Tollare - Saltsjö-boo


Hedenströms väg 13


Kommande försäljning

Hedenströms väg 13

Tollare

Exklusiv 1:a med egen uteplats!

Välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende med egen uteplats i populära och expansiva Tollare. Här bor du i en mycket välplanerad 1:a som kan delas av till en mini 2:a. Påkostad interiör och egen uteplats. Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och allrum och du har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här erbjuds alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en hög standard med exklusiva ytskikt med maximerade tillval. Köket är ett svart Marbodal kök med bänkskiva i vacker kvartskomposit, rostfria vitvaror från Husqvarna, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Modernt badrum med kakel och klinker i stilrena färgval utrustat med duschhörna, kombinerad tvättmaskin & torktumlare, golvvärme och handdukstork.Genomgående vitlaserad ekparkett. Bra förvaringslösningar med flertalet garderober i hall.

Fakta

Adress:
Hedenströms väg 13
Område:
Tollare, Saltsjö-boo
Kommun:
Nacka
Församling:
Nacka
Lägenhetsnummer:
21002  /  1002
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.769800
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX-typ med värmeåtervinning.
Hiss:
Ja
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber, se portal: https://zmarket.se

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
443 kr
Överlåtelseavgift:
1 108 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.51%
Känd avgiftsförändring:
Finns inga beslut om avgiftsförändringar, föreningen följer ekonomisk plan.

Energideklaration

Utförd
2018-04-23
62 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 192 kr/år
1 860 kr/år
1 800 kr/år
6 852 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Grindstugeparken
769629-8574
Ja
Nej

Om föreningen

  • FöreningenBrf Grindstugeparken registrerades hos Bolagsverket 2015-04-07. Föreningen omfattar 80 st bostadsrättslägenheter. 
  • Gemensamhetsutrymmen: Cykelrum, barnvagns- rullstolsrum, cykelparkering på innergård, övernattningslägenhet, sophantering i tre miljöhus för hushållssopor och källsortering på gården. Till lgh finns ett förråd. 
  • Gästlägenheten kostar 300 kr/dygn. Kan bokas av medlem. Finns begränsningar i antal bokningar per medlem och tidsperiod.

  • El: Bostadsrättföreningen har ett gemensamt elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukningen i lägenheterna som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften.

  • Vatten: Individuell mätning av varmvattenförbrukning i varje lägenhet som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften. 

Interiör

Hall:
Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av två rymliga garderober och avhängningsmöjligheter. På golvet ligger en ljus ekparkett och vita väggar. 

WC/Dusch:
Exklusivt renoverad WC/Dusch med grått klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar i vitt. Snygg vikbar duschvägg med toppdusch och handdusch. Här finns även wc, handfat med kommod, spegelskåp med infälld belysning, handdukstork och hyllplan för förvaring samt kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Allrum:
Väldisponerat allrum som är lättmöblerat. Två stora fönsterpartier och altandörr mot uteplatsen som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vitlaserat parkettgolv. I taket sitter även dimbara spotlights. Allrummet går även att dela av till ett sovrum. 

Kök:
Välutrustat och modernt svart kök från Marbodal. Gott om arbetsyta i form av bänkskiva i vacker kvartskomposit med vitt kakel ovan. Köket är fullt utrustat och erbjuder en integrerad diskmaskin, integrerad fläkt, integrerad mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn, diskho samt kyl/frys. Köket har en social öppen planlösning mot allrummet.

Egen uteplats:
Härlig uteplats med förmiddagssol. Uteplatsen är rymlig och lättmöblerad.

Garage

  • Föreningen innehar ett garage med 71 garageplatser, ca 1000kr per månad. 
  •  Godkänd medlem kontaktar styrelsen på [email protected] med förfrågan.

Närområde

Tollare i Nacka erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Goda kommunikationer med buss till slussen ca 25 min och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan.

Området har även en egen liten matbutik och det är inte heller långt till butikerna i Björknäs och Lännersta. På kort avstånd finns också Ica Maxi, Nacka Forum eller Orminge centrum där det finns massor av butiker och kommunal service. 

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56