Söder - Norrköping


Hagebygatan 46


Såld

Hagebygatan 46

Söder

Möjlig 3:a med balkong och fungerande öppen spis

Högst upp i huset finner ni denna topprenoverade gavel 2:a med balkong i soligt sydvästläge (med sol under hela dagen) och fungerande öppen spis. Bostaden kan även enkelt byggas om till en 3:a om så önskas (se alternativ planskiss). Föreningen har stabila avgifter där även elen ingår. Lägenheten har ett fantastiskt ljusflöde från fönsterpartier som vetter i tre väderstreck. Lägenheten har en social och trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som lockar till många trevliga tillställningar. Köket är fullt utrustat och har en praktisk köksö som ger extra arbetsytor samt förvaring. Du har även ett fräscht renoverat badrum i stilrena materialval och med en tvättmaskin som ingår i köpet. Vidare in i lägenheten ligger sovrummet som vetter mot föreningens lugna innergård. Utanför sovrummet har du gott om förvaring i bostadens walk in closet. Föreningen är en stabil och välskött HSB förening med god ekonomi, låg belåning, 3,7 miljoner i kassan och många renoveringar utförda.

Fakta

Adress:
Hagebygatan 46
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
0030  /  1201
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.48441%
Andelstal avgift:
1.48441%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1945
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Fungerande Öppen spis
Förråd:
2 stycken källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 162 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.45%
Reparationsfond:
764 kr

Energideklaration

Utförd
2019-02-06
182 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 600 kr/år
1 600 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Lilltuna i Norrköping
725000-0499
Ja

Om föreningen

HSB Brf Lilltuna i Norrköping

Org.nr: 725000-0499

Byggår: 1945

Registreringsår: 1944

Antal lägenheter: 90 st fördelade om 36 st 1 rok, 54 st 2 rok på adresserna Holmstagatan 1-5, Trozelligatan 53-55 samt Hagebygatan 42-46. Den totala lägenhetsytan uppgår till 4935 kvm och lokalytan uppgår till 100 kvm.

Belåningsgrad per kvm: 1878 kr/kvm

Utförda renoveringar:

2016/ 2017 - Fönsterbyte till 3-glas fönster samt byggnation av ett miljöhus.

2014 - Relining i samtliga tre fastigheter. Installation av nya tvättmaskiner samt torktumlare i tvättstuga.

2012 - Byte av samtliga entrédörrar

2006 - Installerades gemensam el i fastigheten samt en omfattande dränering av grund och asfaltering skedde.

2003 - Genomfördes en renovering av samtliga öppna spisar.

1996/1997 - Byttes rör och elledningar, samtliga badrum renoverades i och med stambytet, fasaderna och takbeläggningen renoverades .

Inga större underhållsåtgärder är planerade för den närmsta framtiden.

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med en stilren grå klinker med golvvärme på golv, vitmålade väggar samt gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober som ingår i köpet. 

Kök:

Smakfullt kök med vita köksluckor, vitt kakel samt gjutna betongskivor på bänkytor. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, helkyl, helfrys, varmluftsugn, mikro, fläktkåpa samt induktionshäll. Du har även gott om förvaring i underskåp, överskåp samt i köksön som vetter ut mot vardagsrummet. På köksön ligger en vit skiva med extra arbetsytor. Köket har en social öppen planlösning mot vardagsrummet och ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger en enhetlig vitlaserad parkett. 

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum med social öppen planlösning och ett otroligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter mot tre väderstreck. Vardagsrummet har ett trevligt burspråk och härifrån nås bostadens trevliga balkong i soligt sydvästläge. Vardagsrummets samlingsplats är framför den fungerande öppna spisen som ger en härlig värme och mysfaktor. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger enhetliga vitlaserade parkettgolv. Rummet har en otrolig rymd och kan enkelt delas av till en 3:a om du skulle behöva ett extra sovrum.

Balkong:

Trevlig balkong med högt och fritt läge som vetter mot sydväst. Här kan du avnjuta solen under många trevliga sommardagar då du har sol från morgonen till sen eftermiddag. 

Sovrum:

Mysigt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. I sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord samt ytterligare förvaring i byråer om så önskas. Sovrummet har vitmålade väggar samt en kontrasterande beige fondvägg bakom sänggaveln. På golvet ligger enhetliga vitaserade parkettgolv.

Walk in closet:

I anslutning till sovrummet ligger lägenhetens praktiska walk in closet med smart förvaring och ytterligare förvaring i garderober utanför. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det enhetliga vitlaserade parkettgolv.

Badrum:

Fräscht helkaklat badrum i stilrena färgval som renoverades år 2015. Här pryds väggarna av vita kakelplattor och på golvet samt i duschörnan ligger en stilren grå klinker med golvvärme. Badrummet har dimbara spotlights i tak, tvättmaskin, wc, duschhörna med duschvägg i klarglas samt ett frostat fönsterparti som ger badrummet ett härligt ljusinsläpp. Du har även en spegel med belysning, kommod med förvaring undertill samt en vattenburen handdukstork. 

 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Hagebygatan 46

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56