Söder - Norrköping


Trozelligatan 21


Såld

Trozelligatan 21

Söder

Välplanerad 3:a våning 3 av 3 med balkong i soligt läge!

Accepterat pris! Välkommen hem till denna välplanerade, ljusa och genomgående 3:a med fönster i två väderstreck och balkong i soligt läge! Bostaden erbjuder en social planlösning med gott om plats för umgänge. Bostaden karaktäriseras av högt i tak och härligt ljusinsläpp. Två stycken rejäla sovrum, samt ett fräscht renoverat badrum med tvättmaskin. Här bor du på lugnt och trevligt läge på populära Söder samtidigt som du har närhet till city och vackra parker! Stabil och välskött förening med många renoveringar utförda. Denna lägenhet ska ses på plats!

Fakta

Adress:
Trozelligatan 21
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
13  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal avgift:
3.79%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1937
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd och 2 st vindsförråd
TV- Internetutbud:
Internet (hastighet 100/100) och grundutbud via Telia samt möjlighet till IP telefoni ingår i avgiften

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 162 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Södermalm
725000-1141
Ja

Om föreningen

Föreningen upplåter bostadsrätter i fastigheten Målaren 16 med adress Trozelligatan 21, 23 och 25, som uppfördes under år 1937. Total boarea uppgår till 1952,5 kvm på 36 lägenheter. Fastigheten totalrenoverades under 1991. Föreningen beskattas som äkta Föreningen har en mycket låg belåningsgrad vilket skapar en extra trygghet för dig som medlem. 

Juridisk person tillåten:Nej 

Gjorda renoveringar: Föreningen totalrenoverades och bytte stammar 1991 och därefter har löpande renoveringar och underhåll gjorts.

2019: Ny maskinutrustning i en tvättstuga. Kommande renoveringar: Planering av b.la stamspolningar, rengöring av ventilation och kommer att ske inom de närmaste 10 månaderna enligt styrelsen.

Gemensamhetslokal, bastu, solarium som är kostnadsfritt för medlemmarna. Två tvättstugor i källaren. Miljörum för källsortering.

Boendeparkering tillämpas i området.

Kommande avgiftsförändringar: Finns inga beslut om avgiftsjusteringar enligt styrelsen. 

 

Interiör

Hall
Möblerbar hall med marrakech klinker på golv samt ljusmålade väggar. Plats för avhängning och skoförvaring. Längre in i hallen finner du en matplats som rymmer större sällskap. Matplatsen går enkelt att omvandla till plats för garderober för att få mer förvaringsmöjligheter om så önskas.

Duschrum
Fräscht duschrum med grått klinkergolv, helkaklade väggar, wc, badrumskommod med spegelskåp ovan, tvättmaskin och glasdusch.

Kök
Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, integrerad ugn, integrerad mikro samt en integrerad kyl/frys. Ovanför de bänkskiva i ek sitter det ett vitt kakel. Väggarna är målade i en vit kulör, i taket sitter det dimbara spotlights och på golvet ligger mörka laminatgolv. 

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum där du har gott om plats för soffmöblemang. Vackert trägolv i original, målade väggar och utgång till balkong i soligt läge. 

Sovrum
Harmoniskt sovrum som vetter ut emot den lummiga innergården. Högt läge utan insyn. Tapetserade väggar och även här har du det vacka originalgolvet. Gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

Sovrum
Bra storlek där du får plats med både säng, skrivbord och rymliga garderober.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Trozelligatan 21

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56