Såld Genomgående 2:a i hus med hiss!

Reenstiernagatan 36

Eneby

Genomgående 2:a i hus med hiss!

Varmt välkommen till denna ljusa och handikappanpassade lägenhet med inglasad balkong mot öster. Bara du får sätta din egen prägel på ytskikten kommer du att stortrivas! Lägenheten ligger i huset närmast Eneby centrum med bekvämt gångavstånd till bla matvaruaffär, apotek, bibliotek, massör, mm. Dessutom är det en enkel sak att ta 2:ans spårvagn ner till Centrum. Glöm nu inte att anmäla dig till visning!

Fakta

Adress:
Reenstiernagatan 36
Område:
Eneby, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
277  /  1103
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.1623%
Andelstal avgift:
0.17689%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1963-1965
Fönster:
2-glas + isolerruta
Ventilation:
Självdrag
Förråd:
Ett källarförråd samt ett kylt matkällarförråd tillhör lägenheten. Båda åtkomliga via hiss.
Inkluderat i avgift:
VA, sopor, fast kostnad el samt grundutbud kabel-TV
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Sandstugan
725000-3501
Ja
Nej

Föreningen

Riksbyggenförening med 555 st lägenheter samt 43 uthyrningslokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1963-65

KABEL-TV
Via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.

BREDBAND
Via Bredbandsbolaget. Separat abonnemang som betalas av innehavaren. Dessutom finns möjligheten att teckna bredband via ComHem.

GARAGE / PARKERING
224 st termogarage. 75 st p-platser med eluttag. 71 st p-platser utan el. 11 st husvagnsplatser. Fri parkering på gatan. Enligt separat kösystem.

TVÄTTSTUGA
Finns i markplan. Det finns även tillgång till grovtvättstuga (belägen på Reenstiernagatan 46) i föreningen.

SPA OCH GYM
Vid Enebygården har föreningen gjort mindre gym, bastu och bubbelpool. Önskar man använda samtliga är kostnaden ca 100 kr/mån. Önskar man enbart använda gymmet är kostnaden ca 50 kr/mån.

ÖVERNATTNINGSRUM
Föreningen har även en övernattningslägenhet, belägen på Reenstiernagatan 66, som kan hyras för en avgift om ca 300kr/natt.

RENOVERINGAR
2008-2009 Uppfördes fyra miljöhus, fyra tvättstugor renoverades och hissrenoveringar utfördes i höghusen. Föreningen har under verksamhetsåret
2009/2010 Tecknat kollektivt elavtal. Den fasta avgiften blir därmed betydligt lägre än om alla hushåll skulle ha varsitt elabonnemang. Varje lägenhet har dock egen elmätare och betalning sker i efterhand för faktisk förbrukning. Kostnaden för elen kommer specificerad på samma avi som månadsavgiften.
2014 Nya entréportar.
2015 Byte till säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter.
2016 Utbyte av stengolv, tvättstugebokning, entrébelysning, undercentraler, radiatorventiler, passagesystem till entrédörrarna, säkerhetsdörrar, postboxar, markytor samt garageportar.
2017 Fortsatt byte av garageportar, fortsatt byte av undercentraler och radiatorventiler och renovering av två tvättstugor.

ÅRSAVGIFT
Föreningen höjde årsavgiften senast den 1 juli 2017.

LEKPLATS
Stor innergård med lekplats och grönområde.

FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg har tecknats kollektivt av föreningen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna.

ÖVRIGT
Föreningen har sålt Eneby Centrum för en köpeskilling på 21 150 000 kr och resultatet av denna försäljning redovisas räkenskapsåret 2010/2011. Föreningens avsikt är att amortera av på föreningens lån, som ska motsvara den del som de i och med försäljningen förlorar i hyresintäkter

HEMSIDA:Läs gärna mer om föreningen på www.brf16.se

 

Beskrivning

Entré/Hall

Innanför dörren finns plats för avhängning.

Duschrum

Renoverat i samband med stambytet med klinker på golvet och helkaklade väggar men en dekorbård. Utrustat med wc, handfat i en liten kommod, spegelskåp med belysning, ett högskåp samt en duschplats. Förberett förr egen tvättmaskin.

Sovrum

Rymligt sovrum med fönster mot öster. Här finns fyra platsbyggda dubbelgarderober samt en enkelgarderob, alla med överskåp.

Vardagsrum

Här är det ekparkett på golvet och de stora fönstren vetter mot den lilla parken mellan husen.

Kök

Vinkelkök med ljusgrön köksinredning och vitt kakel ovan arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av en spishäll med spisfläkt, inbyggnadsugn i bekväm arbetshöjd samt en kyl/frys. Vid matplatsen finner man utgången till den inglasade balkongen med skönt österläge.

Inglasad balkong.

Här finns en värmande nålfiltsmatta på golvet och nästan helt nya lamellgardiner för glaspartierna som skyddar mot solen extra heta morgnar.

Allmänt

Lägenheten är handikappanpassad med bredare dörrar och helt utan trösklar. Nya persienner är monterade i samtliga fönster.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare