Properties & Partners LANTLIG VILLA MED GARAGE OCH FÖRRÅD!

Ödsbyn 313

Sidensjö

LANTLIG VILLA MED GARAGE OCH FÖRRÅD!

Välkommen till Ödsbyn som med sina härligt lantliga omgivningar även erbjuder närhet till centrala Sidensjö. Här erbjuds en mindre villa efter byväg med lantligt och soligt läge. Huset är fördelat på två-tre sovrum, vardagsrum och kök. På gården finns en stor förrådsbyggnad med garage. Huset har vattenburen uppvärmning med vedpanna.

Fakta

Adress:
Ödsbyn 313
Område:
Sidensjö
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
SIDENSJÖ-ÖDSBYN 3:24
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1924
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glasfönster och 3-glasfönster
Uppvärmning:
Vedpanna med elpatron
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Planlösning

Välkommen in! Hallen är rymlig med gott om plats för förvaringsmöbler och två garderober. Laminatgolv och väggar klädda i målad väv. Framåt finns pannrummet med enkel utgång till trädgården för vedintagning, utrustat med vedpanna och elpatron.

Köket har plastmatta på golvet, halvboasering och tapet på väggarna. Köksinredning i hörnlayout med kyl, frys, spis med ugn och fläkt. Ett litet utrymme med plastmatta på golvet och målad väv på väggarna. Badrummet intill har plastmatta på golv och väggar, utrustat med wc, tvättställ, dusch, tvättmaskin och varmvattenberedare. Badrummet är i behov av renovering.

Sovrum utan fönster med plastmatta på golvet och väggarna målade. I passagen mot vardagsrummet finns tre garderober. Det stora vardagsrummet har parkettgolv och väggarna är tapetserade, med fönster i två riktningar som ger en härlig känsla och vy över ängsmark.

På övervåningen finns en hall med plastmatta och träpanel på väggarna. Där finns även två sovrum. Det ena har målat trägolv och väggarna är målade. Det andra rummet har heltäckningsmatta på golvet och tapetserade väggar

Allmänt

Välkommen till denna villa med lantligt läge i Ödsbyn, Sidensjö. Huset byggdes ut under 90-talet med ett rymligt vardagsrum på entrévåningen.

Huset har vattenburen uppvärmning med vedpanna. Här är träfasad, plåttak, 2-glasfönster och 3-glas fönster.
Fristående byggnad med både garage och förrådsutrymme.
Huset har inte varit bebott de senaste två åren varför energideklaration ej utförts. Driftskostnaderna är schablonberäknade.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Ödsbyn 313

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Ödsbyn 313

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare