Gärdet - Stockholm


Sandhamnsgatan 75D


Sandhamnsgatan 75D

Gärdet

Exklusiv 2:a om 47 kvm med balkong

Accepterat pris 4 250 000kr! Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk tvåa om 47 kvm på våning 1 i Oscar Properties prisbelönta 79&Park. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket är i harmoniska färger med arbetsbänk i natursten, här finner vi även alla bekvämligheter som önskas såsom integrerad diskmaskin, kyl och frys och god förvaring. Badrummet är helkaklat i granitkeramik och här finner vi både en tvättmaskin och torktumlare. Genomgående i lägenheten finner vi golv i ek och vattenburen golvvärme. En perfekt bostad för den som vill ha nära till naturområden men även till Stockholms stadspuls! Goda kommunikationer med buss 1, 74 och 76 som går nära fastigheten samt promenadavstånd till Gärdets tunnelbana (Röda linjen). Varmt välkomna att höra av er till mig för privat visning!

Fakta

Adress:
Sandhamnsgatan 75D
Område:
Gärdet, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Oscar
Lägenhetsnummer:
13603.1101  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.40802%
Andelstal avgift:
0.41%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Fx-system
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 200 kr/år
1 800 kr/år
3 000 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Stettin 7
769629-5869
Ja

Om förening

Allmänt

Brf Stettin 7 är en äkta förening och som äger marken. Denna vackra byggnad iklädd cederträfasad är ett Oscar Properties projekt tillsammans med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group). Detta projekt vann guld i The International Property Awards, kategorin bästa bostadsprojekt i Europa. Projektet  bestå av totalt 169 bostadsrättslägenheter om 1-6 rok. Byggnaden består av 12 trapphus och en gemensam innergård. Föreningen har även 8 lokaler som upplåts med hyresrätt.

Värme- och ventilationsanläggning: Fx-system, kolfilter-fläkt i kök. Vattenburen golvvärme, fjärrvärme.

TV/internet: TV, telefoni och IT via fiber, Ownit.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsförråd/rullstolsrum i garaget
Cykelförråd/-uppställning anordnas i källaren.
Gemensamma terrasser i trapphus 1, 2 och 3.
Förskolans lekplats får utnyttjas av de boende på tider utanför förskolans verksamhetstid.

Parkering

Föreningen har enligt följande:
83 st garageplatser, kostnad: ca 2.000 kr/mån
5 st elplatser, kostnad: ca 2.300 kr/mån
4 st Handikapplatser, kostnad: ca 2.000 kr/mån
8 MC-platser, kostnad: ca 1.000 kr/mån
40 st Kvälls- och helgparkeringsplatser, Kostnad: ca 875 kr/mån
I ekonomisk plan kan ni läsa mer om detta. Separat kölista tillämpas, kö i dagsläget. Boendeparkering i området (Östermalm). Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08-508 263 00).

TV och bredband 

I månadsavgiften ingår IP-TV (basutbud), telefoni och bredband (100/100 mbit/s) via fiber Ownit.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp  (1163 kr) och pantsättningsavgift  med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465 kr).

 

Område

Område:

Lägenheten är belägen i ett lugnt och naturskönt område med närhet till både Gärdet, Djurgården och Tessinparken. I närheten finner vi även populära utomhusbadet Kampementsbadet och ett utegym. Med promenadsavstånd på ca 15 min finner vi Fältöversten med alla tänkbara butiker och bekvämligheter. Bra utbud med närservice såsom trendiga Oscar Delí, populära Cofee & Cava, ICA Nära samt kvarterskrogen Funkalistic. Extra bekvämligheter i närheten är ett hunddagis, gym ( SATS och Hälsokällan) samt förskola. 

Området har goda kommunikationer med buss 1, 74 och 76 som går nära fastigheten samt promenadavstånd till Gärdets tunnelbana (Röda linjen).

 

 

Interiör

Hall

Välkomnande entréhall med ljust målade väggar samt vackert golv i ek med god förvaring. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. 

Badrum

Badrummet är helkaklat med granitkeramik i ljus-beiga toner. Här finner vi god förvaring och tvättpelare i högskåp, lackade i varmgrå kulör. Stort badrum med vägghängd WC-stol från Duravit.  

Kök

Specialritat kök med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör från Italienska Varenna Poliform. Vackra bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Diskho i rostfritt stål med  blandare från Dornbracht. Specialritad rostfri kolfilterfläkt. Bänkbelysning finns under hylla. Vitvaror från Miele, Helintegrerad kyl ,frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll.

Vardagsrum

Välkomnande och öppet vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt över den harmoniska innegården. Rummet har vitmålade väggar och golv i ek samt vattenburen golvvärme.

Sovrum

Ett rymligt sovrum med anslutning till en klädkammare samt utgång till balkong i västerläge med underbar utsikt. Även här finner vi vackra ekgolv och ljusa väggar. 

 

 

 

 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sandhamnsgatan 75D

Välj en eller flera visningar nedan

Beatrice Bagge
Fastighetsmäklare
073-364 03 39