Fredhäll - STOCKHOLM


Frödingsvägen 6


Budgivning pågår

Frödingsvägen 6

Fredhäll

Fräscht renoverad 2:a mot lugn innergård!

Välkommen hem till denna ljusa och välplanerade 2:a om 38 kvadratmeter i härligt och lugnt gårdsläge. Lägenheten har en optimal planlösning med ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående fräscha ytskikt med vitlaserade trägolv, ljusgrå väggar samt en luftig takhöjd. Detta är det perfekta boendet för både paret som singeln och här erbjuds gott om förvaringsmöjligheter och sociala ytor. Badrummet är stambytt -2010 och går i stilrena färgval. Välskött brf med låg avgift, låg skuldsättning samt 1 hyresrätt som dolt kapital. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Frödingsvägen 6
Område:
Fredhäll, STOCKHOLM
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
8  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.7659%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1933
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
455 kr
Överlåtelseavgift:
1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2010-06-17
164 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 440 kr/år
3 240 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Balen 5
769618-1770
Ja

Om föreningen

Brf Balen 5 är en välskött brf som sänkt avgifterna med 10% och har låg skuldsättning samt dolda tillgångar.

Belåning: 2516 kr/kvm

I föreningen finns 29 st bostadsrätter samt 1 st hyresrätt som dolt kapital. Föreningen har även en hyreslokal.

Utförda renoveringar:

2010 - Byte av elstigare och samtliga V/A stammar i kök samt badrum. Under samma år renoverades tvättstugan.

2011 - Målades trapphuset och säkerhetsdörrar installerades.

2012 - Byttes undercentralen till fjärrvärmen.

2012/2013 - lades taket om och en radonmätning utfördes.

2014 - Målades fönster och montering av vädringsspjäll.

2015 - Renoverades vädringsbalkongerna.

2016 - Dränering & tilläggsisolering av grunden på gårdssidan.

2017 - Installation av fiber

 

Bygglov balkong:

Föreningen har även fått bygglov för balkonger mot gården men har fortfarande ett ärende hos hyresnämnden som måste avgöras innan de vet om de kan bygga eller inte. Denna lägenhet skulle vara aktuell för balkongbyggnation och då får en fransk balkong byggas, se bifogat dokument. Balkongbygge bekostas isåfall utav lägenhetsinnehavaren själv.

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr, ljusgrå väggar, vitlaserade trägolv och en luftig takhöjd. I hallen finns även gott om förvaring i praktiska garderober som ingår i köpet.

Kök/ Vardagsrum:

Välplanerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett fantastiskt rum för sociala tillställningar och många mysiga middagar. Luftig takhöjd, på golvet ligger ett vitlaserat trägolv och väggarna är målade i en sober ljusgrå kulör. Köket har vita luckor, en mörk bänkskiva i sten med infälld diskho samt vitt kakel ovanför diskbänk. Köket är fullt utrustat med integrerad kyl & frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt spiskåpa.

Sovrum:

Mysigt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. På golvet ligger vitlaserade trägolv, takhöjden är luftig och väggarna är gråmålade. Här finns även plats för en dubbelsäng. 

Badrum:

Helkaklat badrum från stambytet -2010. Badrummet går i stilrena färgval med vitt kakel på vägg och sandfärgad klinker på golv. Badrummet är utrustat med wc, handfat, vattenburen handdukstork, dusch samt en vikbar glasdörr.

Närområde

Välkommen till vackra Fredhäll, där det främst finns familjehus i funkisstil som byggdes på 30-talet och de flesta gatorna är uppkallade efter svenska författare. Fredhäll bjuder bland annat på härlig grönska i Fredhällsparken, mysiga promenadstråk och härliga badklippor, vilket gör Fredhäll mycket populärt under sommarmånaderna. Det finns även ett friluftsbad i området som kan nyttjas såväl vintertid som sommartid. Här finns allt du behöver såsom mataffär, restauranger, caféer, dagis etc. I området ligger t ex den populära restaurangen/caféet Solstugan med vacker utsikt över Mälaren, de populära badklipporna och en välbesökt minigolfbana. Det är en kort promenad till Mariebergs centrum där du bland annat hittar en välsorterad mataffär, banker, restauranger, frisör, apotek och Systembolaget. På promenadavstånd finns även nya Lindhagensgallerian där bland annat ICA Maxi finns.

Kommunikation:

T-bana Kristineberg (grön linje), vid Fredhällsparken, samt Thorildsplan (grön linje). Det tar ca 3 min till Fridhemsplan och ca 12 min till T-centralen. Busslinjer i området: Buss 1 går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Buss 49, går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan samt Buss 62, som går mellan Fredhäll och Östermalm, via Fridhemsplan.

Närservice:

Mataffärer, restauranger, caféer, minigolfbana, dagis, grundskolor, gymnasium, apotek, frisör, systembolag, post, banker osv.

Planritningar

Budgivning pågår

2 960 000 kr Historik
Budgivare 2 2020-02-18 19:33
Budgivare 3 2020-02-18 15:44
Budgivare 2 2020-02-18 15:32
Budgivare 1 2020-02-17 12:57

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Frödingsvägen 6

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60