Vasastan - STOCKHOLM


Torsgatan 82, vån 13, Norra Tornen


Kommande försäljning

Torsgatan 82, vån 13, Norra Tornen

Vasastan

Exklusiv 3:a i internationell klass med två terrasser i västerläge!

Missa inte detta exklusiva boende i unika Norra Tornen. Här bor du på 79 välplanerade kvadratmeter fördelade på ett effektivt sätt med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två rejäla sovrum. Här finns även två stora terrasser i västerläge med kvällssol. Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus och från 13:e våningen har du ostörd och milsvid utsikt. Boendet utmärks av exklusiv design, kök från Poliform, påkostade materialval, stora fönsterpartier, rymliga ytor samt stora terrasser. Föreningen erbjuder exklusiva faciliteter som gym med relax, biorum, festvåning, gästlägenhet och direktaccess till garage. Här bor du centralt med bara några minuters gångväg till Sankt Eriksplans tunnelbanestation och Citybanan vid Odenplan. Oscar Properties har ett showroom för Norra Tornen med en visningslägenhet som ger en god känsla över bostäderna som kommer att skapas. Adressen är Norra Stationsgatan 75 och har öppet tis kl 16.00-19.00, tors 11.00-14.00 och sön 13.00-13.45.

Fakta

Adress:
Torsgatan 82, vån 13, Norra Tornen
Område:
Vasastan, STOCKHOLM
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016-2019
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX-system med lägenhetsaggregat
Hiss:
Ja
Balkong:
2 st terrasser i västerläge
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV, telefoni och IT via fiber

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 160 kr/år
1 800 kr/år
3 960 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Innovationen
769629-5893
Ja

Norra Tornen

OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan två byggnader, Helix och Innovationen, med det gemensamma namnet Norra Tornen. Ett samtida arkitektoniskt verk och ett unikt bostadshus beläget i Vasastans mest visionära och expansiva kvarter. Norra Tornen kommer att bli innerstadens högsta bostadshus. Höjden är en del av byggnadernas karaktär och personlighet med två stycken bostadshus med 360 graders panoramautsikt över Stockholm.


Norra Tornen blir en ny knutpunkt mellan bekanta Vasastan och den nya växande stadsdelen Hagastaden. Norra Tornen bjuder på en visuell upplevelse för alla Stockholmare och förbipasserande, men det är inifrån som byggnadens unika egenskaper verkligen blir tydliga. Från den generösa och levande lobbyn upp till de ljusa och rymliga bostäderna som svävar högt över staden. Här vaknar du till en vy som ger ordet utsikt en helt ny innebörd.

Norra Tornen består sammanlagt av cirka 300 bostäder i fördelade mellan två byggnader - Helix och Innovationen varav Innovationen kommer att ha 182 stycken bostadsrätter samt 3 lokaler. Lägenheternas storlekar varierar från den minsta ettan på 44 kvadratmeter till den största penthouselägenheten i två våningar på 271 kvadratmeter. Merparten av bostäderna är treor och fyror mellan cirka 80 och 120 kvadratmeter. 

Att bo i Norra Tornen är livskvalitet på en ny nivå. Ett biorum, ett gym och en relax-avdelning med bastu är några exempel på inbyggda faciliteter och upplevelser. Det finns även en festvåning som är fri att nyttja för de boende vid tillfällen då den egna bostaden kanske inte räcker till. Det går även att bjuda in familj och vänner att bo över i Norra Tornens egen gästlägenhet. Det kommer också finnas möjlighet för de boende att hyra parkeringsplats i stadens garage i direktanslutning till Norra Tornen.

Planerad inflytt hösten 2018

Besök gärna följande hemsidor för ytterligare information: 
www.norratornen.se
www.hagastaden.se 
www.norrastationsgatan.se

Parkering:

Det kommer att finns möjlighet att hyra garageplats i stadens garage med direktaccess till Norra Tornen.

Gemensamma utrymmen:

I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum.

Showroom

Byggherren Oscar Properties har ett show room för Norra Tornen med en visningslägenhet som ger en god känsla över de bostäder som kommer att skapas. Adressen är Norra Stationsgatan 75 och har öppet tisdagar kl 16.00-19.00, torsdag kl 11.00-14.00 och söndag jämna veckor kl 13.00-13.45.

För mer inspirationsbilder gå in på www.norratornen.se 

Hall:

Specialritad hallförvaring samt hatthylla. I hallen finns även städskåp och garderober med integrerade handtag. Luckor och täcksidor går i samma ljusgrå kulör som bostadens kök från Poliform. Stomme i valnötsutseende. Specialritade utanpåliggande downlights i koppar som sitter monterade i tak. Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

Kök:

Specialritat kök från Poliform med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Rumshöga snickerier med släpp på några centimeter från tak. Bänkskivor och stänkskydd i stilren ljusgrå natursten. Diskho i rostfritt stål mot stenskiva samt praktisk avfallskvarn. Blandare från Dornbracht. Integrerad LED-belysning under överskåp. Vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och disk- maskin, samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak. Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

Vardagsrum:

Multimediauttag i alla vardagsrum. Lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum. 

Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

Master Bedroom:

Lamputtag för egen lampa i tak. Multimediauttag finns i master bedroom. Rymlig klädkammare med öppen förvaring med stommar i valnötutseende. Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

Sovrum:

Sovrum med vitmålade väggar och utgång till en utav lägenheternas terrasser. Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

Terrasser:

Två stycken terrasser i västerläge hör till lägenheten och har eleganta räcken i glas. Här kan du njuta av eftermiddags och kvälls Terrassbelysning finns på fasadvägg. 

Badrum:

Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggarna är klädda med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkade spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring. Tvättpelare i högskåp som är lackerat i ljusgrå kulör. Tvättställ från Duravit modell Vero. Vägghängda WC-stolar från Duravit med dold cistern. Designbadkar med Duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Tvättställs-, badkars- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht. Elburen handduksstork i lägenhetens huvudbadrum. Golvränna från Unidrain Custom i duschutrymme. Golvbrunn i krom under badkar med klinker i mindre format, dolt bakom panel. Infällda downlights i tak, samt infälld LED-belysning i tak vid dusch-/badkarsutrymme. 

Gäst WC:

Stilrent golv med matta, ljusa klinkerplattor. Väggarna är målade vita och badrummet är utrustat med spegel på vägg ovan handfat. Vägghängda WC-stolar från Duravit med dold cistern samt infällda downlights i tak. 

Väggar:

Samtliga väggar är målade vita. Lägenhetsskiljande väggar, samt vissa konstruktiva väggar, i vitmålad betong. Stora fönsterpartier med skjutdörrar mot terrasser och stora fasta fönsterpartier i burspråk. 

Golv:

Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. 

Värme:

Vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom wc och badrum. Komfortvärme i badrum. 

Att bo i Norra Tornen kommer att ge dig livskvalité på en ny nivå. Norra Tornen blir också en visuell upplevelse för alla förbipasserande på gränsen mellan Vasastan och Hagastaden som kommer att bli den nya innerstadsdelen. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera .Redan nu finns vid Torsplan flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och nyöppnade SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att utvecklas snabbt till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Besök gärna följande hemsidor för ytterligare information: 
www.norratornen.se
www.hagastaden.se 
www.norrastationsgatan.se

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60