Header image
Properties & Partners PAMPIG ENPLANSVILLA MED JORDVÄRME!

Bergvägen 5

Köpmanholmen

PAMPIG ENPLANSVILLA MED JORDVÄRME!

Välkommen till denna imponerande enplansvilla med mexitegelfasad och takshingel som ger ett tidlöst och elegant utseende. Huset har fiber, jordvärme installerat 2004, omdränerat med platonmatta under 1990-talet, och nya fönster från 2019.

Entrévåningen har en rymlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, samt ett badrum och fyra sovrum. Källarvåningen erbjuder ett mysigt allrum, hobbyrum, tvättstuga och generösa förrådsutrymmen. Garaget har förråd under, och en friggebod på cirka 15 kvm ger extra utrymme.

Beläget i eftertraktade Köpmanholmen, omgivet av vacker natur är detta den perfekta platsen för en harmonisk livsstil med närhet till skola, mataffär och havsbad. Välkommen till ett hem där komfort och bekvämlighet möts!

Fakta

Adress:
Bergvägen 5
Område:
Köpmanholmen
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
NÄTRA PRÄSTBORD 1:68
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1977
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Jordvärme
Fasad:
Mexitegel
Tak:
Schingel
Stomme:
Trä
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
510 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
137 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
647 000 kr
Bef. pantbrev:
6st om 437 400 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1977
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Beställd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
20 614 kr/år
10 628 kr/år
1 500 kr/år
4 962 kr/år
1 000 kr/år
38 704 kr/år
Årsförbrukning av el har för säljaren varit 13195 kwh. Övrigt står för vägförening om f.n 1000 kr/år
4 853 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Vid entrén möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Rakt fram ligger ett stort kök, riktligt med skåp och förvaring samt med plats för en stor matgrupp, perfekt för familjemiddagar och trevliga stunder tillsammans. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, vilket skapar en luftig och social atmosfär. Här finns plats för både soffgrupp och mediamöbler, medan de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus.

På entréplanet finns också ett badrum med plastmatta på golv och väggar, samt inredning bestående av wc, tvättställsmöbel och dusch. Vidare finns fyra sovrum, alla med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Nedervåningen erbjuder ytterligare generösa ytor med ett stort allrum som kan användas som exempelvis spel- eller tv-rum. Här finns en öppen spis som inte är i bruk, men som ger rummet en mysig karaktär. Tvättstugan är rymlig och utrustad med tvättmaskin, samt erbjuder gott om arbetsyta. I pannrummet finns jordvärmepumpen och en äldre panna som ej använts sedan jordvärmen installerades 2004.

På denna våning finns även en toalett med wc och tvättställ, samt ett hobbyrum med tillhörande klädkammare för extra förvaring. Dessutom finns en dusch och bastu och slutligen erbjuder källaren ett rymligt förråd eller gästrum med anslutning till förråd under garage och trapp upp till garaget.

Allmänt

Denna enplansvilla med källare är belägen i Köpmanholmen. Huset är byggt 1977 och har genomgått flera uppdateringar för att säkerställa komfort och energieffektivitet. Här finns nya fönster från 2019 och jordvärme installerad 2004. Huset är dessutom omdränerat med platonmatta runt 1995.

Fastigheten är utrustad med fiber, vilket ger snabb och stabil internetuppkoppling för hela familjens behov. I trädgården finns ett praktiskt förråd om cirka 15 kvm, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap eller hobbyutrustning.

Den vidbyggda garaget har en gjuten platta och plats för en bil samt praktiskt förrådsutrymme under garaget. Garageport med fjärrstyrning installerad cirka 2014. Taket är av plåt lagt cirka 2018 och huset har ny brädfordring från cirka 2020. 

Denna villa är perfekt för familjen som söker en harmonisk livsstil med närhet till naturen och bekvämligheter. Området omges av vacker natur och ligger nära Högakusten-leden, vilket ger utmärkta möjligheter för friluftsliv och vandring. Närliggande båthamn och havsbad med omklädningsrum. Dessutom finns skola, mataffär och havsbad i närheten, vilket gör detta till en idealisk plats för familjelivet.

Bostaden säljs såsom den ser ut vid visningstillfället, ingen ytterligare städning eller tömning kommer ske.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Bergvägen 5

Välj en tid för visning nedan
:
2024-07-17

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Bergvägen 5

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare