Kungsholmen - Stockholm


Kungsholms Strand 171


Kommande försäljning

Kungsholms Strand 171

Kungsholmen

Smakfullt renoverad 2:a i stabil förening!

Accepterat pris - Totalrenoverad 2:a om 35,6 välplanerade kvm i vacker fastighet anno 1930. Här bor du på attraktiv adress precis intill vattnet längs med vackra Karlbergskanalen. Här finns många vackra attribut bevarade som en fiskbensparkett i original, luftig takhöjd och breda fönsternischer. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök i en social öppen planlösning mot bostadens vardagsrum som lockar till många trevliga tillställningar. Sovrummet är mysigt och har plats för en 140 säng. Badrummet är helkaklat i stilrena färgval och är även förberett för tvättmaskin. I hallen finns gott om avhängningsyta samtidigt som du har ytterligare förvaring i en rymlig klädkammare. Solid och välskött förening med låg belåning (1478kr/kvm) och många tunga renoveringar utförda. Föreningen har en mysig grönskande innergård. Utanför dörren finner du Kungsholms strands grönskande promenadstråk samtidigt som du har närheten till såväl Fridhemsplan och S:t Eriksplan med dess kommunikationer.

Fakta

Adress:
Kungsholms Strand 171
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
00006  /  1106
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.46260%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1930
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 173 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-06-26
159 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Isbrytaren 24
716417-9587
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Isbrytaren 24 bildades 1982 och förvärvade fastigheten 1985. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och har en trevlig innergård med sittgrupp och lummig grönska.

Föreningen innehar 33 st lägenheter med bostadsrätt och 1 hyreslokal.

I föreningen finns vindsförråd, cykelförråd samt tvättstuga. Tvättstugan ligger på gatuplan och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Belåningsgrad:

1478 kr/kvm.

Utförda renoveringar:

- Renovering av fönster 2019
- Relining av stammar 2019
- Fiberinstallation 2018
- OVK utförd 2018
- Maskinparken i tvättstugan byttes år 2011
- Byte av elstigar (från källare till lägenheternas elcentraler) år 2011
- Radonmätning 2011
- Stamspolning av samtliga köksstammar genomfördes år 2010
- Elementöversyn genomfördes år 2010
- OVK arbeten genomfördes 2008
- Entré och trapphus målades år 2006
- Säkerhetsdörrar installerades år 2005
- Stambyte 2003. 
- Gården rustades upp år 2003
- Hissen renoverades år 2001
- Fasaden, taket och fönster målades år 2001-2002
- Elstigar från källare till elcentral byttes i samtliga lägenheter år 2001
- Fjärrvärme installerades år 1999

Hall:

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skor. Här finns vackra detaljer välbevarade som en slipad fiskbensparkett och luftig takhöjd. Insidan av säkerhetsdörren är målad i en härlig rosa kulör.

Kök/ Vardagsrum:

Kök och vardagsrum i en öppen planlösning som lockar till många sociala tillställningar. Här finns gott om plats för både en rejäl soffa och matbord. Köket är byggt i en vinkel som går vidare ut mot hallen vilket maximerar förvaringsmöjligheterna i över och underskåp. Köket går i stilsäkra materialval med vita köksluckor, mässingskran, vit bänkskiva samt glas som stänkskydd. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad kyl & frys och en extra frys. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger en enhetlig fiskbensparkett. I vardagsrummet finns en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaring.

Sovrum:

Mysigt insynsskyddat sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns plats för en 160 cm bred säng, väggarna är målade i en sober blågrön kulör och på golvet ligger ett trägolv. 

Badrum:

Badrummet är modernt med helkaklade vita väggar och klinkers i grått med golvvärme. Här finns utrustning i form av Wc, handfat med kommod och överskåp med belysning. Badrummet är även förberett för tvättmaskin och här finns även vikbara duschväggar i glas samt spotlights i tak.

Närområde:

Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med dess härliga promenad- och joggingstråk samt flertalet utomhusgym. Här bor du på ett centralt men lugnt läge med Fridhemsplans citypuls bara någon minut bort. Shopping finner du i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan med ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker. Fridhemsplan erbjuder även ett stort urval av caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer som Coop Daglivs, ICA och Willys samt mycket mer. Nyetablerade området Hornsbergs Strand med bra badbryggor och restauranger finns en kort promenad bort. Läget är också optimalt för den som vill ha närhet till populära Rörstrandgatan med sitt sitt trevliga utbud av restauranger och butiker som du når på några minuters promenad.

Kommunikationer:

Vid Fridhemsplan finner du T-banas gröna och blåa linje samt ett flertal bussar (bl a 1, 3 och 4). Utanför porten finner du även busslinje 65.

 

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kungsholms Strand 171

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56