Header image
Såld VILLA I FINT OMRÅDE!

Granvägen 16

Köpmanholmen

VILLA I FINT OMRÅDE!

Välkommen till denna charmiga 1½-plansvilla med källare i idylliska Köpmanholmen! Detta är hemmet för dig som söker en perfekt kombination av komfort och naturnära boende. Huset erbjuder 2-3 sovrum, ett inbjudande vardagsrum, funktionellt och välutrustat kök samt ett rymligt badrum. Uppvärmningen sker med en modern luftvatten-värmepump, elpatron och luftvärmepump.

Den stora trädgårdstomten har gott om utrymme för lek, odling och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar i en privat och rofylld miljö.

Läget är trivsamt och oavsett om du gillar att vandra, åka skidor eller bara ta lugna promenader i naturen, har du allt detta precis utanför dörren.

Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Granvägen 16
Område:
Köpmanholmen
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
HUMMELVIK 4:51
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans villa med källare
Byggnadsår:
1946
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Luft-vattenvärmepump, elpatron och två luftvärmepumpar
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Puts
Tak:
Plåt
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Trä
Grundmur:
Betonghålsten
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
354 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
126 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
480 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 254 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1946
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2022-08-28
194 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
28 047 kr/år
11 500 kr/år
5 321 kr/år
3 596 kr/år
3 000 kr/år
51 464 kr/år
Nuvarande ägare förbrukar 20141 kwh el/år. Posten el inkluderar nätavgift. Övrigt är kostnad för fibernätet.
3 600 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Välkommen in i denna bostad som erbjuder en trivsam och funktionell planlösning för den mindre familjen. När du kliver in möts du av en hall med elgolvvärme och klinkergolv och till vänster finns en praktisk klädkammare som ger bra utrymme för ytterkläder. Vidare in i huset leder en inre hall med laminatgolv och en insatskamin som ej är använd.

Rakt fram ligger vardagsrummet som är ljust och med plats för både soffgrupp och mediemöbel. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrummet renoverades 2009 och har klinkergolv samt väv på väggarna. Här finns en wc, en tvättställsmöbel och en duschkabin.

Till höger om den inre hallen ligger köket, som renoverades 2008 och är utrustat med ett stilrent ekkök. Köket har plats för en matgrupp och ett generöst ljusinsläpp som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det är även utrustat med en fläkt från 2015, diskmaskin 2012, induktionshäll, ugn och kyl/frys, alla installerade 2021, vilket gör köket både modernt och funktionellt.

Från köket nås ett mindre sovrum eller kontor. I rummet finns en luftvärmepump. 

Övervåningen erbjuder två rum med trägolv och målade väggar. Källarvåningen rymmer en tvättstuga, pannrum, förråd och ett duschrum, vilket ger extra utrymme och funktionalitet till boendet.

Denna bostad är perfekt för dig som söker ett bekvämt och modernt hem med alla nödvändiga bekvämligheter. Välkommen på visning!

Allmänt

Huset har ett plåttak från 2010 och en putsad fasad som målades om 2022, vilket ger det ett fräscht och modernt utseende. Fönstren är av 2-glas. All el på entrévåningen är från 2008. En ny inkommande vattenledning installerades 2012.

Huset är utrustat med två luftvärmepumpar, en vid entrén som installerades 2007 och en i sovrummet på entrévåningen från 2010. Dessutom finns fiber installerat för snabb och stabil internetuppkoppling.

I området finns det både skola och förskola. Området erbjuder även fina naturområden för friluftsliv samt en mataffär som gör det enkelt att handla det du behöver till vardags.

Denna bostad kombinerar modern komfort med ett attraktivt och bekvämt läge, perfekt för dig som söker ett hem med både stil och funktion. Välkommen på visning!

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare