Odenplan - Stockholm


Västmannagatan 67, 4 tr


Såld

Västmannagatan 67, 4 tr

Odenplan

Pampig sekelskiftespärla med balkong i sydvästläge och kakelugn

Nu har du chansen att förvärva denna pampiga och spatiösa sekelskiftesvåning, på våning 4 med hiss, med stuckatur i vardagsrum, takrosetter, kakelugn och balkong i sydvästläge. Lägenheten har en harmonisk balans mellan originalcharm och det nya moderna. Attraktiv och genomgående planlösning med generösa sällskapsytor och fantastiska originaldetaljer. Denna familjelägenhet är optimalt planerad för såväl vardagens bestyr som festliga tillfällen. Äkta förening som äger marken.

Fakta

Adress:
Västmannagatan 67, 4 tr
Område:
Odenplan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Gustav Vasa
Lägenhetsnummer:
5  /  1401
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
7.6%
Byggnadsår:
1885
Hiss:
Ja
Förråd:
Barnvagnsförråd på innergård. Källaförråd i källaren som tillhör källaren.

Ekonomi

Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2018-05-31
143 kWh/m²/år

Förening

Brf Gullvivan 16
702000-8145
Ja

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Gullvivan 16. Föreningen består av 18 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med bostadsrätt. Föreningen är äkta och äger marken.

Renoveringar
Fasaden mot gården renoverades grundligt 1994 samt gårdshusfasaden mot grannfastigheten norrut 2001. 2007 renoverades fasaden mot gatan. Under 1995 renoverades hissen och i samband med vindsrenovering 2007 byggdes den hissen om så att den når vindsplan. 1997 lades nytt plåttak på gathuset och 2007 fick gårdshuset nytt tak. Under 2004 byttes badrumsstammarna och alla badrum renoverades. 2007 byttes stammen i gårdshuset ut. KKöksstammarna har utan anmärkning spolats och inspekterats 2017. 2018 renoverades lägenheternas och föreningens ytterfönster i gat- och gårdshus.

Ekonomi
Föreningen är en äkta förening. De långfristiga skulderna för föreningens fastighet är ca 2,168 Mkr vilket mostvarar ca 1652 kr/kvm/bostadsrättsyta. 

Andrahandsuthyrning
Andrahandsuthyrning får ske med tillstånd från styrelsen. 

Trappstädning
Föreningen har en städfirma för detta så det är inget de boende själva behöver sköta. 

Städdagar
Föreningen har såväl gemensam vår-och höststädning.

Tvättstuga
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. 

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga samt cykelförråd under tak. Föreningens trevliga innergård är utrustad med utemöbler och grill. 

 

Entréhall
Rymlig och välkomnande hall med vacker stuckatur och takrosett. På ena väggen finns ett vägghängt skåp med grön marmorskiva. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt. 

Vardagsrum
Bokstavligt talat lägenhetens hjärta! Här möts du direkt av den otroliga rymden samt det vackra ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Tack vare den semi- öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är detta ett perfekt utrymme för sociala sammanhang. Stora ytor för både soffmöblemang samt plats för matbord om så önskas. Generös stuckatur, vacker, kakelugn, takrosett och höga socklar. På ena väggen sitter en vägghängd mediamöbel med grön marmorskiva. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt. 

Kök
Familjärt kök i absoluta toppskick. Stor och avlång bänkskiva i Carraramarmor som ger gott om arbetsyta. Tidsenliga, vita luckor som passar väl in i bostaden och sväljer mycket förvaring. Vitvaror i form av integrerad kyl/ frys, integrerad vinkyl, integrerad mikrovågsugn, integrerad ugn, integrerad diskmaskin samt induktionshäll. Samtliga vitvaor från Siemens (förutom vinkyl). I köket finns gott om plats för rejält matbord. 

Sovrum 1/Master bedroom
Spatiöst sovrum där man även får uppleva alla de vackra detaljerna som stuckaturer, höga socklar och takrosett. Två stora fönsterpartier mot innergården som släpper in naturligt ljus. Gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord samt platsbyggda garderober ända upp till tak. Fiskbensparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Perfekt som barnrum/gästrum eller kontor. Från detta sovrum nås lägenhetens rymliga balkong i sydvästläge. Genomgående för bostaden är den vackra stuckatur som finns samt även takrosett, som också återspeglas i detta rum. Här finns gott om plats för säng och/eller skrivbord. Gott om förvaring i form av platsbyggda garderober ända upp till tak även i detta rum samt även en dubbelgarderob infälld i väggen. Fiskbensparkett på golvet och vitmålade väggar.

Duschrum
Likt övriga lägenheten är även WC/Dusch i toppskick. Lyxigt inrett med dubbla handfat med Carraramarmor som bänkskiva. Under bänkskivan finns fyra st lådor som ger gott om förvaring. Stilrent, mörkt klinker på golv (golvvärme finns) och vitt kakel på vägg. Här finns även en tvättmaskin. Vägghängd wc, handduksvärmare, dusch med vikbar glasvägg. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Västmannagatan 67, 4 tr

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10