Solna - Solna


Råsundavägen 22


Råsundavägen 22

Solna

Ljus 2:a med inglasad balkong i soligt sydvästläge!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med en rymlig inglasad balkong i soligt söderläge. Här bor du i omtyckt förening med god ekonomi och lugnt skyddat läge mot föreningens trevliga innergård. Lägenheten är lättmöblerad och erbjuder sociala ytor för umgänge samt har generösa fönsterpartier vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Till huset hör en trevlig innergård med planteringar och lekplats. Gå avstånd till både buss och pendeltåg som tar ca 7 minuter till Centralen.

Fakta

Adress:
Råsundavägen 22
Område:
Solna
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
53  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal avgift:
0.46209%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2000
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme/Solceller
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem / Telenor
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
120 kWh/m²/år

Förening

HSB Bostadsrättsförening Haga i Solna
769604-1032
Ja

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Haga har en mycket god ekonomi med bra  miljöinriktning. Ledlampor i allmänna utrymmen, laddplatser för el-bilar i garaget, bergvärme och solceller. Brf Haga är belägen i kvarteret Anhalten på Slottsvägen 2-12 samt Råsundavägen 22-28 i Solna.

Äger föreningen marken
Ja

Byggår
1999/2000

Antal lägenheter
161 st.

Hiss
Ja

Uppvärmning
Bergvärme/Fjärrvärme

Avgift
I avgiften för lägenheterna ingår värme, vatten och bredband/IP-TV/IP-telefoni och kabel-TV (analogt basutbud).

El
Föreningen har enhetsmätning för el. Det betyder att enskilda medlemmar inte tecknar eget el-abonnemang. Den faktiska förbrukningen debiteras varje lägenhet i efterhand.

Energideklaration
Se länk till föreningens energideklaration för respektive huskropp.

Bredband, TV och telefoni
Föreningen är ansluten med både fiber och kabel-TV. Nuvarande leverantörer är Telenor (fiber) och Com Hem (kabel-TV). Föreningen har ett gruppavtal gällande bredband/IP-TV och IP-telefoni (ingår i månadsavgiften)

Gemensamma utrymmen
Cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum och lummig innergård med grillplatser och lekplats.
Föreningslokal går att hyra för exempelvis övernattning och mottagning.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd (hiss). Extra förråd finns att hyra. Vanligtvis förekommer det kö till extra förråd.

Garage och parkering
Föreningens garage har 118 bilplatser, 9 el-bilsplatser och 10 MC-platser. Bilplats kostar 800 kr/mån, El-bilsplats 950:-/mån och MC-plats 285 kr/mån. Vanligtvis förekommer det kö till garageplatser.

I övrigt kan boendeparkering på gatan sökas hos Solna stad.

Övrigt
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Fastighetsförsäkringen inkluderar numera inte bostadsrättstillägg. Samtliga lägenhetsinnehavare måste teckna detta tillägg till sin hemförsäkring.

Köpare måste vara medlem i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas
Överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande basbelopp debiteras säljaren
Pantsättningsavgift om 1 % av gällande basbelopp debiteras köparen/pantsättaren

 

Hall:

Välkomnande stor entréhall. Från hallen nås bostadens wc samt en klädkammare. I hallen finns det plats för avhängning av ytterkläder. Hallens väggar är tapetserade i en ljus kulör och ekparkett som golv.

Vardagsrum:

Stort och luftigt vardagsrum med härliga fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Golv i form av ekparkett och en färgad tapet på väggarna. I vardagsrummet finns det gott om plats för en ordentlig soffgrupp och tv-möbel.  

Kök:

Fräscht och ljust kök med bra arbetsytor och förvaring. Köket har en vit bänkskiva i laminat samt en rostfri del. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, kyl/frys, spishäll/ugn samt fläkt. Ek parkett på golvet och ljus tapet på väggarna. Ett stort fönster.

Sovrum:

Bostadens stora sovrum ligger med ett lugnt och ostört läge. I sovrummet finner du en garderob, men det finns plats för fler. Även plats för kontor/datorhörna. Sovrummets väggar är tapetserade och på golvet ligger ett parkettgolv. Fönster ut mot den inglasade balkongen.

Badrum:

Fräscht stort helkaklat badrum i klassisk stil, vitt kakel på väggar, grå/blå klinkers på golvet med golvvärme, badkar samt med gott om förvaring med flera badrumsskåp. Vägghängd wc, handfat och spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Balkong:

Genom vardagsrummet kommer man ut till en härlig och stor balkong i söderläge, här får man många soltimmar att njuta av och utsikt över föreningens växtrika och härliga innergård. Balkongen är inglasad med möjlighet för att öppna upp så att man kan njuta av balkongen tidig vår och sent in på hösten.

Om området

Lägenheten ligger i trevliga Haga Norra med närhet till det mesta. Härliga Hagaparken ligger endast ett par hundra meter ifrån, i närområdet finns det många trevliga restauranger och inom promenadavstånd finner du både Solna centrum och Mall of Scandinavia. I området finns flera , dagis, förskolor, skolar samt gymnasium.

Ypperliga kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Inom kort öppnar även den nya tunnelbanelinjen med en uppgång i Norra Hagalund.

Pendeltåget till Stockholm Central tar endast 7 minuter.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Råsundavägen 22

Välj en eller flera visningar nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Jesper Odén
Mäklarassistent/Blivande mäklare
073-352 46 35