Vasastan / Birkastan - Stockholm


Robert Almströmsgatan 7


Såld

Robert Almströmsgatan 7

Vasastan / Birkastan

Rymlig och ljus 2:a med balkong i trevliga Birkastan!

På en lugn och enkelriktad tvärgata finner ni denna superfina 2:a med balkong i sydvästläge! Belägen i populära och mysiga Birkastan finner ni allt ni behöver direkt utanför huset. Området vimlar med restauranger, barer, café, butiker och mataffärer. Tunnelbana eller buss från S:t Eriksplan tar dig vart du vill i Stockholmsområdet. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två håll, öppen planlösning och smakfulla färger och materialval i hela lägenheten. Möblerbar balkong med härlig eftermiddag/kvällssol. Rymligt sovrum med platsbyggda garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom erbjuder lägenheten tidstypiska detaljer som takrosetter, djupa fönsternischer och fiskbensmönstrad parkett. Ekonomiskt stabil förening som äger marken. Välkommen till en superfin lägenhet med ett superbra läge!

Fakta

Adress:
Robert Almströmsgatan 7
Område:
Vasastan / Birkastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
2033  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.91%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas isolerglas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem / Bredbandsbolaget
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
2 100 kr/år
4 500 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Stengodset 16
716419-7506
Ja

Om föreningen

Förening: Brf Stengodset 16
Brf Stengodset 16 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1986 och är belägen på Robert Almströmsgatan 5 och 7. Fastigheten förvärvades 2003 av för
eningen. Föreningen omfattas av 27 bostadsrättslägenheter och en lägenhet med hyresrätt (2:a 69 kvm högst upp i huset )samt tre lokaler.

Gjorda renoveringar:
1987 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt elstigar. Samma år renoverades fönster, trappuppgång och fasaden putsades.
2005 målades taket.
2007 målades trappuppgången och nya maskiner installerades i tvättstugan.
2009 installerades fibernät och OVK-besiktning av ventilation genomfördes.
2011 Fönster målades utvändigt. 2011 Besiktning av fastigheterna, tak, tvättstuga, fasad framsida.
2016 Byte av undervärmecentral samt byte till nya snygga entréportar i mörkt träslag.
2018 Ommålning/renovering av trapphus.
2019 Stamspolning

Föreningen har ej beslutat om någon kommande avgiftsändring.

Kabel TV: Ansluten till Comhem. Basutbud ingår i avgiften.

Bredband: Föreningen är ansluten till bredbansbolaget via fibernät. Föreningen är även ansluten till Comhem.

Gemensamma utrymmen: Det går att hyra ett extra förråd för 150 Kr/mån. I källaren ligger föreningens tvättstuga, med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, mangel samt torkskåp och torkrum. I källaren finns det även cykelförråd och barnvagnsrum. På bottenplan finns grovsoprum.
Härlig lummig innergård med sitt- och grillmöjligheter. Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1 % av aktuellt prisbasbelopp. Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp. Köparen står för avgifterna.

Hall
Hallen erbjuder bra plats för ytterkläder och skor. Slipat och ljusbetsat ekparkettgolv och väggar i ljusgrå kulör. 

Kök
Smakfullt kök med komplett maskinell utrustning som diskmaskin, spishäll, ugn, mekanisk fläkt mikro, och kyl/frys. Special beställda luckor från Järfälla kök i ljusgrå ton. Ekbänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Inbyggt vinställ och allmänt bra förvaring. I anslutning till köket finns en naturlig matplats där där bord och stolar för 6 personer ryms. Slipat och ljusbetsat ekparkettgolv samt ljusgrå väggar. Ett mindre fönster vid matplatsen samt balkongdörrar med glaspartier.

Balkong
Balkong i sydvästläge med högt läge och fri utsikt mot grönskande innergård. Här njuter du av solen mellan ca 13.00 - 19.00. Plats för möbler efter behag.

Vardagsrum 
Öppen planlösning mellan vardagsrum/kök och även här ligger slipat och ljusbetsat ekparkettgolv samt väggar i ljusgrå ton. Gott om plats för soffgrupp/möblemang. Ett fönster. En inbyggd garderob/förråd. Vacker takrosett. 

Badrum
Helkaklat badrum från 2013 med klinkergolv i grå ton och väggar med vitt kakel. Badrumsinredning i form av wc, handfat i kommod, spegelskåp, badrumsskåp, dusch med vikbara glasdörrar och tvättmaskin med torktumlar funktion. Spotlight i taket. 

Sovrum
Rymligt och stort sovrum med plats för dubbelsäng, datorhörna/barnsäng samt förvaring. Stilrena och platsbyggda garderober utmed ena långsidan med mycket bra förvaring. Ljusbetsat ekparkettgolv samt väggar i ljusgrå ton och ett fönster. Vacker takrosett. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Robert Almströmsgatan 7

Välj en eller flera visningar nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35