Birkastan - Stockholm


Norrbackagatan 5


Norrbackagatan 5

Birkastan

Topprenoverad 2:a i Birkastan!

Mitt i fantastiska Birkastan finner du denna underbara lägenhet om 44 kvm. Hela lägenheten renoverades 2013/2014 inklusive kök och badrum. Äldre detaljer som djupa fönsternischer, spegeldörrar, högt i tak och fina trägolv. Trevlig planlösning och bra storlek på alla rum. Bra förvaring i lägenheten och två tillhörande förråd. Välskött förening och låg avgift. Omgiven av restauranger, affärer, caféer finner du här allt du behöver. Vacker natur och fina promenadstråk utmed Karlbergsslott och Karlbergs sjön. Mycket goda kommunikationer med både buss, t-bana och pendeltåg.

Fakta

Adress:
Norrbackagatan 5
Område:
Birkastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Lägenhetsnummer:
00003  /  1003
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.6027%
Byggnadsår:
1924
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift:
2000
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2009
123 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 500 kr/år
1 050 kr/år
3 550 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

Brf Leran 6
702001-2840
Ja

Brf Leran 6

Brf Leran 6 är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1937. I föreningen finns 37 lägenhetervarav samtliga upplåts med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt.

Renoveringar:
1992 - Stambyte, el-stigare, nytt tak
2004 - Tvättstuga renoverades
2005 - Fasadrenovering
2006 - Gården byggdes om och renoverades
2007 - Renovering av trapphus och gård
2011 - OVK, målning av trapphus
2012 - Tätning av dagvattenbrunnar/rännor, målning av fönster, stamspolning
2013 - Målning av tak
2016 - Säkerhetsdörr installerades 
2017 - Bergvärme installerades

Föreningen är ansluten till kabel-tv och bredband via Comhem.

Gemensamhetsutrymmen:
Tvättstuga finns i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum, och en mangel. I fastigheten finns ett barnvagnsrum.
 

Beskrivning

Hall

Välkommen till denna fina 2:a!

Rymlig hall med gråglaserad fiskbensmönstrad parkett och ljusa väggar. Plats för avhängning av ytterkläder samt ingång till anslutande klädkammare med bra förvaring. 

Vardagsrum

Ljust och stort vardagsrum med gråglaserad fiskbensmönstrad parkett. Väggarna är målade i en ljusgrå ton. Rummet är lättmöblerat med plats för såväl soffgrupp som matsalgrupp. En klädkammare/förråd med bra förvaringsmöjligheter. 

Kök

Kök i smakfulla färger och materialval. Vitlaserade originalgolv och vita väggar ger köket en ljus och modern känsla. Vita skåpsluckor, bänkskiva i valnöt samt grå granitskiva som stänkskydd. Bra arbetsytor och gott om förvaring. Utrustning i form av induktionshäll, ugn, mikro, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys med ismaskin. Spröjsade fönster vid taket ger ett bra ljus i köket.

Sovrum

Sovrummet är beläget mot den mysiga och lugna innergården. Smakfulla och rogivande färger med vitlaserat originalgolv, vitmålade väggar och en betongvägg. Här finns det plats för en dubbelsäng. Stor garderob med bra förvaring utmed ena väggen. Djup fönsternish och ett stor spröjsat dubbelfönster mot innergården. Inbyggd skjutdörr och köket. Bygglov för att bygga fransk balkong har funnits, men måste förnyas. 

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Dusch med vikbar duschvägg i glas. Handfat i kommod, spegelskåp och wc. Spotlights med dimmer i taket.

Innergården

Mysig och skyddad innergård ritad av trädgårdsarkitekt. Grillplatser, utemöbler, fontän och stor gräsyta med sol hela dagen. Cykelparkering. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Norrbackagatan 5

Välj en tid för visning nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35