Properties & Partners

Kungsholmen - Stockholm


Kungsholms strand 185


Såld

Kungsholms strand 185

Kungsholmen

Exklusiv och pampig 4,5 rok med balkong och fantastisk utsikt över Karlbergs slott!

Otroligt vacker och välplanerad 4,5 rok med generösa ytor och balkong i soligt västerläge. Totalrenoverad 2010 med exklusiva materialval och smakfulla färger där mycket är platsbyggt och påkostat. Lägenheten blandar det moderna och nya med det gamla och fina. Här finns öppen spis, pelare, fina pardörrar, spröjsade fönster med djupa fönsternischer och inte minst en väl tilltagen takhöjd. Fantastisk utsikt över Karlbergssjön och vackra Karlbergs slott. Inga fastigheter som skymmer utsikten och ingen insyn. Belägen i en fin fastighet anno 1929 med stor takterass med pentry/wc och sol hela dagen. Utanför huset finner du fina promenadstråk utmed Karlbergssjön där även möjlighet till båtplats finns. Bra kommunikationer med buss utanför huset och ca 5 minuters promenad till Fridhemsplans tunnelbanestation. Här finner du även flertalet matbutiker, restauranger, affärer mm. Föreningen är helt skuldfri. Denna lägenhet är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats!

Fakta

Adress:
Kungsholms strand 185
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
63  /  1603
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.0386200%
Andelstal avgift:
3.86140%
Byggnadsår:
1929
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Ja, eftermiddags/kvällssol
Eldstad:
Öppen spis
Förråd:
Vindsförråd och källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband 100 m/bit
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
445 kr
Överlåtelseavgift:
111 250 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
3 600 kr/år
3 600 kr/år
3 204 kr/år
10 404 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Isbrytaren 34
716417-6179
Ja

Förening

Brf Isbrytaren 34 är en gammal och väskött förening. Föreningen är helt skuldfri.

Inga större renoveringar och heller inga avgiftshöjingar planerade. 

Föreningen har en övernattningslägenhet som går att hyra av de boende i föreningen. 

Stor takterass som går runt 360 grader, du har sol från morgon till kväll här uppe. Finns ett pentry med spis, kyl, varmt/kallt vatten mm. Här finns även en toalett med handfat och wc-stol. Föreningen har också två grillar som föreningens medlemmar får använda. En del av terassen är under tak med infravärme. Vill man ha terassen för sig själv för en fest eller tillställning går den hyra privat för 100 kr per gång. 

Beskrivning

Hall

Välkomnande hall med avhängningsytor. En inrehall med en stor garderob/klädkammare och en mindre garderob. Fint mörkbetsat trägolv och vitmålade väggar. 

Kök

Platsbyggt kök av finsnickare med skåp och luckor i massiv trä. Stommarna och luckorna är handmålade i vit. Stor köksö med bänkskivor i kalksten. Köksön har tre sittplatser utmed ena sidan samt gasspis med ugn och en modern kolfilterfläkt. Inbyggda maskiner i form av kyl/frys och diskmaskin. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och matsalsrummet. Mörkbetsat trägolv och vita väggar.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med 3 pampiga fönster som ger ett härligt ljus i rummet. Genom fönstren ser du Karlbergs slott och Karlbergssjön. Vardagsrummet rymmer en stor soffa, soffbord, fåtöljer och tvmöbel utan problem. Mörkbetsad fiskbensmönstrad parkett och vita väggar.  

Sovrum 1

Pampligt sovrum med fina pardörrar både till rummet och balkongen. Här finns plats för stor dubbelsäng. Platsbyggd garderob och platsbyggt skrivbord. Utgång till balkongen i västerläge där ett mindre bord och stolar får plats. Underbar utsikt och ingen insyn. Mörkbetsad fiskbensmönstrad parkett och vita väggar. 

Sovrum 2

Stort sovrum med två fönster i västerläge. Mörkbetsad fiskbensmönstrad parkett och vita väggar. Här finns en inbyggd garderob och ett mindre inbyggt förråd. Rummet går med fördel att bygga om till två sovrum för den som behöver. 

Matsal

Matsalen ligger i anslutning till köket. Plats för stort matsalsbord och stolar. Mysig och värmande öppen spis. Mörkbetsad fiskbensmönstrad parkett, vita väggar och en mönstrad fondtapet. 

Kontor/sovrum

Mindre kontor/sovrum med mörkbetsat trägolv och vita väggar. Platsbyggd säng med förvaring under, samt ett platsbyggt skrivbord. Ett fönster ut mot Karlbergssjön. 

Badrum

Smakfullt badrum med klinker i mörkbrun ton och vitt kakel på väggarna. Här finns ett badkar, handfat, spegel och ett platsbyggt skåp. Badkaret går med enkelhet byta ut mot en dusch för den som så önskar. Det finns även plats för en wc. 

Toalett

Toaletten går i samma ton som badrummet med klinker i mörkbrun ton och vita väggar. Här finns en wc och ett handfat.

Serveringsgång

Även här är det mörkbetsat trägolv och vita väggar. Serveringsgången sträcker sig mellan hallen och köket. Här finns två stora förråd, varav en rymmer en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. På andra sidan finns det skåp med mycket bra förvaring. 

Område

Fastigheten är fint belägen utmed Kungsholms strand med Karlsbergssjön utanför porten. Strandpromenad går runt hela Kungsholmen. 

Shopping vid Fridhemsplan. Här har du matbutiker, galleria med affärer, restauranger mm.

Kommunikationer i form av busshållplats strax utanför huset, 10 minuter ner till Centralstationen. 
Tunnelbana vid Fridhemsplan, grön och blå linje. 

Planritning

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35