Såld Radhusdröm i hjärtat av Vilbergen!

Kalkstensgatan 26

Radhusdröm i hjärtat av Vilbergen!

Här får du bekvämligheten och tryggheten med en bostadsrättsförening men i formen av ett radhus med egen p-plats och trädgård.
Radhuslängan är uppförd 2015 och känslan av nyproduktion finns kvar. Här blandat med en egen touch av smakfulla färger och påkostade materialval. Ljust och hemtrevligt boende med öppen planlösning och sociala ytor på entréplan. Här finns även kök, vardagsrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Övervåning med tre sovrum varav ett med egen klädkammare. Dessutom badrum och ett allrum. Lättskött tomt med altan och mindre gräsmatta. Stor markis som täcker hela altanen. Utsikt mot grönområde och minimal insyn från närliggande hus. Plats för 2 bilar vid entrén. Flexibelt tillträde!

Fakta

Adress:
Kalkstensgatan 26
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
6
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
8.24725%
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong och altan
Förråd:
Förråd vid entrén
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Avfallshantering, Telias basutbud TV, bostadsrättillägg samt underhåll och lån för föreningen
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Solstenen
769629-3948
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Solstenen 769629-3948

Föreningen består av en radhuslänga med 12 stycken 2-plans radhus, samtliga ägs med s.k. bostadsrätt. 

Inga planerade avgiftshöjningar, Oktober-21. Avgiften höjdes senast i maj 2021. 

Parkeringsplats i anslutning till entrén. 
Gatan framför radhusen förvaltas av en gemensamhetsanläggning, det finns 2 st gästparkeringar.

Bostadsrättstillägg tecknas av föreningen via Länsförsäkringar.

Månadsavgiften är 4 750 SEK/månad. I avgiften ingår Avfallshantering, Telias basutbud TV samt underhåll och lån för föreningen.

Värmen faktureras av föreningen och är en fast kostnad om 820 kr/mån.
Förbrukning av kall- och varmvatten läses av 1 gång/kvartal.

 

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med dold förvaring i form av garderob med skjutdörrar. Ljust tapetserade väggar och mörkt klinkergolv.

Vardagsrum
Socialt och öppet vardagsrum som badar i härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Uteplatsen i direkt anslutning till vardagsrummet via skjutdörrar samtidigt som man har närheten till bostadens matplats och kök. Gott om plats för stor soffa och övrigt möblemang. Ljusa väggar med undantag för en fondvägg i smakfull grön nyans. Genomgående fint parkettgolv. 

Kök
Modernt och praktiskt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Kök från Marbodal med ljusa skåpsluckor och stänkskydd i sobert mönstrat kakel. Gott om förvaring i både över och underskåp, integrerad ugn och micro, spishäll, kyl och frys samt diskmaskin. 

Badrum
Stilrent badrum med badkar, wc, handfat i kommod med spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även förvaringsskåp och arbetsbänk. Kaklade vita väggar och klinkergolv i grå ton. Golvvärme. 

Hall övre plan
Möblerbar hall på övervåningen som kan nyttjas som ett ett extra allrum. Ljusgrå väggar och även på detta våningsplan ligger det fina parkettgolvet genomgående. 

Sovrum 1
Stort och trivsamt sovrum med utgång till bostadens balkong. Målade väggar i grön/grå nyans. Till detta sovrum hör även en praktisk klädkammare. 

Sovrum 2 och 3 
Två identiska rum till storleken där det ena nyttjas som sovrum medan det andra används som arbetsrum. I arbetsrummet sitter 4 garderober längs ena långsidan och här inne är väggarna målade i en beige/rosa nyans. Sovrummet är vitt med en tapetserad fondvägg i gul ton. 

Duschrum
Även på övervåningen finns ett väl tilltaget duschrum med wc, handfat i kommod med mycket förvaring samt duschhörna. Kaklade väggar i vitt samt klinkergolv i grå ton.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare