Karlshov - Norrköping


Rosengången 1


Såld

Rosengången 1

Karlshov

3:a med villakänsla och privat uteplats!

Välkomna till denna ljuvligt belägna 3:a mitt i mysiga Karlshov. Här bor du i en liten förening med känslan av att bo i villa. Lägenheten ligger höst upp i huset och har balkong i härligt söderläge samt en fransk balkong med utgång från sovrummet. Dessutom tillhör bostadsrätten en privat uteplats med härligt västerläge. I avgiften ingår en parkeringsplats på gården samt en garageplats! Trevlig planlösning med väl tilltagna rum och gott och plats för förvaring. Föreningen har en uppskattad och trevlig gård med mycket grönska. Råvinden ovanför lägenheten går att föra diskussion gentemot föreningen om att förvärva. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov! Det har tidigare funnits en till wc samt en uthyrningsdel (se planskiss nr 2).

Fakta

Adress:
Rosengången 1
Område:
Karlshov, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Kolmården
Lägenhetsnummer:
3  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
19.44%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1956
Balkong:
Balkong / Fransk balkong / Egen uteplats
Parkering:

Förråd:
Källarförråd och matkällare
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Fiber (indraget 2018)
Ej inkluderat i avgift:
Bredbandsavtal (ingår ej utan tecknas separat). Försäkring (ingår ej utan tecknas separat)
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2021-02-02
230 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
2 400 kr/år
4 800 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Rosengården
725000-0630
Ja

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Rosengården är en liten och trevlig förening belägen i Haga. Föreningen förvärvade 1953-05-08 fastigheten Enebymo 1:19 och består av 5 bostadsrättslägenheter och en lokal. Den totala boytan är 396 m2 och lokaldelen är 49m2. Till föreningen tillhör 3 stycken garageplatser samt 5 stycken parkeringsplatser. Föreningen har flera källarförråd samt tvättstuga i källaren. Brf Rosengården är en mycket välskött och familjär förening som ständigt arbetar för god ekonomi och trivsel för föreningens medlemmar. Den ekonomiska förvaltningen sköter föreningens medlemmar gemensamt. I det gemensamma ansvaret ligger även trappstädning, viss trädgårdsskötsel och eventuell snöskottning. Inga planerade avgiftshöjningar föreligger. 

2001 Stambyte
2018 Uppfräschning av trapphus
2018 Installation av säkerhetsdörrar 
2020 Fasad och översyn av tak
Kommande: Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. 

Beskrivning

Interiör

Hall
Väl tilltagen hall med gott och förvaring och möjlighet till ytterligare möblering. I dagsläget står det 5 st garderober i hallen. Ljusa väggar och ljust golv. 

Kök
Trevligt och praktiskt kök med gott om stora arbetsytor. Här finns fullhöjd kyl och frys, integrerad ugn och spishäll samt diskmaskin. Kök från HTH med skåpsluckor i ekfanér, stänkskydd i ljust kakel och ljust golv. 

Matsal 
I direkt anslutning till köket ligger bostadens matsal. Här ryms en större matgrupp med plats för många gäster. Detta rum kan även nyttjas som ett andra sovrum om så önskas. Ljusa väggar och ljust golv. 

Vardagsrum
Ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Stora fina fönsterpartier och slipad  fiskbensparketten i original bidrar till en härlig känsla i rummet.  

Sovrum
Rofyllt sovrum med fransk balkong. Här inne finns plats för flera förvaringsalternativ, dubbelsäng, sängbord mm. Lättmöblerat rum med ljusa väggar och ljust golv.  

Duschrum
Praktiskt duschrum med stor duschhörna, handdukstork, handfat med spegelskåp samt wc. På golvet ligger en ljust plastmatta och väggarna är kaklade i en liknande nyans. 

Uteplats
Lägenheten har en privat uteplats belägen i härligt solläge på gården. Här kan du möblera med både matgrupp och solsängar. Varför inte en grill? 

Område

Område:
Välkommen hem till lugna Karlshov, perfekt för paret, barnfamiljen och dig som vill ha nära till allt.

I området har du allt du behöver med bland annat matbutiker, lekplatser, förskolor och goda kommunikationer. På några minuter når du Karlshovsskolan, Enebyskolan för åk F-9 samt Hagaskolan. Matbutiker finner du bland annat Eneby Centrum med diverse butiker och pizzeria. På 5 minuter så når du även Ingelsta shoppingcentrum.

För dig som gillar träning finns grönområden och promenadstråk utmed Himmelstalundsfältet. Du har även nära till Folkparken och Åbackarna runt vackra Strömmen. Vid Himmelstalundsområdet finner du även elljusspår och minigolfbana. 

Kommunikationer:
Goda kommunikationer med bussar längs med Finspångsvägen och hållplatser till spårvagn linje 2. Spårvagn linje 3 går från Hagaskolan och tar dig snabbt och enkelt till Centrum.

Planritning

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10