Skärblacka - Skärblacka


Stationsvägen 16


Kommande försäljning

Stationsvägen 16

Skärblacka

Totalrenoverad enplansvilla med inredd källare

Välkommen hem till ditt nästa drömboende i trivsamma Skärblacka. Detta hem är något för dig som är trött på att renovera och bara vill flytta in. Huset är mycket omsorgsfullt renoverat av nuvarande ägare med smarta lösningar och kvalitativa materialval. Perfekt familjevilla med ett entréplan om 86 kvadratmeter med tillhörande källarplan om 86 kvadratmeter. Här finns sociala ytor, fungerande braskamin, två renoverade badrum och tre rejäla sovrum. Exteriört finner du såväl ett garage samt altandäck i bästa solläge. Huset har genomgått en grundlig renovering både ut och invändigt med bland annat nya fönster (2012), Ny fjärrvärme (2005), Dränering (2009), Nytt avlopp och VVS (2009), Ny el (2006. Centralt beläget nära centrum, matbutik och vårdcentral. Välkommen hem!

Fakta

Adress:
Stationsvägen 16
Område:
Skärblacka
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings Borg
Fastighetsbeteckning:
KULLERSTADS-ÅBY 1:110
Typ:
Villa
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
1 plans villa med källare
Byggnadsår:
1962
Vatten och avlopp:
Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft), PAX fläkt i badrum
Fasad:
Tegel
Tak:
Tegel
Plåtarb.:
Hängrännor & stuprör bytta 2018
Grundläggning:
Betongplatta
Eldstad:
Braskamin med kassett

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
999 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
369 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 368 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Taxeringsår:
2018
Värdeår:
1962
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.45%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
15 816 kr/år
10 866 kr/år
3 536 kr/år
1 971 kr/år
4 968 kr/år
37 157 kr
Schablonberäknad på de 3 senaste åren

Servitut och gemensamhetsanläggningar

Samfällighetsutredning ej verkställd, redovisningen av fastighets andel i samfällighet kan vara ofullständig. Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
  • Gemensamhetsanläggning Norrköping KULLERSTADS-ÅBY GA:2 (#fnr_050171864)
  • NYTTJANDERÄTT TELE (#1)

Förening

Nej
Nej

ENTRÈPLAN:

Hall: Välkomnande entréhall som renoverades 2011 med en ny entrédörr, ett skiffergolv som övergår i en ekparkett, tapetserade väggar samt dimbara spotlights i tak. Direkt till höger när du kliver in genom dörren finns gott om förvaring bakom två stycken skjutdörrsgarderober med väggar i spegelglas. Här finns även ett städskåp samt en inbyggd garderob.

Kök: Fräscht renoverat kök som renoverades 2006 med köksluckor i ek, grå mosaik ovanför bänkskivan samt kvalitativa bänkskivor i svart sten. Köket är fullt utrustat med diskmaskin (2011), Varmluftsugn ( 2013), Mikrovågsugn (2011), Fläkt (2006), Induktionshäll ( 2006), Frys (2005), Kyl (2005). På golvet ligger en svart klinker med golvvärme och väggarna har en vitmålad bröstpanel med en tapet ovantill.

Matsal: I anslutning till köket och vardagsrummet ligger matsalen som ligger i ett ljust och trevligt gavelläge. Här kan du njuta av många sociala tillställningar då du har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. På golvet ligger en genomgående ekparkett och på väggarna finns en vitmålad bröstpanel med tapetserade väggar ovantill. Från matsalen nås bostadens trevliga altan.

Vardagsrum: Trevligt vardagsrum som renoverades 2012 med en mysig braskamin med kassett, ekparkettgolv, elementskydd samt målade väggar.

Sovrum 1: Det första sovrummet vetter mot framsidan och har målade väggar, ekparkett på golv samt 3 stycken inbyggda garderober. 

Sovrum 2: Det andra sovrummet vetter mot baksidan och har målade väggar, ekparkett på golv samt 3 stycken inbyggda garderober.

Badrum: Badrum med vita väggar samt grått golv och ett frostat fönsterparti. Badrummet är utrustat med badkar, kommod med förvaring, spegelskåp med belysning samt WC-stol.

Altan & Trädgård: Trevligt altandäck som vetter mot husets trevliga baksida. Altandäcket har ett skyddande tak samt ett räcke. I taket som vetter mot garaget sitter infällda spotlights och eluttag finns även utdraget. Trädgården ligger i bästa solläge och har grönskande gräsmatta samt en skyddande häck mot allmänningen som ligger bakom huset. På bakisdan finns även ett "cykelgarage" under tak.

Garage: Via uppfarten så nås bostadens garage som har plats för en bil. Delar av taket på garaget lagades upp 2005 med ny råspont. Taket lades om 2011 fick en ny takbeklädnad av takpapp. Nya vindskivor och plåtdetaljer gjordes samtidigt. 2018 så byttes även alla dörrar på garaget både på fram och baksidan. Låsen byttes även då på bägge dörrarna.

KÄLLARPLAN:

Hall: Hall som renoverades 2013. Taket sänktes då med infällda spotlights. Ett litet utrymme är byggt runt elcentralen med dörrar. Alla källardörrar i hallen är renoverade och ett runt fönster sattes in i dörrarna till matkällaren och utrymmet under källaren. På golvet ligger en snygg klinker lagd i ett fiskbensmönster och väggarna är vitmålade. 

Badrum: Helkaklat badrum som renoverades 2009 med vitt kakel på vägg, sjösten på golv med golvvärme, dimbara spotlights i tak. Badrummet är utrustat med ett badkar, duschhörna med vikbara dsuchväggar, handdukstork, kommod med förvaring undertill, förvaringsskåp, spegel samt WC-stol.

Sovrum 3: Master bedroom med ekparkett på golv, målade väggar, platsbyggd sänggavel med infälld belysning samt uttag. I anslutning till sovrummet så finns en stor walk in closet. 

TV-rum: Mysigt TV rum med vitmålade väggar och grå heltäckningsmatta på golv.

Förrådsrum: Bakom TV rummet ligger förrådsrummet med ett smart hyllsystem som rymmer gott om förvaring.

Verkstad & Tvättstuga: Praktisk tvättstuga och verkstad med groventré. Tvättstugan är utrustad med en tvättmaskin (2008), torktumlare (2018) samt en tvättbänk (2015). I verkstaden är det ordning och reda och här finns smarta hyllsystem samt en snickarbänk. 

 

 

 

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Norrköping KULLERSTADS-ÅBY GA:2
fnr_050171864

Servitut

NYTTJANDERÄTT TELE, Last
1, 1961-02-22

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 999 000 kr
Mark, värde: 369 000 kr
Summavärde: 1 368 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1962
Värdeår: 1962

Välkommen hem till barnvänliga Skärblacka. Här bor du på mysigt och lugnt läge med vackra grönområden och vatten.  På några minuter når ni centrala Skärblacka där du har närhet till förskolor/ skolor, vårdcentral, matbutiker och restauranger. För dig som gillar aktivitet finns även simhall, ishall och fotbollsplaner nära till hands.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56