Vasastan - Stockholm


Västmannagatan 67


Kommande försäljning

Västmannagatan 67

Vasastan

Pampig sekelskiftes 2:a intill Odenplan!

Nu har du chansen att förvärva denna pampiga och spatiösa sekelskiftesvåning, på våning 4 med hiss. Lägenheten har en harmonisk balans mellan originalcharm och det nya moderna. Attraktiv och genomgående planlösning med generösa sällskapsytor och fantastiska originaldetaljer. Föreningen är välskött med god ekonomi och äger marken. De låga långfristiga skulderna motsvarar bara 1652 kr/kvm/bostadsrättsyta.

Fakta

Adress:
Västmannagatan 67
Område:
Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
10  /  1403
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1885
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Barnvagnsförråd på innergård. Källarförråd.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2018-05-31
143 kWh/m²/år

Förening

Brf Gullvivan 16
702000-8145
Ja

Föreningen äger fastigheten Gullvivan 16. Föreningen består av 18 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med bostadsrätt. Föreningen är äkta och äger marken.

Renoveringar
Fasaden mot gården renoverades grundligt 1994 samt gårdshusfasaden mot grannfastigheten norrut 2001. 2007 renoverades fasaden mot gatan. Under 1995 renoverades hissen och i samband med vindsrenovering 2007 byggdes den hissen om så att den når vindsplan. 1997 lades nytt plåttak på gathuset och 2007 fick gårdshuset nytt tak. Under 2004 byttes badrumsstammarna och alla badrum renoverades. 2007 byttes stammen i gårdshuset ut. KKöksstammarna har utan anmärkning spolats och inspekterats 2017. 2018 renoverades lägenheternas och föreningens ytterfönster i gat- och gårdshus.

Ekonomi
Föreningen är en äkta förening. De långfristiga skulderna för föreningens fastighet är ca 2,168 Mkr vilket mostvarar ca 1652 kr/kvm/bostadsrättsyta. 

Andrahandsuthyrning
Andrahandsuthyrning får ske med tillstånd från styrelsen. 

Trappstädning
Föreningen har en städfirma för detta så det är inget de boende själva behöver sköta. 

Städdagar
Föreningen har såväl gemensam vår-och höststädning.

Tvättstuga
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. 

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga samt cykelförråd under tak. Föreningens trevliga innergård är utrustad med utemöbler och grill. 

Entréhall
Rymlig och välkomnande hall med dubbeldörrar. Här finns det plats för avhängning och plats för garderober.

Vardagsrum
Du möts direkt av det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är detta ett perfekt utrymme för sociala sammanhang. Stora ytor för både soffmöblemang samt plats för matbord. Vacker stuckatur och takrosett och på golvet ligger mörkbetsat trägolv och vita väggar.

Kök
Kök i absoluta toppskick. Stor och avlång bänkskiva i granit som ger gott om arbetsyta. Tidsenliga, vita luckor som passar väl in i bostaden och sväljer mycket förvaring. Vitvaror i form av kyl/ frys, integrerad mikrovågsugn, integrerad ugn, integrerad diskmaskin samt gashäll från smeg. I köket finns gott om plats för rejält matbord. 

Sovrum
Spatiöst sovrum där man även får uppleva alla de vackra detaljerna som stuckaturer, höga socklar och takrosett. Två stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus. Gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord samt platsbyggda garderober ända upp till tak.

Duschrum
Badrum med vitt kakel på väggar, vit mosaik på golv och det härliga badkaret pryds i blå mosaik. Platsbyggt badkar, badrumskommod, spegelskåp med inbyggd belysning, integrerad WC samt tvättmaskin.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Västmannagatan 67

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56