Östermalm - Stockholm


Drottning Kristinas väg 11


Kommande försäljning

Drottning Kristinas väg 11

Östermalm

Smakfullt renoverad 1,5:a intill KTH!

Välkomna hem till denna ljusa och trevliga 1,5:a på attraktivt läge precis intill KTH. Bostaden är smakfullt renoverad med välbevarade originaldetaljer så som luftig takhöjd, vacker fiskbensparkett och stora fönster med djupa fönsternischer. Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning med en möblerbar inre hall som kan nyttjas som sovrumsdel, ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier samt ett smakfullt fullt utrustat kök med plats för ett rejält matbord. Brf Roslagsbanan 16 är en äkta bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Här bor du i trivsamt område bara ett stenkast från stadspuls och grönområden.Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Drottning Kristinas väg 11
Område:
Östermalm, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Engelbrekt
Lägenhetsnummer:
1202  /  1202
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
4.62%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1931
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss:
Ja
Balkong:
Trapphusbalkonger på varje halvplan
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telia

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
455 kr
Överlåtelseavgift:
1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%
Känd avgiftsförändring:
Inga avgiftshöjningar är planerade

Energideklaration

Utförd
2009-04-23
124 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 440 kr/år
3 240 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Roslagsbanan nr 16
702002-9265
Ja

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 16 bildades år 1973 och registrerades hos Länsstyrelsen den 8 juni år 1973. Brf Roslagsbanan 16 innehar 1 fastighet med 12 stycken bostadslägenheter som har en total yta om 546 kvm.

Det finns även en lokal som ägs av föreningen och denna hyrs ut. Den ekonomiska och den tekniska förvaltningen har skötts av föreningen.

Inga avgiftshöjningar är planerade efter samtal med ordförande 18/9.

Utförda renoveringar:

2017- Spolning av stammar

2000 - Stambyte

Kommande renoveringar:

2019 våren - Fönsterrenovering samt takrenovering.

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med ett trägolv i original, nymålade väggar i en ljusgrå kulör, avhängningsdel samt luftig takhöjd.

Inre hall/ Sovrumsdel:

Inre hall som kan nyttjas som sovrumsdel. Här finns en rymlig klädkammare, vackra trägolv i original, nymålade väggar i en ljusgrå kulör samt en luftig takhöjd. 

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns två vackra pardörrar i glas, en vacker fiskbensparkett i original, nymålade väggar i en ljusgrå kulör samt ytterligare en klädkammare med gott om förvaring.

Kök:

Smart planerat kök med vita köksluckor, bänkskiva i vit laminat, vitt kakel på vägg samt nymålade väggar. Köket är fullt utrustat med en fläktkåpa i rostfritt utförande, gasspis samt ugn, diskho, kyl & frys och diskmaskin. I köket ligger ett trägolv i original och du har även en vacker funkis-glasvägg som vetter mot kökets matplats. I köket finns även det vackra serveringsskåpet välbevarat.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg, terracotta färgad klinker på golv, stor spegel med belysning samt wc stol, duschhörna och förvaring i spegelskåp. 

Närområde

Mycket attraktivt läge intill KTH med gång- cykelavstånd till såväl City och Stureplan. Inte långt ifrån finner du även lummiga Humlegården. För dig som är bilburen så har du snabb access med bil till E4:an och E20:an mot Norrtälje. Goda kommunikationer i kvarteret med Östra Station och Roslagsbanans tåg mot nordöstra förorterna, T-banans röda linje mellan Mörby via Tekniska Högskolan/Centralen till söderförort, flera innerstads- och bussar mot norrförort och Roslagen från Valhallavägens mitt.

Du har även närhet till Lill-Jansskogen grönområden som lockar med promenader. I Nationalstadsparken på Norra Djurgården ligger även en trevlig gård.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60