Properties & Partners RYMLIG ENPLANSVILLA MED KÄLLARE PÅ HÖRNTOMT I BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Rosenborgsvägen 7

Bjästa

RYMLIG ENPLANSVILLA MED KÄLLARE PÅ HÖRNTOMT I BARNVÄNLIGT OMRÅDE!

Denna trevliga enplansvilla är belägen på hörntomt i det lugna och familjevänliga Norrsvedje i Bjästa. På entrévåningen välkomnas du av tre väl tilltagna sovrum, ett badrum, rymligt kök med generös matplats samt ett vardagsrum i vinkel som bjuder in till härliga stunder av samvaro och avkoppling.

Källarvåningen överraskar med sin generösa yta och mångsidighet. Här finner du ett möblerbart allrum där du kan skapa rum efter önskemål, en praktisk tvättstuga för smidig hantering av hushållsbestyr, samt generösa förrådsutrymmen för förvaring av alla dina tillhörigheter. Dessutom erbjuder källarvåningen ett helkaklat badrum med golvvärme, vilket ger extra komfort och bekvämlighet.

Ett fristående garage med carport och förråd kompletterar bostaden och erbjuder gott om utrymme för förvaring av fordon och andra tillbehör. Den praktiska garageuppfarten gör det enkelt att parkera för familj och gäst.

I Bjästa finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive skola, förskola, vårdcentral, livsmedelsbutik och ett brett utbud av fritidsaktiviteter såsom slalombacke och skidspår. Välkommen till ett hem där trivsel och bekvämlighet möts på bästa möjliga sätt!

Fakta

Adress:
Rosenborgsvägen 7
Område:
Bjästa
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
NORRSVEDJE 1:51
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1971
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glasfönster
Uppvärmning:
Direktverkande el och två luftvärmepumpar
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Grundmur:
Betonghålsten

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Planlösning

Hallens praktiska utrymme erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder och här ligger en plastmatta på golvet samt väggarna är tapetserade. Till vänster öppnar vardagsrummets rymliga och vinklade layout upp möjligheter för både mat- och soffgrupper. Flera fönster i två riktningar tillför en naturlig ljuskälla. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrummet har bra storlek och här är golv och väggar klädda med plastmatta. Inredningen inkluderar wc, tvättställ, garderob och dusch.

Köket, som sträcker sig genom husets bredd har ljusinsläpp från två väderstreck och här är plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Här finns även en köksö för ytterligare förvaring och arbetsyta.

Intill köket återfinns två sovrum, båda komplett med garderober, ena rummet har laminatgolv och utgång till en balkong medan det andra rummet har plastmatta på golvet.

I källarvåningen möts man av en möblerbar hall som praktiskt fördelar husets rum. Här finns ett rymligt allrum som idag har använts som sovrum. Heltäckningsmatta och tapetserade väggar ger utrymmet en ombonad känsla.
Tvättstugan är mycket rymlig och det finns gott om yta att hänga tvätt på tork, det finns varmvattenberedare, tvättmaskin och tvättho. Rummet har även en luftvärmepump. Innanför tvättstugan finns ett rymligt förråd.

Ett hobbyrum som idag används för hemmasnickeri och med litet tillhörande förråd. I källaren finns ett helkaklat badrum med golvvärme och inredning bestående av wc, tvättställ och dusch för extra bekvämlighet. Intill detta utrymme finns ett stort förråd.

Allmänt

Bostaden är belägen i det fridfulla och familjevänliga området Norrsvedje i Bjästa. Det är en enplansvilla med en källarvåning med en plan och lekvänlig trädgård och en grusad uppfart som rymmer flera bilar. Här finns även ett fristående garage med en carport och ett förråd. Garaget har plåttak, träfasad och en gjuten platta. Huset värms upp via direktverkande el samt luftvärmepump placerad i hallen installerad 2011 och en luftvärmepump i källarvåningens tvättstuga.

Trädgården runt bostaden är prydd med vackra inslag såsom kiwibuske och två rödvinbärsbuskar. Området Bjästa har allt som behövs för en bekväm vardag, inklusive skola, förskola, vårdcentral och tandvård. Dessutom finns det en livsmedelsbutik, kiosk och handelsträdgård i närheten. För den som söker fritidsaktiviteter erbjuder Bjästa ett varierat utbud. Här finns en slalombacke, fina längdskidspår och härliga vandringsleder. Dessutom finns möjligheter till fysisk aktivitet på gym. Detta gör området till en attraktiv plats för både familjer och personer som söker en aktiv livsstil.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Rosenborgsvägen 7

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Rosenborgsvägen 7

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare