Kungsholmen/ Marieberg - Stockholm


Gjörwellsgatan 15, 3 tr


Kommande försäljning

Gjörwellsgatan 15, 3 tr

Kungsholmen/ Marieberg

Möjlig mini 2:a med balkong!

På våning 3 med hiss finner ni denna fräscha 1:a med balkong. Bostaden erbjuder ett nytt stambytt badrum från december 2019 i stilrena färgval som även är förberett för tvättmaskin. Köket är fullt utrustat och ligger intill det väldisponerade och ljusa allrummet med utgång till balkongen. Bostaden kan enkelt byggas om till en mini 2:a med enkla medel (se alternativ planlösning). Tillträde är även helt flexibelt. Välskött förening med låg belåning och många tunga renoveringar utförda. Föreningen har även en stor takterrass och fräsch tvättstuga. Fiber installerat(1000 Mbit/s).Trevligt och lugnt område med närhet till livsmedelsbutik, strandpromenad, bad och mycket goda kommunikationer.

Fakta

Adress:
Gjörwellsgatan 15, 3 tr
Område:
Kungsholmen/ Marieberg, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
13  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.72000%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1944
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd + Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Bredband via Bahnhof , TV via Sappa Internet och TV via fibernät. (hastigheten är 1000 Mbit/s.)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
711 kr
Överlåtelseavgift:
1 659 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%
Känd avgiftsförändring:
I dagsläget inga större planerade renoveringar eller planerade avgiftsändringar

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Rålambshov 4
702001-8482
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Rålambshov 4:

Bostadsrättsföreningen Rålambshov 4 registrerades 1943 och man tog över fastigheten Lilla Rålambshov 1944. Huset består av 35 lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Bostadsytan är 2 087 kvm och det finns även två lokaler om 324 kvm som upplåts med hyresrätt. Nuvarande hyresgäster är kemtvätten Tvättateljén och Nylunds Konst & Ram. Bostadsrättsförening är en äkta bostadsrättsförening och man äger marken

Utförda renoveringar:

2019 - Stambyte

2018 - Fiberinstallation

2017 - Renovering av styrelserum

2014 - Renovering av tak och balkonger

2009 - Relining av stammarna

2007 - Elstambyte

2005 - Fönsterrenovering

2005 - Spolning av stammar

2004 - Modernisering av soprum

2002 - Byte av Elstigare

1999 - Omläggning av tak

1999 - Installation av hiss

 Gemensamma utrymmen:

I föreningen finner du en fräsch tvättstuga och cykelrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till en trevlig takterrass med en bländande utsikt över Stockholm och Riddarfjärden

Hall: 

Välkomnande entréhall med gott om förvaring i inbyggda garderober både på höger och vänster sida samt avhängning för ytterkläder. Väggarna är målade i en snygg mörkgrå kulör och på golvet ligger ett vackert marmorgolv i original.

Kök:

Fullt utrustat kök med grå köksluckor, vitt kakel som stänkskydd och gott om arbetsytor. Köket har all maskinell utrustning som diskmaskin, fläktkåpa, spis & ugn samt kyl & frys i rostfritt utförande. I köket finns det plats för ett matbord. Köket kan även delas av till ett mindre sovrum om så önskas ( se alternativ planskiss).

Allrum:

Väldisponerat och ljust allrum med stora fönsterpartier, nyslipad fiskbensparkett på golv samt målade väggar i stilrena färgval. Från allrummet nås bostadens balkong som vetter mot sydöst. 

Balkong:

Mysig balkong som vetter mot sydöst. Här finns plats för utemöblemang eller caféset.

Badrum:

Helkaklat badrum i stilrena färgval från föreningens stambyte 2019. På golvet finner du en grå klinker med golvvärme, vitt kakel på vägg samt infällda spotlights i tak. Badrummet är utrustat med WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp samt duschväggar i klarglas. Badrummet är även förberett för tvättmaskin.

Område:

På Gjörwellsgatan får du det bästa av två världar med närheten till bra kommunikationer och all tänkbar service samtidigt som du bor granne med grönskande Rålambshovsparken. En kort promenad bort ligger Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. Här längs med vattnet finns flera populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet. I närheten ligger också såväl Smedsuddsbadet som Fredhälls underbara badklippor. Och motionsspår som tar dig runt Kungsholmen finner du precis utanför dörren. De goda kommunikationerna i området underlättar vardagen. Thorildsplans tunnelbanestation ligger bara några stenkast bort, likaså Västerbroplan där ettans och fyrans buss passerar liksom flera andra innerstadsbussar som tar dig i stans olika riktningar. Du bor en minut från Hemköp Matpressen, systembolag, apotek med mera, och all övrig service du behöver finns på gångavstånd vid Fridhemsplan.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Gjörwellsgatan 15, 3 tr

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jesper Odén
Mäklarassistent/Blivande mäklare
073-352 46 35