Haga - Norrköping


Hagagatan 41


Såld

Hagagatan 41

Haga

Välkommen till en av Hagas absolut finaste 3:or!

Hissen tar dig upp till tredje våningen där denna otroligt smakfulla trerummare väntar. Lägenheten i gavelläge har de senaste åren renoverats lika omfattande som exklusivt och här har det inte snålats in på detaljerna. Från det stilrent nyrenoverade köket till listerna i sekelskiftesstil bär lägenheten genomgående på en känsla av elegans dit du stolt kan bjuda in till middag och fest. 2,75m upp från det mörka trägolvet som löper genom hela lägenheten finns de diskreta spotlight-lamporna som du dimmrar via mobilen, då både de och alla övriga lampor i lägenheten är utrustade att kunna styra via app. Oavsett om du vill sätta mysbelysningen i vardagsrummet eller justera golvvärmen i badrummet kan du med gott samvete experimentera precis som du vill då även förbrukningselen ingår i avgiften. Här bor du lika trivsamt som representabelt i en av områdets mest sevärda lägenheter! Varmt välkommen!

Fakta

Adress:
Hagagatan 41
Område:
Haga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
034  /  1203
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.38813%
Andelstal avgift:
3.38813%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1985
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, elavgift, förbrukningsel och Kabel-TV
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 200 kr/år
1 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Gabrielsberg i Norrköping
716402-8222
Ja

Om föreningen

Allmänt om föreningen
HSB BRF Gabrielsberg är en välskött HSB-förening som omfattar 36 lägenheter på adresserna Hagagatan 37, 39 och 41. Fastigheten kv. Vallmon uppfördes 1942 och byggdes om samtidigt som föreningen bildades 1985.

Övriga utrymmen

I källaren finns 3 tvättstugor med 3 tillhörande torkrum, cykelförråd och barnvagnsrum. I föreningen finns även gym, bastu och solarium. En tvättstuga finns för varje trappuppgång som ger möjlighet att ta sig direkt till tvättstugan från hissen.

Parkering
Gratis parkering finns i området. 24 timmars regeln tillämpas.

TV och bredband
Kabel-TV och bredband via Telia

För mer information om föreningen, vänligen kontakta mäklaren eller läs årsredovisningen.

Beskrivning

Bostaden i korthet

Entré
Det första du ser när du öppnar dörren är den generösa takhöjden, spotlightsen och parrinerdörren som leder in till vardagsrummet. Innanför dörren ligger ett golv i sten och direkt till höger finns en generös klädkammare med plats för både förvaring och ytterkläder. Ett stilrent golv i mörk laminat löper genom hela lägenheten och med vita väggar och ljusinsläpp från tre håll börjar den ljusa känslan redan innanför dörren. Mellan hallen och köket finns den inre hallen, målad i mörkblått och vita lister.

Kök
2020 revs det gamla köket och ett nytt kök tog form. Rummet totalrenoverades från golv till tak och öppnades upp för att ge en mer öppen planlösning. Taket höjdes och installerades med spotlights kopplade till Smart Hem-system där lamporna precis som i hela övriga lägenheten kan styras via mobilen. I köket finns all utrustning som behövs, dubbla kyl/frys från 2018, diskmaskin, ugn, spishäll och generöst med ytor och förvaring. Mellan bänkskivorna och överskåpen täcks väggen av marmorskivor, lika praktiskt som stilsäkert.

Badrum
Badrummet renoverades så sent som 2018 med nytt kakel & klinker, dusch, tvättmaskin, WC och handfat i kommod med tillhörande spegelskåp. Badrummet är förberett för torktumlare och golvvärme samt el-och vattenburen haddukstork finns i badrummet som ger en extra lyx i vardagen. Du behöver inte heller oroa dig för höga elpriser då alla elkostander ingår i avgiften.

Vardagsrum
Lägenhetens stora sällskapsrum ligger med hörnläge och utgång till balkongen. Symbiosen mellan det moderna och den äldre detaljer möts vid glasdörren ut mot lägenhetens båda sovrum. Vardagsrummet bär samma stilrena ytskikt genom lättmöblerade ytor och med balkongen i anslutning ges det redan ljusa rummet ytterligare rymd.

Sovrum 1
Lägenhetens stora sovrum är välplanerat med plats för dubbelsäng, hörnläge med fönster åt två håll och platsbyggda garderober med pax-system. Djupblått möter vitt i ett sovrum redo att flyttas in i.

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum är perfekt lämpat för barnet, som gästrum eller för hemmakontoret. Oavsett syfte finns plats för möblemanget och fönstret ut mot innergården ger rummet ett behagligt lugn.

WC
Utöver badrummet finns även en gäst-wc, även den helkaklad i svart och vitt samt handfat i kommod och spegelskåp. Ett värdefullt komplement för att undvika krockar i morgonrutinen.

Dokument

Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71