Properties & Partners VILLA FÖR FAMILJEN MED SOCIALA YTOR!

Kadriljvägen 3

Bjästa

VILLA FÖR FAMILJEN MED SOCIALA YTOR!

Denna rymliga villa välkomnar dig med generösa sällskapsytor som skapar en inbjudande atmosfär för samvaro och avkoppling. Köket är både funktionellt och trivsamt, perfekt för matlagning och gemenskap då det ligger intill stora sällskapsytor i vardagsrum och matrum. I huset finner du även tre bekväma sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas.

Uppvärmningen sköts effektivt av en luft-vatten värmepump installerad år 2020, vilket bidrar till både komfort och energieffektivitet. Fiberanslutningen säkerställer en pålitlig och snabb internetuppkoppling, vilket gör det enkelt att hålla sig uppkopplad och kommunicera.

Badrummet genomgick en fullständig renovering år 2022 och toaletten renoverades år 2020, vilket ger en modern och fräsch känsla till hela hemmet. Trädgårdstomten är välskött och plan, med trevliga altaner som erbjuder flera underbara platser att njuta av utomhuslivet och sociala tillställningar.

För den praktiskt lagda finns ett vidbyggt garage med en förrådsdel, vilket ger gott om utrymme för förvaring. Sammantaget är detta en trivsam och genomtänkt bostad med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm och harmonisk livsstil.

Fakta

Adress:
Kadriljvägen 3
Område:
Bjästa
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
NORRSVEDJE 2:31
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans villa med källare
Byggnadsår:
1960
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glasfönster och 3-glasfönster
Uppvärmning:
Luftvatten värmepump 2020
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Träfasad, ommålad 2023
Tak:
Plåt 1990-tal
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong
Grundmur:
Betong
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Planlösning

När du kliver in i denna hall möts du av generös yta med plats för avhängning och en praktisk garderobsvägg. Här ligger klinkergolv med vattenburen golvvärme.

Badrummet helrenoverades år 2022. Här har man investerat i både stil och funktion med grå plastmatta på både golv och väggar till det svarta detaljer såsom blandare och handdukstork. Badrummet erbjuder allt du behöver med en praktisk inredning som inkluderar wc, tvättställ och dusch med vikbara duschväggar.

Köket är en central plats i hemmet med klinkergolv och halvboasering som harmonierar med tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för både matlagning och måltider, med målade köksluckor och ny köksbänk från 2018. Dessutom har vitvarorna uppgraderats med en kyl/frys, diskmaskin och spis, samtliga installerade år 2017. Två nya 3-glas fönster sattes in 2018.

Vardagsrummet är en harmonisk knutpunkt i hemmet med ett stilrent golv och väggar målade i behagliga toner, rummet löper vidare in till allrummet som är en tillbyggnad till huset. Här är härlig yta med burspråk och flera fönster som skapar en trivsam yta för socialt umgänge. Utgång till inglasad altan som förlänger årstiderna och löper vidare till trall med anslutning till trädgården.

Entrévåningen erbjuder även ett sovrum med en praktisk garderobsvägg och utrymme för dubbelsäng och sängbord.

På övervåningen finns två sovrum, båda belägna på varsin gavelsida. Båda rummen har 3-glas fönster från 2008. Mellan sovrummen finns en praktisk toalett som renoverades 2020 med wc och tvättställ samt plastmatta på golvet och på väggarna. Övervåningen har också en klädkammare som ger extra utrymme för förvaring.

Källaren utgör ett praktiskt utrymme med ett torkrum/förråd rakt fram. Det finns ett allrum möjligt som extra sovrum eller liknande. Tvättstugan är utrustad med en tvättmaskin, torktumlare samt hörnbadkar. Ett förråd med utgång till trädgården är strategiskt placerat, och här finns även den gamla oljetanken. Pannrum med luft-vatten värmepump installerad 2020.

Allmänt

Denna bostad är belägen på en fridfull gata i ett område som är idealiskt för familj med barn. I Bjästa finner du allt du behöver inom bekvämt räckhåll - mataffär, skola, förskolor, bibliotek, apotek och vårdcentral, för att nämna några. Här kan du njuta av en bekväm och tillgänglig livsstil.

För moderna bekvämligheter installerades fiber under 2017, vilket innebär att snabb och stabil internetuppkoppling är en del av vardagen här. Nytt plåttak lades 1990 och huset dränerades om samma år. Del av entrésidan har dränerats om under 2022 med platonmatta. Under 2020 installerades luftvatten-värmepump. Fasaden målades om 2023. Nytt badrum på entrévåningen 2022. Renoverad toalett på övervåningen 2020. Två nya 3-glas fönster insatta 2022.

Trädgården är en fridfull oas med en mysig grillplats som är försedd med vindskydd och en praktisk grillring. Här finns även en lekstuga, växthus och odlingslådor. Altanen nås från det härliga allrummet och utrymmet byggdes ut samt inglasades 2023, här erbjuder många extra timmar. I anslutning finns öppen altan med trapp ned till gräsytan, denna är tillbyggd 2023 med utrymme för möblering.

Huset har byggts till med en praktisk entréhall som ger utmärkt förvaring. Garaget har gott om utrymme och god takhöjd för dina fordon och hobbyprojekt, i vinkel finns även bra förrådsutrymme. Varmbonat och här är ny radiator från 2020.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kadriljvägen 3

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kadriljvägen 3

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare