjästa.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Polkavägen 10

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Polkavägen 10

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare