Såld Idylliskt belägen villa med lummig trädgård och vidöppna vyer
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Morellvägen 10

Skriketorp

Idylliskt belägen villa med lummig trädgård och vidöppna vyer

På grönskande läge ligger denna högt belägna och naturinspirerade villa på hörntomt. Med spektakulär utsikt och inglasat uterum om hela 60 kvm bor du i ett av områdets absolut grönaste hem där trädgården, skogen och huset går i fantastisk samklang.

Huset rymmer två sovrum, kök, vardagsrum med öppen spis och duschrum samt det enorma inglasade uterummet som är öppet upp till nock. Däröver finns garage, gäststuga, pergola och jordkällare - allt som behövs för ett lantligt och harmoniskt boende en knapp kvart från stan!

Fakta

Adress:
Morellvägen 10
Område:
Skriketorp, Ã…by
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KVILLINGE-SKRIKETORP 3:56
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Enplansvilla med delvis källare
Byggnadsår:
1960
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas och 3-glas
Uppvärmning:
Direktverkande el, luft/luftvärmepump samt braskamin
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Formpressad plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund, plintgrund och källare
Badrum:
1 st
Eldstad:
Öppen spis

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Uterummet
Det första du nås av när du kommit fram till huset är det gigantiska uterummet om hela 60 kvm. Luftigt och öppet upp till nock, rejäla ytor och en svårslagen utsikt är givna egenskaper för rummet. Genom glasdörren tar du dig även ut till altanen med vy över trädgården, pergolan och skogsområdena. De stora fönsterpartierna och lövskogen som omger utbyggnaden ger rummet en ny färg och karaktär för varje årstid.

Kök
Köket har välplanerade ytor med kyl och frys, diskmaskin, ugn och i övrigt goda arbetsytor. Här finns möjlighet till en köksö och plats för matgrupp.

Vardagsrum
Sällskapsrummet karaktäriseras av plankgolvet och den fina öppna spisen. Här finns plats för soffgrupp, TV och knyter ihop köket och husets stora sovrum.

Sovrum
Med goda förvaringsytor och utsikt mot baksidans trädgård ligger sovrummet med plats för dubbelsäng. Väggarna är täckta med betsade brädor och fondtapet i stukturcement och på golvet ligger en heltäckningsmatta ovanpå plankgolvet.

Duschrum
Husets badrum är fullt med unika detaljer. Stuckaturer, pelare och en antikrosa tapet klär väggarna och kompletteras med kaklade väggar i duschen och klinkerplattor på golvet. Wc, dusch bakom platsbyggd duschvägg, handfat i kommod och förvaringsytor finns på plats i duschrummet.

Sovrum nedre plan
Från uterummet tar du en trappa ned till husets andra sovrum. Med avskiljt läge finns plats för säng, skrivbord och garderober. Här finns även utgång till husets ena garage som kan inredas till ytterligare boyta.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare