Centralt - Norrköping


Luntgatan 35


Såld

Luntgatan 35

Centralt

Välplanerad 3:a med egen uteplats!

På central adress ett stenkast från lummiga Folkparken finner vi denna hemtrevliga hörnlägenhet om 3 rum och kök. Till lägenheten hör en egen uteplats med eftermiddag/kvällssol med utgång från vardagsrummet. Lägenheten är nyproducerad 2015 och upplevs som ny i skicket. Två ordentliga sovrum varav ett med separat klädkammare, stort kök med plats för matbord, öppet vardagsrum med utgång till uteplatsen samt stort och rymligt helkaklat badrum med kombimaskin. Närhet till Folkparken, promenad/löparspår runt strömmen, Kungsgatans utbud av affärer och restauranger samt endast 5 minuters promenad till centralstationen. Busshållplats och spårvagnshållplats runt knuten.

Fakta

Adress:
Luntgatan 35
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1611  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.17332%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele 2
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, kabel-tv, fast telefoni, bredband samt fast avgift el
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift:
1 207 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-01-29
91 kWh/m²/år

Driftkostnad

2 400 kr/år
2 451 kr/år
4 851 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

BRF Folkparken i Norrköping
769629-5414
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Folkparken i Norrköping

Fastigheten omfattar fastigheten Norrköping Krogen 29 med adresserna Luntgatan 35, 39 och 41 samt Slottsgatan 166,168 och 172. Byggnationen av fastigheten påbörjades augusti 2014 och inflyttning skedde i juni 2015.

Fastigheten innehåller 77 st lägenheter med en totalyta om 5097 kvm som innehas med bostadsrätt samt två hyreslokaler om totalt 100 kvm som hyrs ut.

Stabil och välskött förening med låga månadsavgifter.

Bredband och Kabel TV tillkommer med en obligatorisk avgift om 122 kr/mån (inräknad i redovisad avgift).
Leverantör är Tele 2, det som ingår i avgiften är 100/10 Mbit. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ingen gemensam tvättstuga utan samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Gemensamt cykelförråd och barnvagnsförråd.

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Obeservea att denna inte ersätter hemförsäkring.

Årsavgifter
Årsavgifterna är oförändrade sedan start och den genomsnittliga årsavgiftsnivån för bostäder uppgår till 717 kr/kvm exkl. hushållsel.

Gårdsplats
Gemensam innergård för fyra fastigheter.

Parkering
Garageplatser går att hyra, separat kösystem tillämpas. Kostnad fn. 936kr/mån. Boendeparkering på gatorna i området via Norrköpings kommun. Kostnad 250kr/30dagar.

Beskrivning

Interiör

Hall: Välkomnande hall med klinkergolv i grå ton och vitmålade väggar. Plats för ytterkläder. Här finns även en garderob samt ett mindre förvaringsskåp. Inre hall med inbyggda garderober för ytterligare förvaring.

Sovrum 1: Sovrum med parkettgolv i ek samt vitmålade väggar. Ett fönster mot innergården. En dubbelgarderob. 

Badrum: Helkaklat badrum med klinkergolv i grå ton och vitt kakel på väggarna. Dusch med vikbara glasdörrar, handfat i kommod, spegelskåp, wc samt handdukstork. Här finns även en kombimaskin.

Vardagsrum: Öppet och ljust vardagsrum med parkettgolv i ek samt vitmålade väggar. Fönsterpartier åt två håll samt altandörr till egen uteplats. 

Uteplats: Egen uteplats med stenplattor i grå ton. Inramad med grönskande häck samt liggande träplank. Uteplatsen rymmer både loungemöbler, matgrupp, caffesätt samt grill.

Kök: Rymligt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Två fönster. Vita skåpsluckor, bänkskiva med mörk granit och rostfritt stål samt vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av stor kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt, mikro samt diskmaskin. 

Sovrum 2: Stort sovrum med fönster åt två håll. Parkettgolv samt vitmålade väggar. I anslutning till sovrummet finns en ordentlig klädkammare med hängare/hyllor samt en fristående garderob.

Planritning

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35