Söderköping - Söderköping


Rådhustorget 3A


Såld

Rådhustorget 3A

Söderköping

2:a med hörnläge mitt på torget!

Sällsynt 2:a med bästa utsikten och låg avgift. Stark förening med mycket god ekonomi där all hushållsel ingår i den låga avgiften! Hela lägenheten totalrenoverades 2013. Ljus hörnlägenhet med fransk balkong och optimal planlösning på översta våningsplanet. Underbar utsikt över rådhustorget. Utanför dörren finner du affärer, Göta kanal och alla dess butiker och restauranger. Stort vindsförråd samt matkällarförråd tillhör lägenheten. Gratis parkering på torget med p-skiva!

Fakta

Adress:
Rådhustorget 3A
Område:
Söderköping
Kommun:
Söderköping
Församling:
Söderköping S:t Anna
Lägenhetsnummer:
16
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.93286%
Andelstal avgift:
3.93286%
Byggnadsår:
1953
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
För ca 260 kr ingår Telia bredband 100/10, samt telias kanalutbud på 24-25 kanaler.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.88%
Reparationsfond:
3 124 kr

Förening

HSB Brf Gillet i Söderköping
725000-2586
Ja

Föreningsinformation

Föreningens egendom omfattar fastigheten kv. Gillet 4 som uppfördes 1953 och består av 25st lägenheter, en hyresrätt samt 11st lokaler.   Under 80-talet gjordes energibesparande åtgärder i form av installation av nya radiatorventiler samt tilläggsisolering av vindar och omläggning av tak.   I början av 90-talet utfördes fasadrenovering inklusive plåtinklädnad av fönster. man iordningställde även ett soprum och renoverade tvättstugan.   2008 utfördes balkongrenoveringar.   Under 2010 påbörjades arbetet med relining av alla stammar. Detta är en enklare billigare variant av ett stambyte. I huset som lägenheten ligger i är detta jobb redan klart. Husets värmesystem är bytt för att energieffektivisera huset.    Uppgifterna är hämtade ur föreningens årsredovisningar.

 

Beskrivning

Entrèhall

Välkomnande entrè med vitt målade väggar och ljusbetsat laminatgolv (extra slittåligt). Plats för hatthylla samt skoställ direkt till vänster från entrèdörren. I hallen finns 2 inbyggda garderober.

 

Vardagsrum

Mycket ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här finns även en fransk balkong som vetter mot Rådhustorget. Snygg och uppslipad ekparkett och vitmålade väggar. Här får du plats för både matgrupp samt soffgrupp! Stort vindsförråd och matkällarförråd tillhör lägenheten.

 

Sovrum

Ljust och fint sovrum med även det vita tapetserade väggar och snyggt laminatgolv i ek. Två stycken lösstående garderober. Stort fönster mot det trevliga torget.

 

Duschrum

Duschrummet renoverades helt av fackmän i början av år 2013. Det sitter vitt snyggt kakel på golv och väggar. inglasad duschhörna, kommod och spegelskåp. Det är även förberett för tvättmaskin så det är bara att ställa in! I golvet ligger golvvärme som bara är att knäppa på!

 

Kök

Vackert och stilenligt kolmårdskök med vita luckor, mörk bänkskiva samt vitt kakel mellan över och underskåp, vitvaror i form av: Diskmaskin (Electrolux), Köksfläkt, induktionsspis (Gorenje), Varmluftsugn (Electrolux) samt kyl/frys (Electrolux). Det finns även plats, om så önskas, att ställa dit fullhöjds kyl och frys. Gott om plats för matbord. Alla väggar är vitmålade och det fina och slittåliga laminatgolvet ligger även i köket.

 

Dokument

Planritning

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10

Bilder