Såld Modern 3:a med två rymliga balkonger!
Kommande försäljning

Ljuragatan 2B

Ljura

Modern 3:a med två rymliga balkonger!

Välkommen hem till Ljuragatan 2B och denna moderna och väldisponerade 3:a om 82,5 kvm från 2017. Här bor du på våning två med 2,7 m i takhöjd och två underbara balkonger där den ena är inglasad och den andra vetter mot föreningens trevliga innergård. Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök med kvalitativa vitvaror och bänkskiva i svart kompositsten. Här finns ett rymligt vardagsrum med en öppen och social planlösning mot bostadens kök, två sovrum där det större av dem har stor garderobsvägg och utgång till inglasad balkong. Här bor du på centralt men lugnt läge och föreningen har även garage i huset. Garageplatserna är rymliga och nås lätt genom att ta hissen ner till garageplan. Närhet till matbutiker, gym och Vasaparken. Välkommen att boka in dig för visning.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 2B
Område:
Ljura, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
2103  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.92688%
Andelstal avgift:
2.10133%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Två balkonger varav den ena inglasad
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten och bredband
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen BRF Karlavagnen
716426-0015
Ja
Nej

Föreningen

Allmänt
Föreningen BRF Karlavagnen äger fastigheten Tändstickan 1 i Norrköping. Föreningen består av 3 byggnader som samtliga är uppförda 2017 och består av totalt 51 lägenheter fördelade på 22st 2 rok 21st 3 rok och 8st 4 rok.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, torkrum, miljöhus, soprum/återvinningsrum och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för ca 200:-/dygn. Det finns även ett övernattningsrum med tre sovplatser med dusch och toalett men ej kök som kan hyras för 300:-/dygn.

Parkering
Garageplats 34 st ca 800:-/mån (separat kösystem)
P-platser 11 st ca 425:-/mån (separat kösystem)

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt
Årsavgifterna höjdes senast med 2% 2020-01-01



Beskrivning

Interiör

Hall
Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skor i praktiska skjutdörrsgarderober utrustat med Elfa-system. På golvet ligger ett stryktåligt klinkergolv i ljusgrå och väggarna är målade i vitt. Den rymliga hallen erbjuder även god plats för övrig förvaring. 

Badrum
Helkaklat badrum med fräscht vitt kakel och grå klinker. Badrummet erbjuder utrustning i form av tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC, duschhörna i frostat säkerhetsglas och praktisk arbetsbänk med överskåp för förvaring. Fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. 

Kök
Modernt, fullt utrustat Marbodal-kök med vitvaror från Siemens. Stilrena vita köksluckor och arbetsbänk i svart kompositsten. Gott om förvaring i både under och överskåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa,  integrerad ugn, integrerad mikro samt kyl & frys i rostfritt utförande. Här finns även en trevlig matplats vid de stora fönsterpartierna där det finns plats för ett rejält matbord. I direkt anslutning till kök och matplats hittar vi ut till balkongen som vetter mot trevlig innegård. I köket är det parkettgolv och vitmålade väggar.  

Balkong mot innegård
Väl tilltagen balkong i söderläge att möblera efter tycke och smak. Vetter mot trevlig innegård. Kompatibel för att glasas in.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med god plats för stor soffgrupp och övrig förvaring. Här fylls rummet av massvis med naturligt ljus från stora fönsterpartier. Öppen och social planlösning mot bostadens kök. Vitmålade väggar och parkettgolv. 

Sovrum 1
God plats för dubbelsäng och sängbord. Stor garderobsvägg utrustad med Elfa-system för praktisk förvaring. Från sovrummet nås bostadens andra balkong vilken är inglasad. Harmoniskt målade väggar i salviagrönt och parkettgolv. 

Inglasad balkong
Inglasad och möblerbar balkong. Här blir det frukost i morgonsolen. 

Sovrum 2
Stora fönster med trevligt ljusinsläpp. Plats för större säng och övrig förvaring. Väggarna är här målade i vitt och på golvet ligger ett parkett. Rummet används idag som kontorsyta. 

 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare