Header image
Såld Norrköpings mest fantastiska utsikt?!
Kommande försäljning

Stafettgatan 1

Ektorp

Norrköpings mest fantastiska utsikt?!

Charmig och unik lägenhet på högsta våningen (våning 6 av 6) som är genomgående med en helt fantastisk utsikt från den stora inglasade balkongen! Förening med många renoveringar gjorda som bl.a solceller installerat, nya hissar etc och dessutom ingår all hushållsel och bredband i månadsavgiften.
Rymligt kök med luckor i vitt renoverades 2021 med integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spishäll, ugn och fläkt samt kyl och frys från Samsung. Ett luftigt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp med plats för både soffgrupp och matsalsbord för sociala tillställningar. Lägenheten innehar också två väl tilltagna sovrum samt två toaletter.
Detta är endast en utav två lägenheter på hela våningsplanet. På samma våningsplan finns dessutom en dusch, bastu och en stor balkong som är gratis att låna av föreningen. Från alla lägenhetens fönster har du en otrolig utsikt!

Fakta

Adress:
Stafettgatan 1
Område:
Ektorp, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
105  /  1602
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.98807%
Andelstal avgift:
0.98807%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1983
Uppvärmning:
Fjärrvärme samt solceller
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband via Telia, El
Hiss:
Ja
(Lägenheten nås på våning 6 i hissen, men klassas som våning 7 enligt SKV. Det finns 2 st hissar, de båda är helt nya för 2021 och den största är den som går högst upp – de flesta använder den mindre då den är lite snabbare.)
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
200 398 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Siffran är baserad på uppgifter från årsredovisningen för 2020/21.
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2017-09-14
E
130 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 460 kr/år
2 460 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB BRF Engelholm i Norrköping
716402-6275
Ja

Om föreningen

Välkomna till HSB BRF Engelholm i Norrköping! Husen är högt belägna med fantastiska vyer över stan. Lugnt område med närhet till alla bekvämligheter. Föreningen har en god och sund ekonomi som blandas med en framåtsträvande styrelse och trevliga vicevärdar.

Föreningens egendom omfattar fastigheterna i kvarteret Spelet nr 5 med adress 1-25, som uppfördes år 1983. Föreningen innehar två bostadshus i sju våningar samt radhuslängor om 7 941 m2, vilket totalt är 105 bostäder. Två lägenheter är ombyggda till förskola, Sprattelgubbens förskola. Fastigheten omfattar även sex lokaler samt garagebyggnad under mark med 32 garage om totalt 726 m2. Föreningen arrenderar mark av Norrköpings kommun, som sedan hyrs ut till parkeringsplatser. Totalt finns 55 parkeringsplatser som kostar 100kr/månad. Cykelrum finns vid respektive entré Stafettgatan 1 och Stafettgatan 3.

På markplan finns en större tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkrum. På respektive våningsplan finns dessutom en mindre tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bokning sker i respektive tvättstuga.

Föreningslokalen "Festingen" står till medlemmarnas förfogande och kan hyras för 100 kr/dygn. Plats för upp till 18 personer. Det finns även övernattningsmöjligheter och ett fullt utrustat barkök samt TV. Rökning är ej tillåten i lokalen. Bokning sker via vicevärd. 

Föreningen har gruppavtal med Telia avseende bredband , telefoni och TV. Föreningen har även gruppavtal med Com Hem som innebär digitalt grundutbud utan kostnad. Vid anskaffning av digitalbox via Com Hem slipper medlemmarna den s k kortavgiften. TV-uttag finns i varje lägenhet. Det finns också möjlighet till bredband och telefoni via ComHem-uttagen.

På våning 6 i respektive höghus, ligger en bastu som är till medlemmarnas förfogande. 

Numera har föreningen en klimatanpassad styrning av värme i sina fastigheter. Detta sker genom att styra värmen optimalt timme för timme, baserat på byggnadens energiegenskaper och vilket väder som kommer de närmaste timmarna och dagarna. Därmed utnyttjas energin effektivare, samtidigt som man får bättre komfort inomhus.

Beskrivning

Interiör

Hall
Rymlig och välkomnande hall med laminatgolv och målade väggar samt vitmålat tak. Ny brand- och säkerhetsdörr bytt 2022. 

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster vilket gör att hela rummet får ett härligt ljusinsläpp. Utgång till lägenhetens fantastiska inglasade balkong. Laminatgolv med målade väggar samt vitmålat tak. 

Inglasad balkong
Helt unik balkong med fantastisk utsikt över Norrköping. Inglasad (2022) och ombonad vilket skyddar från väder och vind och gör att den kan nyttjas under en längre tid på året. Ny trall tillfördes till balkongen 2022 samt taket med dimbara spotlights. Gott om plats för både loungegrupp och matplats. 

Kök
Stort kök från IKEA (2021) med mycket förvaring och goda arbetsytor. Maskinell utrustning i form av stor kyl och frys från Samsung, spishäll, ugn, fläkt samt inbyggd mikro. Kakel ovanför bänkskivorna. De generösa ytorna ger plats för flera middagsgäster intill det härliga dubbelfönstret med ljuvlig utsikt. Laminatgolv med målade väggar samt vitmålat tak. 

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Tre stora garderober finns längs ena väggen. Från sovrummet har ni även utgång till balkongen. Laminatgolv med målade väggar samt vitmålat tak.  

Sovrum 2
Stort och ljust rum som idag nyttjas som arbetsrum. Inbyggd förvaring i form av garderober. Laminatgolv med målade väggar samt vitmålat tak. 

Duschrum 
Praktiskt duschrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns WC, dusch, handfat och spegelskåp. 

WC
Mindre gästtoalett med wc, handfat och förvaring. Samma kakel och våtrumsmatta som i duschrummet. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare