Jarlaberg - Nacka


Diligensvägen 34


Såld

Diligensvägen 34

Jarlaberg

Fräscht renoverad 3:a med balkong i söderläge!

Välkommen hem till denna ljusa och genomgående 3:a med balkong i fritt söderläge. Genomgående fina ytskikt med ekparkett på golv, modernt vitt kök samt ett helkaklat, fräscht badrum i stilrena färgval samt egen tvättmaskin. Här bor du på lugnt läge i stabil välskött förening med god ekonomi och som sänkt avgifterna med 2% i år. Närhet till kommunikationer, förskola, naturreservatet Nyckelviken och Nacka Forum. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Diligensvägen 34
Område:
Jarlaberg, Nacka
Kommun:
Nacka
Församling:
Nacka
Lägenhetsnummer:
90  /  1102
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.53325%
Andelstal avgift:
0.54439%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1988
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss:
Ja
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd cirka 6 kvm
TV- Internetutbud:
Com hem (100 mbit bredband och TV-grundutbud ingår i avgiften)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
448 kr
Överlåtelseavgift:
1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.51%
Känd avgiftsförändring:
Avgiftssänkning skedde med 2% under 2016, 2017, 2018, 2019

Energideklaration

Utförd
2009-
151 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Nyckeln i Nacka
716418-6871
Ja

BRF NYCKELN I NACKA

Föreningen äger sedan 1987 fastigheterna Sicklaön 367:7 och 367:9 som består av 10 flerbostadshus och 25 småhus med 172 lägenheter. Fastigheterna är belägna på gård 5 och 6 på Diligensvägen 2 - 72 i Jarlaberg, På varje gård finns ett gårdshus med gemensamhetslokal, bastu och tvättstuga och på gård 5 finns en övernattningslägenhet.

Föreningen har en stabil ekonomi och sänkte månadsavgifterna år 2016, 2017, 2018 och 2019. I månadsavgiften ingår avgift för internet och hemförsäkringens bostadsrättstillägg.

 

För mer information avseende renoveringar och underhåll se föreningens årsredovisning 2016 samt föreningens hemsida www.nyckeln.se

 

Hall:

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning. Här finns en garderob för avhänging av ytterkläder, snygg parkett på golv, infällda spotlights och vita väggar.

Kök:

Modernt kök med vita köksluckor och bra förvaring i skåp. Ovanför diskbänken i ek sitter ett snyggt grått kakel. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, kyl & frys, integrerad diskmaskin, integrerad varmluftsugn, integrerad mikro samt fläktkåpa i rostfritt utförande. Väggarna är vita och på golvet ligger en parkett.

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med plats för både en stor soffgrupp samt matbord. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Väggarna är målade i en stilren vit nyans och på golvet ligger en parkett.

Balkong:

Rymlig balkong i fritt söderläge som nås via köket. Här kan du njuta av solen under hela dagen. Snygg trätrall ligger på balkonggolvet och här finns det gott om plats för ett större matbord.

Master bedroom:

Stort master bedroom med plats för dubbelsäng och nattduksbord. På golvet ligger en parkett och väggarna är vitmålade. Bra förvaring i garderober som ingår i köpet. 

Sovrum 2:

Sovrum med plats för en säng samt skrivbord. På golvet ligger en parkett och väggarna är vitmålade. Här finns även gott om förvaring i tillhörande garderober längs med ena väggen.

Badrum:

Helkaklat badrum med svart klinker av sjösten på golv med golvvärme samt vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, handdukstork, toalett, infällda spotlights i tak, handfat samt skåp för ytterligare förvaring.   

 

Välkommen hem till Jarlaberg som är ett populärt och barnvänligt område mitt i centrala Nacka. Här bor man i ett hemtrevligt område med stora grönområden och gott om plats för både gammal och ung. Omrädet kännetecknas av sina bilfria gårdar där varje gård har sin egen karaktär med lekplatser, grillplatser och fina planteringar. Fina promenadvägar till Nyckelvikens stora naturområde med många skogsstigar och fina utsiktsplatser över Stockolms inlopp, 4 H gård med många olika djur och Nyckelvikens herrgård med dess populära fik som pricken över i. Du promenerar lätt ner Nacka Strand med mysiga strandpromenader, trevliga restauranger och pendelbåten som trafikerar sträckan Lidingö - Djurgården- Nybroplan, ett mycket populärt transportmedel både för de som arbetar i centrala Stockholm och för de som vill besöka vår nationalpark Djurgården på helgerna. Gångavstånd till ICA Maxi och Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum. Här finns allt du behöver i ca 150 st. butiker, caféer, restauranger vårdcentral och bibliotek. 

Närmare stan hittar du Sickla Köpkvarter med all tänkbar shopping, service, bio, Dieselverkstaden med bl.a. teater, konsthall och Klätterverket samt flera matvaruaffärer och restauranger. 

Nacka kommun är en av Stockholms mest expansiva kommuner med närhet tll både storstadens puls och vår vackra skärgård.

Parkering

I området finns flera parkeringsplatser och garageplatser som administreras av Cemi. Kostnad ca 300 - 600 beroende av plats. Separat kö och anmälan sker till Cemi se www.nyckeln.se/parkering

Kommunikationer

Från Jarlaberg tar det ca 13-15 minuter med buss till Slussen och cirka 10 minuter med bil. Från området finns busslinje 443 (trafikerar Slussen och Jarlaberg), 404 (trafikerar Slussen och Jarlaberg) samt 71 (trafikerar Norrmanstorg och Jarlaberg). Från Nacka strand går det även att ta båten in till Nybrokajen.

Planerad byggstart för tunnelbana kommer att dra igång 2018/2019?. Planerad byggtid för tunnelbanan: 7-8 år

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Diligensvägen 34

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60