Vasastan - Stockholm


Frejgatan 22, vindsvåning


Såld

Frejgatan 22, vindsvåning

Vasastan

Exklusiv vindsvåning om 3,5 rok med terrass!

Högst upp i huset med hiss finner ni denna unika vindsvåning om 56 kvm boarea +12 kvm biyta med fantastisk planlösning, stora takfönster och härlig vindskaraktär! Bostaden har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härifrån nås även den trevliga takterassen. Tack vare den optimala planlösningen upplever man denna 3,5:a som mycket rymlig då den även har ett loft som kan disponeras som ett extra rum. Bostaden erbjuder två stycken sovrum plus loftet. Badrummet är fräscht renoverat i stilrena färgval med tvättmaskin och torktumlare. Trevlig, välskött och solid förening med mycket god ekonomi och låg belåning om 3132 kr/kvm. I föreningen finns hiss, tvättstuga, en trevlig och välskött innergård med sittplatser. Här bor du i hjärtat av Vasastan på ett lugnt och attraktivt läge med närhet till bland annat butiker, fina grönområden, bra kommunikationer, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Vanadislunden ligger runt hörnet, Pulserande Odenplan några minuter bort.

Fakta

Adress:
Frejgatan 22, vindsvåning
Område:
Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
35  /  1502
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.12271%
Andelstal avgift:
2.02310%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1925
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2011-05-05
185 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
2 160 kr/år
5 160 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Svea-Frej
716420-0607
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Svea-Frej är en trevlig, välskött och solid förening med mycket god ekonomi, låg belåning och välskötta fastigheter. Föreningen är en äkta förening som upplåter 35 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen tillhandahåller tvättstuga, en trevlig och välskött innergård med sittplatser.

Belåningsgrad:
3132 kr/ kvm


Utförda renoveringar:
2012- Ventilationsarbete källaren
2012- Byte av källardörrar
2015-16- Renovering av uthyrd del källare
2018- Renovering av ytterdörrar
2018- OVK besiktning
2018- Byte av ventilationsfläkt
2019- Sotning av rökkanaler
2019- Renovering av fönsterarmar
2020- Fasadrenovering


Planerat underhåll:
Eventuellt uppfräschning av tvättstuga
Skyddsutrustning på tak för inspektion av ventiliation.

Hall:
Välkomnande entréhall med skyddande säkerhetsdörr, vitmålade väggar, mörk klinker med golvvärme. I taket sitter det dimbara spotlights och via trappan når du bostadens loft.

Vardagsrum:
Ljust och luftigt vardagsrum med otrolig rymd och flertalet takfönster som ger rummet karaktär och ett härligt naturligt ljusinsläpp. Rummet har vitmålade väggar och på golvet ligger ett enhetligt vackert mörkbetsat golv i klassisk parkett. I taket sitter det dimbara spotlights för perfekt stämningsbelysning. Vardagsrummet ligger i en social öppen planlösning mot köket och här finns även gott om plats för både soffmöblemang samt matbord. Från vardagsrummet nås terrassen som vetter mot föreningens innergård. 

Kök:
Fräscht kök med högblanka luckor i vitt, gott om arbetsytor på bänkskivor i svart granit. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys.

Terrass:
Stor och möblerbar terrass som vetter mot föreningens innergård. Insynsskyddat läge och här kan du njuta av många härliga kvällar med utsikt över takåsarna. På terrassen finns även en skyddande markis som kan fällas ut.

Sovrum 1:
Master bedroom. På golvet ligger ljusbetsad ekparkett och väggarna är vitmålade. I detta rum finns en dubbelgarderob. 

Sovrum 2:
Sovrum med ljusbetsad ekparkett och vitmålade väggar. 

Badrum:
Renoverat badrum i smakfulla materialval. Badrummet är lyxigt inrett med grå klinker på golv (golvvärme finns), vitt kakel på väggarna. I taket sitter det dimbara spotlights och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har även en ovanliggande bänkskiva, stor kommod, vägghängd wc samt stor dusch med glasvägg.

Loft:
Mysigt loft som nås via trappan i hallen. Loftet kan disponeras som ett extra sovrum eller nyttjas som en extra myshörna. I taket sitter här dimbara spotlights i tak.

I hjärtat av Vasastan bor du lugnt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, lekplatser, fina grönområden, bra kommunikationer, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Vanadislunden ligger runt hörnet, Pulserande Odengatan och Odenplan en kortare promenad bort och Vasaparken når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende i toppskick med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Frejgatan 22, vindsvåning

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56