Röda Bergen - Stockholm


Vanadisplan 6, 4tr


Såld

Vanadisplan 6, 4tr

Röda Bergen

Smakfullt renoverad 2:a i stabil förening!

Perfekt planerad mini tvåa med härlig utsikt över vackra Vanadisplan. Här bor du högt upp på våning 4 med hiss i välskött fastighet från 20 -talet invid populära Röda Bergen och S:t Eriksplan. Bostaden är varsamt renoverad med ett smakfullt kök där vackra naturmaterial möter betong och en industriell känsla. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger bostaden en härlig rymd. Sovrummet har plats för en 160 cm bred säng och här finns ett vackert fönsterparti som ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Många tidtypiska detaljer finns välbevarade som djupa fönsternischer, fönster med spröjs och vackra vitlaserade furugolv. Bostaden har ett helkaklat badrum från föreningens stambyte. Fastigheten är stambytt och är nästintill skuldfri med en belåningsgrad på låga 207kr/kvm. Varmt välkomna på visning!

Fakta

Adress:
Vanadisplan 6, 4tr
Område:
Röda Bergen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Lägenhetsnummer:
39  /  1403
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.68%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1926
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss:
Ja
Förråd:
Vindsförråd + Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV: Com hem, Bredband: Fiber via IP-Only

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
400 kr
Överlåtelseavgift:
1 000 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2009-10-06
147 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 440 kr/år
1 440 kr/år
2 880 kr
Schablonberäknad

Förening

BF Mjölner N:o 2 u.p.a.
702001-4432
Ja
Nej

Om föreningen

Bf Mjölner nr 2 u.p.a:

Föreningen är en äkta bostadsförening med 38 stycken lägenheter. Föreningen har även 6 st hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 1926 och äger marken. De adresser som hör till fastigheten är Vanadisplan 6 & 8.

Belåningsgrad per kvadratmeter: 207 kr

Utförda renoveringar:

2017 - OVK Besiktning, fönster målades samt fiber installerades.

2016 - Genomfördes en brandskyddsbesiktning och branddörr samt utrymningsbelysning och nya brandvarnare installerades.

2015 - Besiktigades balkongerna och tak målades i 8:an, nytt torkskåp installerades samt tätning av rökkanaler.

2014 - Målades hiss schaktet samt marmorn kompletterades och putsades i trapphusen, nytt torkskåp i tvättstugan samt stambyte utfördes i butikslokalerna.

2013 - Dörröppnare monterades i portarna

2012 - Ny hiss installerades i 6:an. Takrasskydd installerades runt huset.

2010 - Utfördes ett förbättringsarbete av trapphusens dörrar samt nya termostatventiler installerades

2009 - Brandskyddskontroll av eldstäder och rökkanaler även hissarnas insidor renoverades.

2008 - Hantverkarrum inreddes samt hemsidan öppnades.

2007 - Installerades ny fjärrvärmeanläggning. Fönstermålning.

2004 - Byttes samtliga innerglasfönsterrutor mot Vanadisplan till ljusisolerande rutor.

2001-2009 - Nya vatten och avloppsstammar.

2001-2005 - Renoverades tvättstugan

1996 - Installerades nya elstigare

1995/1996 - Renoverades tak och fasader

 

Tvättstugan ligger högst upp på Vanadisplan 8 och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp, cykelställ finns på gården. För mer information besök gärna föreningens hemsida www.bfmjolner.se

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med avhängning för ytterkläder direkt till vänster, väggarna är vitmålade och på golvet ligger det vackra vitlaserade furutiljor i original.

Kök:

Smakfullt kök där vackra naturmaterial möter betong och en industriell känsla. Köket är fullt utrustat med en integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, infälld diskho, induktionshäll, varmluftsugn, mattsvart blandare samt en mattsvart fläktkåpa. Här finns dimbara spotlights i tak samt gott om förvaring i underskåp och i utdragbara skafferilådor. Bänkskivan är i svart Valchromat och ovanför bänskivan är väggarna putsade med vacker grå betong. Vid köket finns även ett stort industriellt fönsterparti som ger köket ett härligt ljusinsläpp. Köket öppnar upp sig mot vardagsrummet i en öppen planlösning och på golvet ligger det vackra genomgående vitlaserade furutiljor i original.

Vardagsrum:

Luftigt och ljust vardagsrum med en social och öppen planlösning mot bostadens kök. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både en större soffgrupp, matbord samt ytterligare förvaringsgarderober om så önskas. Här finns även en inbyggd garderob samt en fristående garderob som ingår i köpet. Väggarna i vardagsrummet är målade i vitt och på golvet ligger vackra vitlaserade furutiljor i original. Vardagsrummet har en luftig takhöjd samt vackra spröjsade fönster med bländande utsikt över Vanadisplan.

Sovrum:

Mysigt insynsskyddat sovrum med plats för en 160 cm bred säng med platsbyggd förvaring undertill. Sovrummet har även platsbyggda väggnischer och ett industriellt fönsterparti som ger bostaden ett fantastiskt ljusflöde. Väggarna i sovrummet är vitmålade och väggnischen har man låtit vara obehandlad för att skapa vackra kontraster. Takhöjden är luftig och på golvet ligger vackra vitlaserade furutiljor i original. Från sovrummet kan du blicka ut över himlen och vasastans vackra takåsar.

Badrum:

Helkaklat badrum från föreningens stambyte med vitt kakel på vägg och vit plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med badkar & dusch, wc samt kommod med förvaring undertill.

 

Kommunikationer

Bra kommunikationer med kort promenadavstånd till tunnelbanan (S:t Eriksplan: grön linje, uppgång Torsgatan) samt närhet till Odenplan och ett stort utbud av bussar (2,3,4,42,47,67, 69, 72,73 mfl). På en kort promenad nås pendeln vid Karlberg station, cityterminalen och Arlandabussen vid S:t Eriksplan.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vanadisplan 6, 4tr

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56