Tillbaka

Vi på Properties & Partners Stockholm söker en ny fastighetsmäklare till vårt team.

 

Om tjänsten: 

Vi har extremt god laganda och högt till tak. Hos oss är du ej områdesbunden och kan följa alla dina affärer och kunder. Vi anser att det är extremt viktigt att alla på kontoret ska tjäna pengar och att vi har kul tillsammans.

Vi ser till att du når en överenskommen minimumnivå i omsättning. Vi har generös lönesättning, där du får välja att vara anställd eller driva eget AB och fakturera.

Som nyanställd får du även en generös ”starthjälp”. Vill du veta mer om denna tjänst, kontakta oss idag!

 

Om Properties & Partners:

Properties & Partners är en personlig mäklarkedja som ligger i framkant med fokus på modernitet, stilren profil och stort engagemang. Vår affärsidé som alltid eftersträvas är ”Hur vill du profilera just din bostad?”.

Properties & Partners bostäder sticker ut från mängden. Vi menar på att man bara har en ”första” chans att sälja sin bostad!  Vi ger våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att exponera och profilera alla slags bostäder på ett unikt sätt. Det gör vi genom bred marknadsföring, exceptionellt bra bilder, exklusiva prospekt, stilren hemsida, användarvänliga och slagkraftiga annonser både i tryck och digitalt, samt pålästa och kvalitativa mäklare. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur man kan öka sin bostad i värde. Vi har erfarenheten och kunskapen.

Vi paketerar din bostad bättre än någon annan.

Välkommen till oss på Properties & Partners!

Är du den vi söker?

Skicka CV och personligt brev till kontorsägare Alexander König.

Givetvis håller vi din ansökan konfidentiell.

[email protected]
0723-10 70 60