Lindhagen/ Kungsholmen - Stockholm


Warfvinges väg 7, Vån 5


Warfvinges väg 7, Vån 5

Lindhagen/ Kungsholmen

Ljus 2:a med inglasad balkong i soligt sydvästläge!

Accepterat pris! Högt upp i huset på våning 5 finner ni denna välplanerade 2:a med en rymlig inglasad balkong i soligt sydvästläge. Här bor du i omtyckt förening med god ekonomi och lugnt skyddat läge mot föreningens trevliga innergård. Lägenheten är lättmöblerad och erbjuder sociala ytor för umgänge samt har generösa fönsterpartier vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat och ligger i en social öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och har gott om förvaring i garderober. Badrummet är helkaklat och går i stilrena färgval samt har en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och golvvärme. Goda kommunikationer med tunnelbanans blå linje tvärs över gatan och den gröna linjen samt bussar endast några minuter bort. Här bor du även några minuter från Hornsbergs Strand med dess fina strandpromenad. På promenadavstånd finns Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek & butiker.Garage finns även att hyra i föreningen.

Fakta

Adress:
Warfvinges väg 7, Vån 5
Område:
Lindhagen/ Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
01081  /  1501
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.0059950
Andelstal avgift:
0.59952%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2011/2012
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tv och Bredband levereras av Telia Triple Play TV: basutbudet "Lagom" ingår i avgiften. Övriga tillägg beställs till självkostnad, se telia.se. Internet: en router till varje lägenhet ingår i avgiften och hastigheten är 100/100 Mbit. Routern har trådlös anslutning (Wi-Fi) och det finns multipla nätverksuttag i varje rum. Telefoni: fast telefoni beställs hos Telia till självkostnad.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 173 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2013-10-14
82 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 160 kr/år
2 160 kr/år
4 320 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Lindhagens Backe
769618-7595
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Lindhagens Backe

Föreningen äger fastigheten Lustgården 15 med adresserna Kellgrensgatan 14-18, Lustgårdsgatan 2 samt Warfvinges väg 3 och 7.

Huset byggdes under 2011 och 2012. Byggherre var JM AB. Fastighetsbeteckning Välmågan 3.

Föreningen har 128 st lägenheter och 1 st hyreslokal

Gemensamma utrymmen:

Till varje lägenhet tillhör ett förråd i källarplan. Alla medlemmar har även tillgång till en gemensam tvättstuga som ligger i entréplan. Det finns även en vacker innergård, cykelrum samt ett miljörum där man kan källsortera sopor. För dig som har gäster finns även en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra för en kostnad om 350 kr/ natt. Lägenheten finns vid entrén på Kellgrensgatan 18.

Garage:

Uthyrningen av garagets parkeringsplatser och MC-platser sköts av Stockholm Stads Parkering AB. Stockholm Stads Parkering hanterar även nyckeln som går till garageporten. Endast de som hyr garageplats har access till garaget. På garageporten finns en trådlösmottagare. Till denna kan man ha en sändare i bilen för att kunna öppna porten utan att gå ur bilen. Kostnad för sändare är ca 200 kr. För frågor om kötid ring Stockholm Stads Parkering på 08-772 96 55

Priser parkering:
Lite större plats (54 st.) 1 500 kr inkl. moms.
Något mindre plats (24 st.) 1 200 kr inkl. moms.
MC-plats 500 kr inkl moms.
Laddstolpe (10 st) 2 000 kr inkl. moms.

Föreningens hemsida:

www.lindhagensbacke.se

Hall:

Välkomnande entréhall med vitmålade väggar och grå klinker som övergår till en ekparkett på golv. I hallen finns det plats för avhängning av ytterkläder och skor samt ytterligare förvaring i städskåp. Här finns en säkerhetsdörr installerad.

Kök:

Modernt kök med vita köksluckor, svart bänkskiva i laminat samt mosaik som stänkskydd. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, integrerad varmluftsugn, induktionshäll, integrerad mikro, fläkt, kyl & frys. Köket har vitmålade väggar och en enhetlig ekparkett på golv. 

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum i gavelläge med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet är lättmöblerat och har en social öppen planlösning mot bostadens kök. Vardagsrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en enhetlig ekparkett.

Inglasad Balkong:

Rymlig inglasad balkong i soligt sydvästläge som erbjuder många härliga soltimmar under hela dagen till sen kväll. På balkongen ligger en trätrall på golvet och här finns det gott om plats för utemöblemang.

Sovrum:

Mysigt sovrum med sobert gröna väggar och en enhetlig ekparkett på golv. I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och du har även gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober. 

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg, grå klinker på golv med golvvärme samt infällda dimbara spotlights i tak. Badrummet är utrustat med badkar, duschvägg, wc, kommod med förvaring, skåpsförvaring samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

Närområde:

Beläget på nordöstra delen av Kungsholmen finner man detta område som har det mesta att erbjuda. Runt hörnet hittar du mysiga caféer, trevliga restauranger och fina parker. Bara några minuter bort har du Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden, här kan man ta ett dopp och samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. Nära till Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker.

Kommunikationer:

I kvarteret ligger T-bana Stadshagen (blå linje) som på bara 5 minuter tar dig till T-Centralen. 5 minuters gångavstånd till T-bana Thorildsplan (grön linje). Ett flertal bussar trafikerar området (bl a linje 49 och 56) och för dig som pendlar med bil är det nära till Essingeleden.

Närservice:

Kring Lindhagensgatan har det i anslutning till de nyproducerade bostadshusen skett en etablering av affärer, caféer, service (kemtvätt) och restauranger (bl a Art Sushi). På bekvämt promenadavstånd finns nya Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Bra träningsmöjligheter med Friskis & Svettis som granne och kort promenad till Puls & Träning och SATS. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Warfvinges väg 7, Vån 5

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60