Såld "Industritrea" med balkong i unika Brf Yllet!

Garvaregatan 6B

Centralt

"Industritrea" med balkong i unika Brf Yllet!

I unika Yllefabriken saluförs nu denna lägenhet med stor balkong i sydvästläge. Lägenheten uppmäter 85.8 kvm och är belägen näst högst upp i huset med ca 3,7 meter i takhöjd. Planlösningen är optimal med kök (HTH) och vardagsrum i öppen planlösning, stort badrum med alla nödvändigheter, gäst-wc och två ordentliga sovrum. Industrikänslan med bl.a synliga bjälkar i taket och över 3 meter höga fönster som blandas med de moderna materialvalen ger lägenheten en otrolig karaktär. Det finns bra förvaringsmöjligheter i form av både garderober och en väl tilltagen klädkammare, det ingår dessutom ett externt källarförråd (en av få lägenheter i Brf Yllet som har det). Här bor du på en av Norrköpings attraktivaste adresser, intill Motala ströms glittrande vatten med Strömsparken, kvarteret Knäppingsborg och citykärnans restauranger som närmsta granne. Föreningen Brf Yllet utgör en del av industrilandskapet, byggt i början av 1900-talet med mycket historia.

Fakta

Adress:
Garvaregatan 6B
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1-1201  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.9562%
Andelstal avgift:
1.95602%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1905 2019
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Ett källarförråd tillhör bostadsrätten
TV- Internetutbud:
Bredband och tv via fiber (valfri operatör), avgift tillkommer.
Inkluderat i avgift:
värme och vatten
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Yllet
769634-7009
Ja

Om föreningen

Brf Yllet består av 53 st lägenheter med adress Garvaregatan 4-6. Byggnaden uppfördes 1904 och har under åren 2017-2019 byggts om till bostadsrätter.

Inom föreningen finns en gemensam innergård med miljörum och cykelförvaring. 

Parkeringsplatser finns att hyra i parkeringshuset Vårdtornet som ligger mitt emot Yllefabriken. Separat kö tillämpas och kostnaden är 1 500 kr i månaden. Annars tillämpas boendeparkering på gatorna i området.

För mer information, vänligen läs den ekonomiska planen.

Beskrivning

Interiör

Hall
Vitmålade väggar, grått klinkergolv och en inbyggd garderob. I anslutning finns en klädkammare/förråd och en inbyggd garderob.

Lilla sovrummet
Vitmålade väggar, ekparkettgolv och två inbyggda garderober. Det är ett platsbyggt loft med plats för en 160 säng.

Badrum
Vita helkaklade väggar och mönstrat klinkergolv. Det är utrustat med wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovan samt badkar. Duschväggen i glas finns kvar för den som önskar ta bort badkaret. 

WC
Vitmålade väggar och mönstrat klinkergolv. Det är utrustat med wc och handfat.

Kök
Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Köket (från HTH) har grå överskåp, vita underskåp, rostfri bänkskiva och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Det är utrustat med vitvaror från Electrolux vitvaror - induktionshäll, vit spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, separat varmluftsugn, integrerad diskmaskin och rostfri kyl och frys. 

Vardagsrum
Vitmålade väggar och ekparkettgolv. 

Stora sovrummet
Vitmålade väggar, ekparkettgolv och fyra inbyggda garderober. 

Alla rum har en takhöjd om ca 3,7 meter och är förberedda med mediacentral och spridningsnät, vilket innebär att det finns bredbandsuttag i alla rum, förutom badrummet. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare