Såld Mycket trevlig och välplanerad 1:a om 30 kvm med kök och badrum från 2014.

De Geersgatan 109

Eneby centrum

Mycket trevlig och välplanerad 1:a om 30 kvm med kök och badrum från 2014.

Välkommen till denna öppna och ljusa 1:a på populära och lugna De Geersgatan i Eneby centrum. Här bor du i så gott som nyskick med badrum och kök från 2014. I denna trygga och stabila riksbyggenförening som har både gym, relaxavdelning samt övernattningslägenhet ligger lägenheten på den första våningen med den mycket låga avgiften om 1954kr/mån där även den fasta elkostnaden och bostadsrättstillägget ingår. Här är det gångavstånd till såväl grönområden, mataffärer, apotek och kollektivtrafik. Perfekt som första boende eller för dig som är kommande student. Välkommen att kontakta mig för mer information om bostaden eller om en privat visning önskas.

Fakta

Adress:
De Geersgatan 109
Område:
Eneby centrum, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
573  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.0852%
Andelstal avgift:
0.09291 %
Byggnadsår:
1964
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
1st källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem / Bredbandsbolaget
Inkluderat i avgift:
Fast avgift el, vatten, värme, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägget
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Sandstugan
725000-3501
Ja
Nej

Om föreningen

Föreningen förvaltar 555 st lägenheter samt 43 uthyrningslokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1963-65.

KABEL-TV
Via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.

BREDBAND
Via Bredbandsbolaget. Separat abonnemang som betalas av innehavaren. Dessutom finns möjligheten att teckna bredband via ComHem.

GARAGE / PARKERING
224 st termogarage. 75 st p-platser med eluttag. 71 st p-platser utan el. 11 st husvagnsplatser. Fri parkering på gatan. Enligt separat kösystem.

TVÄTTSTUGA
Finns i markplan. Det finns även tillgång till grovtvättstuga (belägen på Reenstiernagatan 46) i föreningen.

SPA OCH GYM
Vid Enebygården har föreningen gjort mindre gym, bastu och bubbelpool. Önskar man använda samtliga är kostnaden ca 100 kr/mån. Önskar man enbart använda gymmet är kostnaden ca 50 kr/mån.

ÖVERNATTNINGSRUM
Föreningen har även en övernattningslägenhet, belägen på Reenstiernagatan 66, som kan hyras för en avgift om ca 300kr/natt.

RENOVERINGAR

- Stambyte: 2002

- Ombyggnad tak, fönster och balkonger: 1994

- Miljöhus byggdes: 2009

- Tvättstugor oct hissar renoverades i höghusen: 2008/2009

- Kollektivavtal tecknades för den fasta elkostnaden vilket medförde billigare el för samtliga boende i föreningen: 2009/2010

- Nya entréportar: 2014

- Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter: 2015

- Utbyte av stengolv, tvättstugebokning, entrébelysning, undercentraler, radiatorventiler, passagesystem till entrédörrarna, säkerhetsdörrar, postboxar, markytor samt garageportar: 2016

- Fortsatt byte av garageportar, fortsatt byte av undercentraler och radiatorventiler och renovering av två tvättstugor: 2017

ÅRSAVGIFT
Föreningen höjde årsavgiften senast den 1 juli 2017.

LEKPLATS
Stor innergård med lekplats och grönområde.

FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg har tecknats kollektivt av föreningen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna.

ÖVRIGT
Föreningen har sålt Eneby Centrum för en köpeskilling på 21 150 000 kr och resultatet av denna försäljning redovisas räkenskapsåret 2010/2011. Föreningens avsikt är att amortera av på föreningens lån, som ska motsvara den del som de i och med försäljningen förlorar i hyresintäkter

Beskrivning

Hall
Ljus och välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. I hallen finns även tre inbyggda garderober för ytterligare förvaring. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger det ett snyggt ljust laminatgolv. 

Kök/Vardagsrum
Köket och vardagsrummet erbjuder en öppen och luftig planlösning med god plats för såväl soffa, vardagsrumsbord, säng och ett mindre middagsbord. Köket som byggdes 2014 har mörka köksluckor, bänkskiva i svart och ett stänkskydd i vitt kakel som tillsammans med ett tjusigt färgat mosaikmönster ger köket den där lilla extra detaljen. Med två stora fönster och ett mindre fylls köket och vardagsrummet med ett mycket trevligt ljus. Köket är utrustat med ugn med keramikhäll och kyl/frys med tillverkare BOSCH samt spisfläkt.

Badrum
Från hallen når vi badrummet som renoverades under 2014. Ett badrum med materialval i smakfull stil som håller i längden. I badrummet återfinner vi handfat i komod, spegelskåp, duschhörna med svängbara glasdörrar, wc samt upphängning för handdukar. Väggarna är kaklat i vitt med detaljer i ett färgat mosaik och golvet är i grå klinkers.

 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare