Söder - Norrköping


Lagergrensgatan 21


Såld

Lagergrensgatan 21

Söder

Totalrenoverad 3:a i etage på attraktiva Söder!

Unik chans att förvärva denna totalrenoverade 3:a i etage om 44 kvm +29 kvm i källarplan på attraktiva Söder! Bostaden har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har stilrena vita köksluckor, full maskinell utrustning med integrerade vitvaror och klassisk Carrara marmor som stänkskydd. I vardagsrummet finns det gott om plats för både ett rejält matbord samt soffgrupp. På övre plan ligger bostadens Master bedroom med vacker fiskbensparkett på golv och gott om förvaring. På det övre planet finns även en renoverad toalett. Via vardagsrummet tar du dig ner till det andra vardagsrummet som kan nyttjas som ett lyxigt Master bedroom med anslutande badrum. Alternativet är att nyttja detta som ett härligt biorum. Här nere finns även gott om förvaring i praktiska garderober. På nedre plan finns även ett helkaklat badrum med badkar. Välskött brf med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen har en trevlig innergård med trevliga gräsytor, cykelförråd och barnvagnsrum.

Fakta

Adress:
Lagergrensgatan 21
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
17  /  1001
Typ:
Andelsrätt - lägenhet
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.35%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1926
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com Hem , Bredbandsbolaget

Ekonomi

Överlåtelseavgift:
2 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2019-10-27
109 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 176 kr/år
1 800 kr/år
5 976 kr
Schablonberäknad

Förening

BF Solid u.p.a.
702002-0579
Ja

OM FÖRENINGEN:

Fastigheten Kolonien har utfört ett flertal renoveringsarbeten: Stambyten har skett mellan 1999-2005. Stenbeläggning av gården, gårdsbelysning och grillar på uteplatserna inhandlades 2008.

Föreningen består av 41 stycken lägenheter.
I Föreningen finns 1 st lokaler.

Övrigt - Hembud:
Föreningen använder sig av det s.k. hembudet vid försäljning.  Med Hembud innebär att en lägenhetsinnehavare har skyldighet att erbjuda övriga medlemmar i bostadsföreningen Solid u.p.a att köpa den aktuella lägenheten. En medlem som är intresserad av att köpa lägenheten anmäler sitt intresse till ordförande och den mäklare som handhar försäljningen. När eventuell budgivning är avslutad tillfrågas den föreningsmedlem som anmält sitt intresse om han önskar köpa lägenheten till det pris som motsvarar vinnande bud.

Inträdesavgift:
En inträdesavgift om 2% av köpeskillingen betalas av köparen till föreningen.

Föreningens ekonomi:
Föreningen har en mycket god ekonomi och har inga planerade avgiftshöjningar är beslutade.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har källarförråd och tvättstuga i källarplan.

Typ av förening:

Privatbostadsföretag (äkta förening)

ENTREPLAN:

Hall:

Välkomnande entréhall med luftig takhöjd, säkerhetsdörr, ekparkett på golv och målade väggar i en sober grå kulör. Här finns även gott om förvaring för ytterkläder och skor i en praktisk garderob. Från hallen nås bostadens gäst toalett samt sovrum.

Vardagsrum:

Socialt vardagsrum med luftig takhöjd, målade väggar i en ljusgrå kulör samt ekparkett på golv. Här finns gott om plats för ett rejält matbord samt soffgrupp. Vardagsrummet ligger i en semi öppen planlösning mot köket. 

Kök:

Smakfullt kök med vita släta skåpsluckor, vita bänkskivor samt klassisk Carrara marmor som stänkskydd. Köket har full maskinell utrustning med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad varmluftsugn samt mikro och integrerad kyl & frys. Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger en enhetlig ekparkett.

Sovrum:

Rymligt insynsskyddat sovrum med luftig takhöjd och gott om förvaring i en praktisk garderobsvägg. Sovrummets väggar är målade i en sober mörkblå kulör och på golvet ligger en vacker fiskbensparkett. Här finns plats för en dubbelsäng med nattduksbord.

Gäst WC:

Gäst toalett med klinker på golv, vitmålade väggar, toalett samt handfat. 

KÄLLARPLAN:

Vardagsrum 2/ Biorum / Master Bedroom:

Mysigt vardagsrum som kan nyttjas som ett master bedroom eller varför inte ditt egna biorum! På golvet ligger en mjuk grå heltäckningsmatta och här finns även dimbara spotlights för stämningsbelysning. Väggarna är vitmålade med framtagna tegel och putsväggar. Här finns även praktiska platsbyggda garderober. Från rummet nås bostadens badrum och härifrån finns även en dörr som tar dig direkt ut till källaren samt tvättstugan.

Badrum:

Helkaklat badrum med marmor-klinker på golv, vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, handdusch, toalett, tvättställs-kommod med förvaring samt pax fläkt. I badrummet finns det även plats för en tvättmaskin om så önskas.

 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Lagergrensgatan 21

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60