Oxelbergen - Norrköping


Styrestagatan 14


Såld

Styrestagatan 14

Oxelbergen

Välplanerad och genomgående 2:a med balkong!

Välkommen hem till denna välplanerade 2:a belägen i attraktiva Oxelbergen. Här bor du på våning 2 med en trevlig balkong som vetter mot föreningens innergård samt en fransk balkong som nås från sovrummet. Bostaden är charmig och ljus och har en trevlig genomgående planlösning med trevliga sällskapsytor, generös takhöjd och ett luftigt sovrum med bra förvaring. Stambytt badrum med plats att ställa dit tvättmaskin om så önskas. Brf Spaden är en mycket välskött förening med många renoveringar utförda och låg belåningsgrad om 3578 kr/kvm. I föreningen finns gemensam bastu, samlingslokal samt grön och trevlig innergård. Här bor du på centralt läge nära Oxelbergsparken, mataffär, centralbadet och kommunikationer. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Styrestagatan 14
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
88  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.78147
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1946
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd, Matkällarförråd
TV- Internetutbud:
Föreningen har Telia öppen fiber och Com Hem basutbud.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2017-12-21
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 160 kr/år
1 800 kr/år
3 960 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Spaden
725000-3626
Ja

Föreningens namn: 

Brf Spaden i Norrköping

Antal lägenheter: 

122 st

Byggår: 

1946

Antal lokaler: 

2 st

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen har 122 lägenheter och två lokaler som är upplåtna med bostadsrätt. Det finns två tvättstugor i källaren på Styrestagatan, en på Tingstagatan och en på Östra Promenaden. Grovtvättstuga för mattor och dylikt finns på Styrestagatan. - Samlingslokalen bokas via ordförande. - Bastu finns i källaren Tingstagatan 4D (nyckel via ordförande). - Cykelrum finns på Styrestagatan, Tingstagatan och Östra Promenaden. - "Snickarboa" finns i källaren på Styrestagatan.


Utförda renoveringar:

1988/89 gjordes stambyte i föreningen. 2017 renovering av tvättstugor

TV/Internet:

Föreningen har Telia öppen fiber och Com Hem basutbud

Parkering:

Boendeparkering tillämpas i området.

Gårdsplan:

Fina innergårdar mellan husen.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med vitmålade väggar, ekparkett på golv samt avhängningsdel för ytterkläder samt skor. Här finns även gott om plats att ställa dit garderober om så önskas

Kök:

Välplanerat kök med grå köksluckor, vitt kakel och gott om bänkyta. Köket är utrustat med spis & ugn, fläkt samt kyl & frys. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger vackra furutiljor i original. I köket finns det även plats för ett matbord.

Vardagsrum:

Socialt vardagsrum med plats för både matbord samt soffgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Vardagsrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en snygg ekparkett. 

Balkong:

Trevlig balkong i sydvästläge som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns plats för ett caféset eller mindre utemöbel.

Sovrum:

Luftigt sovrum som rymmer en dubbelsäng samt har gott om förvaring i inbyggda garderober. Från sovrummet nås även en fransk balkong som ger rummet ett härligt ljusflöde. Sovrummets väggar är målade i grått och på golvet ligger vackra furutiljor i original. 

Badrum:

Badrum från föreningens stambyte med vitt kakel på vägg och våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med dusch, duschväggar, wc, handfat samt spegelskåp med belysning. I badrummet finns det även plats att ställa dit en tvättmaskin om så önskas.

 

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60