Centralt - Norrköping


Rodgagatan 6


Såld

Rodgagatan 6

Centralt

Genomgående 3a med stor balkong. Nära city och resecentrum!

Nu ges möjligheten att förvärva denna stilfulla och välplanerade 3:a från år 2015 i nybyggt område intill såväl strömmen som resecentrum. Här erbjuds du en öppen och ljus planlösning mellan det fullt utrustade köket och vardagsrummet. Lägenheten har både tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet och till bostaden hör en stor möblerbar balkong som inreds efter tycke och smak. Balkongen vetter mot trevlig innegård. Här bor du på ett mycket centralt läge i en välskött fastighet som byggdes 2015 och från det lugna området är det promenadavstånd till Motala ström, restauranger, industrilandskapet, Knäppingsborg, stadskärnan samt Resecentrum. Stabil och välmående förening med låga månadsavgifter.

Fakta

Adress:
Rodgagatan 6
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
1121  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.90%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015/2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning (FTX).
Badrum:
1 st
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett källarförråd beläget i anslutning till det gemensamma varmgaraget. I källaren finns även cykelförråd och miljörum.
TV- Internetutbud:
TV, bredband och telefoni levereras av Comhem. Föreningen har ett gruppavtal mot en obligatorisk kostnad om 98 kr/mån som debiteras via avin.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten samt fast kostnad för el. Obligatorisk tillägg för bredband om 98 kr/mån samt eltillägg om 200 kr/mån tillkommer.
Ej inkluderat i avgift:
Den egna elförbrukningen förhandsdebiteras schablonmässigt och avläses / regleras årligen.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-07-11
C
71 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
3 600 kr/år
1 200 kr/år
4 800 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Utöver månadsavgiften tillkommer en schablonkostnad för el om 250 kr/månad (avläses och justeras årligen). Övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband/tv via Comhem som debiteras via avin.

Förening

BRF Mässingen i Norrköping
769630-8217
Ja

BRF Mässingen i Norrköping

Föreningen består av 66 bostadsrättslägenheter och 4 stadsradhus. Lägenheterna är fördelade på tre trappuppgångar i fem plan och ett punkthus om fyra plan.

Lägenheterna varierar mellan 1:or om 26-36 m² upp till 4:or om 90 m².

Kostnad för egen förbrukad hushållsel och bredband tillkommer. Föreningen har ett inkommande abonnemang och därför bara en avgift för elnät. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses och justeras årligen.

Kabel-tv, bredband samt Ip-telefoni via Comhem.
Bredband och Ip-telefoni, fn till en kostnad av 98 kr/månad.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I källaren finns även cykelförråd och miljörum.
Under huset finns garageplatser med separat kösystem. Det finns i dagsläget inga garageplatser lediga. Fn en kostnad om 850 kr/månad.

Avgifterna sänktes med i genomsnitt 7,55 % per den 1 januari 2021.

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Rymlig och välkomnande entréhall med stryktåligt klinker på golv och väggar målade i mörkblå. God plats för avhängning och övrig förvaring genom platsbyggda garderober. 

Badrum
Helkaklat badrum med spotlights utrustat med tvättställ i kommod, spegelskåp, WC, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Grått klinker på golv och vit kakel på vägg. 

Kök
Fullt utrustat kök med med över- och underskåp i vitt. Arbetsbänk i svart kompositsten med stänkskydd i vitt kakel. Öppet mot vardagsrum och god plats för matgrupp och övrig förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv. Stort fönster med utsikt över föreningens innegård. Ljuskälla genom spotlights i överskåpen och i tak. 

Vardagsrum 
Socialt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot bostadens kök och matplats. Stora fönster mot innegård och utgång till den härliga balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Sovrum 1
Parkettgolv ovh vitmålade väggar. God plats för större säng och övrig förvaring. Flertalet platsbyggda garderober. 

Sovrum 2
Parkettgolv ovh vitmålade väggar. God plats för säng och övrig förvaring. Praktisk garderob. 

Balkong 
Väl tilltagen och möblerbar balkong som inreds efter behov. Utsikt över innegården. 

Planritning

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10