Ljura/Söder - Norrköping


Fridtunatorget 1


Såld

Fridtunatorget 1

Ljura/Söder

Högt belägen 4:a med två balkonger och två badrum!

Med utsikt över grön- och parkområde på Söder och en glimt av Gull-Olle erbjuds snart denna moderna och väldisponerade gavellägenhet i byggnad med hiss från 2015. Lägenheten är insynsskyddad och genomgående i ett mycket gott skick. Två stora balkonger erbjuds varav den ena är inglasad och vetter mot soligt västerläge och den andra i nordöstläge. Samtliga rum är väl tilltagna och bostaden har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Här är det en generös takhöjd om ca 2,7m. Fullutrustat kök från Marbodal i stilfullt utförande och två helkaklade badrum med tvättmöjligheter i ena och dusch i båda. Från den fjärde våningen bidrar utsikten med att ge boendet något alldeles extra. Här bor du centralt men på lugnt läge och föreningen har även garage i huset. Garageplatserna nås enkelt genom att ta hissen ner till garageplan. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, badhus, förskola, samt skog och grönområden med Vrinneviskogen och Vasaparken intill knuten.

Fakta

Adress:
Fridtunatorget 1
Område:
Ljura/Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
1302  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
4.15167%
Andelstal avgift:
4.15196%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
2 st
Balkong:
1 st Inglasad balkong, 1 st balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband och tv via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, nätavgift el, bredband, digital-tv, ip-telefoni och Br-tillägget
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-02-22
D
88 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 200 kr/år
1 800 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen BRF Polstjärnan
716426-0114
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen är ett privatbostadsföretag och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har sitt säte i Norrköpings kommun. Föreningen äger fastigheten Tändstickan 3. På fastigheten finns en byggnad med 29 lägenheter uppförda. Byggnaden är uppförd 2015. Fastighetens adress är Fridtunatorget 1 i Norrköping.

Försäkring:

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Lägenhetsfördelning:

2 r.o.k. 9 st
3 r.o.k. 11 st
4 r.o.k. 9 st

Total tomtarea: 5 400 kvm
Total bostadsarea: 2 287 kvm

Parkeringsmöjligheter

19 st garageplatser med separat kö. Avgift 800 kr / månaden. 

Årsavgifterna höjdes senast 2021-01-01 med 2 %.

 

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv, och skyddande säkerhetsdörr. I hallen finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiska skjutdörrsgarderober med Elfa-system erbjuder rymlig förvaring. Hallen erbjuder spotlights och väl tilltagen takhöjd. 

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med god plats för stor soffgrupp och övrig förvaring. Här fylls rummet av naturligt ljus från de stora fönsterpartierna med en mycket behaglig utsikt över stort grön- och parkområde. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning mot bostadens kök och ligger i ett insynskyddat läge. Vardagsrummet förlängs med utgång till den inglasade balkongen. Djupa fönstersmygar i sten i samtliga fönster. 

Inglasad balkong
Med plats för många sociala tillfällen är den inglasade balkongen placerad i soligt västerläge. Balkongen har god plats för större matbord och här avnjuts gärna en middag, vår som höst. Entré från vardagsrummet. Utrustad med markiser, klickgolv i trä, belysning och eluttag. 

Kök
Modernt, fullt utrustat kök från Marbodal med vitvaror från Siemens. Stilrena vita köksluckor, stänkskydd i vitt kakel och arbetsbänk i svart sten. Gott om förvaring i under- och överskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad fläkt, integrerad ugn, integrerad mikro samt kyl & frys i rostfritt utförande. Här finns även en trevlig matplats vid de stora fönsterpartierna där det finns plats för ett rejält matbord. I köket är det en ljus tapet och ekparkett på golv. Här på den fjärde våningen är det en trevlig utsikt över söder. 

Badrum/Tvätt
Helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i grått. Badrummet erbjuder tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, vägghängd WC samt badkar med duschslang. I badrummet finns en arbetsbänk med överskåp som ger extra bra förvaring och avlastningsyta.

WC/Dusch
Helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i grått. Utrustat med duschvägg i glas, vägghängd WC, tvättställ samt spegelskåp med spotlights. 

Sovrum 1
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Vacker medaljongtapet med fondvägg i ljusblått och ekparkett på golv. Entré ut till bostadens andra balkong. Flertalet fönster som bidrar till trevligt naturlig ljus. Ingen insyn och fin utsikt. 

Balkong
Den andra balkongen erbjuder även den mycket plats och här åtnjuts enkelt såväl morgonkaffet som en hel middag för familjen. Möbleras efter behov. Utrustad med klickgolv i trä, belysning och eluttag. 

Sovrum 2
Plats för större säng och övrig förvaring. Tapetserade väggar i grå ton och ekparkett på golv. Stort fönster som vetter mot stort parkområde. 

Sovrum 3
Ljust tapetserade väggar och fondvägg i grått mönster. Fönster mot den inglasade balkongen. Ekparkett på golv. 
Plats för både säng, förvaring och skrivbord. 

Klädkammare
Praktisk klädkammare med rum för såväl städartiklar som kläder. Hyllsystem från Elfa. 

Planritning

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18
Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare
070-698 47 10