Finnboda hamn - Nacka


Finnboda Parkväg 6


Såld

Finnboda Parkväg 6

Finnboda hamn

Hörnlägenhet på våning 3!

Välkommen till Finnboda Parkväg 6 och denna trevliga lägenhet med en tilltalande planlösning om 77 kvm. Lägenhet med genomgående parkettgolv och ljusa stilrena ytskikt. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klinker vid entrén, två väldisponerade sovrum med bra förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort lättmöblerat vardagsrum samt ett modernt kök med stor matplats och öppen planlösning mot köket. Stor härlig balkong mot gården och ett högt läge med utsikt ner mot Saltsjön där Finlandsfärjorna passerar dagligen. Garage finns. Bredband med 100 Mbit/s ingår i avgiften. Här bor man i ett populärt expansivt område i anrik varvsmiljö med närhet till natur och innerstadens puls. I området finns en ICA butik endast 150 meter från lägenheten. Bra och täta kommunikationer till Slussen som nås på några minuter. Från Finnboda hamns brygga finns möjlighet att SL-pendla in till city.

Fakta

Adress:
Finnboda Parkväg 6
Område:
Finnboda hamn, Nacka
Kommun:
Nacka
Lägenhetsnummer:
73  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.75965%
Andelstal avgift:
0.73743%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2007
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Hiss:
Ja
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-TV via ComHem (basutbudet ingår i avgiften). Bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget (fibernät 100 Mbit, ingår i avgiften).

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.51%

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Finnboda Port i Nacka
769611-2171
Ja

HSB:s Brf Finnboda Port omfattar 125 lägenheter fördelade på sex portar på adresserna Finnboda Parkväg 2-12.

Renoveringar/Förbättringar:
Inga stora kommande renoveringar (kontrollerat med styrelsen 2019-12-16). Brf. Finnboda Port har nyligen investerat i ett system för frånluftsåtervinning vilket på sikt ska sänka föreningens elkostnader.

Ekonomi:
Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen 2019-12-16).

Parkering:
Garage finns under huset och detta nås i direkt anslutning genom hissen, infart finns från den västra gaveln. Kostnad för garageplats är 900 kr/mån (finns lediga platser) och 500 kr/mån för P-plats (kö kan förekomma). Det finns även möjlighet att hyra garageplats med laddstation för 1 250 kr/mån samt MC garageplats för 300 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelrum och lägenhetsförråd är belägna i entréplan. Det finns även barnvagnsrum samt styrelserum. Inom föreningen finns tre soprum.
Föreningen tillhandahåller en föreningslokal som kan hyras både över dagen samt som övernattningslokal.

Kabel-tv och Bredband:
Kabel-TV levereras via Telenor (basutbudet ingår i avgiften).
Bredband och IP-telefoni levereras via Telenor (fibernät 100 Mbit ingår i avgiften).

Kommunikationer:
Gångavstånd in till pulsen på Södermalm och med en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på cirka 7 minuter, alternativt 53:an via Slussen och Centralen vidare till Roslagstull. Åt Nackahållet går buss 469 mot Nacka sjukhus. Båtförbindelse finns från Finnboda Hamn till Nybrokajen samt Gärdet/Värtahamnen. Båtlinjen är en del av lokaltrafiken och SL-kort kan användas. Via båttrafiken tar det cirka 12 min till Nybrokajen.
Skolor och barnomsorg:
Finnboda Förskola med nya fräscha lokaler finns i området med sex avdelningar. Ytterligare två förskolor, samt skola årskurs 1-6, finns i närområdet.

Närområde:
Nere vid hamnen finns restaurang Docklands samt ett av Nackas bästa fik Finnboda Slip beläget inne i möblebutiken Fogia. Det finns en välsorterad ICA-butik nere vid hamnen samt flera restauranger inom promenadavstånd. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter och Forum Nacka, som erbjuder förstklassig shopping med flera hundra butiker och affärer, restauranger, caféer och all tänkbar service.

Övrig information:
I varje lägenhet finns enskild elmätare för avräkning av verklig förbrukning av el, föreningen har en gemensam upphandling för el för att minska kostnaderna för de boende.

För att beviljas medlemskap i föreningen krävs ett individuellt medlemskap i HSB. Läs mer om medlemskap på www.hsb.se.

Överlåtelseavgift, 2,5% av gällande basbelopp debiteras säljaren. Pantsättningsavgift, 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pantmeddelande.

Hall

Mörkt klinkergolv i delar av hallen samt parkettgolv. Tapetserade väggar och förvaring i garderober finns i anslutning till hallen.

Vardagsrum

Trevligt och luftigt vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Stora glaspartier vilket ger bra med ljusinsläpp. Utgång till den ljuvliga balkongen. Parkettgolvet har fått en fuktskada vid utgången till balkongen.

Balkong

Stor hörnbalkong som sträcker ut sig i nordvästlig och nordöstlig riktning. Här finns det plats för större soffgrupp samt kaffebord.

Kök

Trevligt kök i anslutning till vardagsrummet. Utrustat med kyl, frys, spishäll, fläkt samt inbyggnadspaket med inbyggd ugn samt diskmaskin. Parkettgolv & vitmålade väggar. Matplats ligger i anslutning till köket vid stort fönster.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng såväl som annat möblemang. Ljusinsläpp genom stort fönsterparti utan insyn. Generösa förvaringsmöjligheter, tapetserade väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 2

Trevligt sovrum som fungerar utmärkt som barnrum alternativt kontor. I sovrummet ryms säng samt övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheter i två garderober, tapetserade väggar och ekparkett på golvet.

Badrum

Stort, modernt och helkaklat badrum med goda förvaringsmöjligheter och funktionella avlastningsytor i form utav bänkskiva ovanför tvättmaskin och torktumlare. Ljust kakel på väggarna samt ljust klinker på golv. Badrummet är dessutom utrustat med golvvärme. Övrig utrustning är wc, handfat, kommod, spegelskåp och badkar.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Finnboda Parkväg 6

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56