Properties & Partners

Centralt - Norrköping


S:t Persgatan 41


Såld

S:t Persgatan 41

Centralt

Den perfekta etagevåningen mitt i city!

Högst upp i huset ligger denna otroligt trivsamma och välplanerade etagelägenhet mitt i city. Med ett bevarat lugn precis vid stadens puls når du det bästa av två världar där ett tryggt hem möter en aktiv fritid. Med sina fyra sovrum i två plan ryms hela familjen som med dubbla badrum och varsin ingång till varje våningsplan ger möjlighet till både arbete i bostaden och ett mer enskilt boende till de äldsta barnen. Takvåningen i hörnläget ger en fantastisk vy över stadens alla landmärken. Från sovrummen har du utsikt över bland annat Kolmårdsskogarna, Holmentornet, S:t Olai klocktorn och Värmekyrkans adventsljusstakar. Hörnläget ger en luftig känsla av rymd och ljus som tas särskilt väl till vara på den inglasade balkongen högst upp i huset. Bostaden håller en villas rymd och tillhör en trygg och lågbelånad förening som dessutom tar hand om både fastighetens skötsel, bostadens uppvärmningskostnader samt elens grundavgift och bredband 100/100, inbakat i hyran.

Fakta

Adress:
S:t Persgatan 41
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
20  /  1504
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.38842%
Andelstal avgift:
1.38842%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1987
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd om ca 9 kvm
TV- Internetutbud:
Bredband 100/100 ingår i avgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Fast avgift för el samt Bredband 100/100.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2018-10-09
D
100 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
600 kr/år
2 400 kr/år

Förening

Riksbyggen Brf Kopparkypen
716402-5582
Ja

Om föreningen

Föreningen består av fastigheten Norrköping Kopparkypen 26.

I föreningen finns 105 lägenheter samt två lokaler (uthyrda till Paris Du Liban och Norrköpings Kommun (förskola)).

Byggnaderna uppfördes 1987 och innefattar fastigheterna med adress S:t Persgatan 29-41.

Lägenhetsfördelning:
2 rok - 27 st
3 rok - 41 st
4 rok - 29 st
5 rok - 8 st

Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga: Tvättstuga finns i huset på S:t Persgatan 41 där det finns två tvättmaskiner och en torktumlare.

Föreningslokal: 
I föreningen finns en gemensamhetslokal med tillgång till kök och toalett. Lokalen rymmer ca 25 personer. Avgift för hyra av lokalen tillkommer med 400 kr / tillfälle.

Bastu:
Finns i vid uppgång nr 31. Bokning sker via hemsidan. Här finns även omklädningsrum, WC och dusch.

Gästrum:
I gästrummet finns fyra sängplatser. Gästrummet kan hyras max en vecka, kostnad fn. 350 kr / natt. Här finns tillgång till kök och toalett med dusch. Gästrummet nås från port nr 31.

Bokning av gästrum, föreningslokal, bastu och tvättstuga sker via app, dator/mobil alt digitala tavlan i entrén.

Sopsortering:
Miljöhus för källsortering finns på innergården.

Mer info om föreningen finns på: http://kopparkypen.nu/.

Beskrivning

Entré
Via ingång från innergården tar du dig in i huset och via hissen upp till högsta våningen. Genom säkerhetsdörren tar du din in i hallen med både klädhängare och garderoberna med spegeldörrar. I närmast anslutning finns även ett av bostadens fyra sovrum, klädkammaren och det större badrummet. Vidare in har du trappan till övervåningen och fortsatt öppet till entréplanets ljusa vardagsrum.

Vardagsrum
I ljust hörnläge och öppet mot kök ligger vardagsrummet med vackert parkettgolv och vitmålade ytor. Dagtid badar rummet i ljus och under sena kvällarna pryds fönstren av stadens ljus från gatlyktor och upplysta landmärken. Här finns även utgången mot den inglasade balkongen som kan nyttjas oavsett väder.

Kök
HTH-kökets fräscha och moderna utformning gör rummet lika praktiskt som trivsamt. Lättskötta ytor, vitvaror i borstat stål och bekvämligheter som både diskmaskin och induktionshäll gör köket komplett på många sätt. I rummet har du fönster ut mot balkongen och via en skjutgång delvis öppet mot vardagsrummet. Här finns plats för ett större matbord för stora sällskap och goda arbetsytor.

Sovrum 1
I första rummet in till vänster ligger sovrummet med stora ytor och garderobsvägg med mycket gott om förvaring. Med fönster mot öst hålls rummet svalt sommartid samtidigt som rummet får morgonljus under hela året. På golvet ligger ett mörkare laminatgolv och väggarna går i övrigt i vitt.

Sovrum 2/Kontor
Från vardagsrummet tar du dig till entréplanets andra sovrum. Perfekt lämpat även som hemmakontor har du fin vy över flera av Norrköpings landmärken och bra utrymme för både bokhyllor, skrivbord och säng om önskas. Här finns dessutom ett fint parkettgolv som ger rummet goda förutsättningar för ett rogivande och kreativt rum.

Badrum
Det stora badrummet på nedervåningen rymmer både badkar, tvättmaskin, wc och handfat i kommod. Rummet hålls fräscht med kaklade väggar och en mörk, nymålad våtrumsmatta. Här finns även handdukstork och en rejäl spegel med bra belysning.

Allrum övre plan
Trappan tar dig upp till övervåningen som både har egen ingång och ytterligare ett badrum. Allrummet rymmer tv-hörna med både stor soffa, fåtöljer och alla kuddar och dynor som behövs för det optimala söndagsmyset. Det höga läget gör rummet skyddat från insyn och längs hela våningen har du fantastiskt vy över Norrköping både dag och kväll.

Sovrum 3
Från allrummet tar du dig till vänster till ett av övervåningens två sovrum. Med hörnläge och eleganta takfönster görs rummet ljust, rymligt och trivsamt. Ett riktigt bra sovrum med parkettgolv, bra utrymmen och utan kontakt med något av lägenhetens övriga sovrum.

Sovrum 4
På ett mer avskilt läge ligger lägenhets sista och större sovrum. Lugnt, lättmöblerat och med tyst läge mot innergården är mysfaktorn hög. Från fönstret har du bostadens bästa vy över många av stadens kännetecken och med tillgång till kattvind kan du förvara alla extraprylar utan att behöva tumma på rummets kvadratmeter.

Duschrum övre plan
Lägenhetens andra badrum är just nu under renovering. Här ges en helt unik möjlighet att tillsammans med säljarna påverka hur rummet ska se ut för att sedan kunna flytta in i ett helt nyrenoverat badrum enligt dina önskemål!


Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71