Header image
Properties & Partners VILLA MED ETT SKÖNT LÄGE VID VECKEFJÄRDEN!

Stenvägen 14

Svedjeholmen

VILLA MED ETT SKÖNT LÄGE VID VECKEFJÄRDEN!

Denna trevliga villa i 1 och 1/2 plan erbjuder en unik kombination av bekvämt boende och naturskön omgivning. Belägen med en direkt närhet till vackra Veckefjärden, här kan du njuta av både lugnet i naturen och bekvämligheten av ett välutrustat hem.

Hemmets höjdpunkter:

Perfekt läge vid Veckefjärden: Upplev fördelarna med att bo nära vattnet med möjligheter till fiske, båtliv och avkopplande promenader längs stranden.
Garage och carport: Förvaringsmöjligheter för fordon och utrustning finns i det rymliga garaget och under carporten, vilket ger skydd och bekvämlighet året runt.
Rymligt kök och vardagsrum: Entréplanet välkomnar dig med generösa ytor för både matlagning och avkoppling. Här finns även ett ljust och luftigt sovrum samt en tillbyggd hall som skapar en välkomnande atmosfär.
Duschrum med bastu: Njut av avkoppling och välbefinnande i det praktiska duschrummet som även är utrustat med en bastu för extra lyxiga stunder.
Två sovrum och badrum på övervåningen: Övervåningen erbjuder ytterligare två mysiga sovrum samt ett badrum för extra bekvämlighet.
Inglasad uteplats: Koppla av och umgås med familj och vänner på den fina inglasade uteplatsen, som nås direkt från vardagsrummet och ger möjlighet till utomhusliv större delen av året.
Altaner på övervåningen: På övervåningen finns två altaner – en öppen och en takad – som båda erbjuder fantastisk utsikt och möjligheter till soliga dagar och mysiga kvällar utomhus.
Denna villa är det perfekta valet för den som söker en harmonisk och bekväm livsmiljö. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i Svedjeholmen – kontakta oss redan idag för mer information och för att boka en visning!

Fakta

Adress:
Stenvägen 14
Område:
Svedjeholmen, Domsjö
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
SVEDJEHOLMEN 1:204
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1978
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luftvärmepump, pelletskamin, direktel
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Murstock:
Rökrör
Badrum:
2 st
Eldstad:
Pelletskamin

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
756 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
184 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
940 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 323 300 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1978
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2023-11-12
D
98 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
20 000 kr/år
10 500 kr/år
500 kr/år
2 000 kr/år
4 000 kr/år
37 000 kr/år
7 050 kr/år

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 756 000 kr
Mark, totalt värde: 184 000 kr ().
Summavärde: 940 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1978
Värdeår: 1978

Planbeskrivning

Välkommen in via en takad entrégång, skyddad och utan behov av snöskottning. Till höger om ytterdörren finns en inglasad uteplats helt fri från insyn. Husets entré är utbyggd vilket skapar en helt annan rymd än originalets. Här finns gott om plats för avhängning. Direkt till höger finns en helkaklad relax med dusch och bastu. Till vänster finns husets rymliga kök med alla bekvämligheter och plats för en stor matgrupp. Till höger från köket sett finns en toalett och tvättstuga. Rakt fram finns ett större sovrum med gott om garderober och bra yta. Till vänster finns vardagsrummet med en fin pelletskamin  och utgång till ett isolerat uterum förberett för golvvärme. På övervåningen finns två stycken rymliga sovrum samt ett badrum med badkar. I den över hallen finns det plats för ett bra hemmakontor med ett takfönster som ger en fin och ljus atmosfär. Här uppe har vi både en takad altan med kvällssol samt en öppen balkong med finaste utsikten. Till fastigheten finns ett bra garage samt en stor carport. Perfekt för att hålla bilarna snöfria och slippa skrapa rutorna fria från is. På fastigheten finns även en fristående förrådsbyggnad perfekt placerad på tomten.

Övrigt

Här finns en direkt närhet till Veckefjärden med bad, fiske och friheten att slussa sig ut till att värdens alla hav. Bara ett stenkast från bostaden finns en hockeyplan på vintern och fotbollsplan på sommaren. Lugnt område perfekt för dig med barn. Ingen genomfart till andra områden eller en genväg för mopedister. Området är en idyll med vattnet nära, lekplats nära samt en gata där det finns möjlighet till att lära sig cykla utan att vara orolig för mycket trafik. Närhet till centrum och bra förbindelser med lokaltrafik. Sammanfattningsvis ett mycket bra område för en barnfamilj eller den som vill njuta av lugnet.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Stenvägen 14

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Stenvägen 14

Ansvarig fastighetsmäklare

Joakim Norgren
Fastighetsmäklare